Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.497 keer bekeken

8 signalen waarom jij niets meer dan een hookup bent voor hem

28 november 2019,

geschreven door

Sommige mannen zijn enkel geïnteresseerd in het hebben van hookup. Dat is natuurlijk helemaal prima wanneer jij er ook zo in staat, máár als je opzoek bent naar boyfriend material kun je in dat geval van een koude kermis thuis komen. No need to panic, Easytoys Magazine helpt je erachter te komen. Vertoont je scharrel deze 8 tekenen, dan weet je in ieder geval zeker dat je niet meer dan een hookup voor hem bent. 

1. Hij geeft je veel complimentjes, maar…

Al zijn complimenten zijn oppervlakkig. Het gaat bijna altijd over hoe je eruit ziet. Natuurlijk af en toe een compliment geven over iemands uiterlijk is heel normaal. Maar 100% van de tijd? Dat laat alleen maar zien dat hij in niets anders geïnteresseerd is dan je uiterlijk. Onthoud – als hij je echt leuk vindt, zal hij alles leuk aan je vinden. Zowel van binnen als van buiten.

2. Gesprekken nemen vaak een seksuele wending

Wanneer je nét een relatie hebt, is het normaal dat gesprekken een seksuele wending kunnen nemen. Maar als je zoiets alledaags doet als hem vragen hoe zijn werkdag was en hij het gesprek altijd in de tegenovergestelde richting verplaats, dat wil zeggen seks, seks, seks… zou het erop kunnen wijzen dat jij niets meer dan een hookup bent voor hem.

3. Hij toont geen interesse in je leven


Wanneer een man van je houdt is het logisch dat hij je zo goed mogelijk wil leren kennen, want hij wil graag een toekomst met je opbouwen. De man die nooit de moeite neemt om erachter te komen wat er op persoonlijk en/of professioneel gebied in je leven gebeurt is niet de juiste voor jou. Houd een oogje in het zeil voor zulke tekenen!

4. Jullie gaan bijna nooit op date

Hiermee bedoelen wij dan ook echt traditionele dates zoals uiteten gaan, samen naar de bioscoop, koffie drinken of zelfs een leuke dag doorbrengen in een pretpark. Zulke dates hebben jullie zelden of helemaal niet zelfs. Netflix en chill is het enige soort date wat jullie hebben…

5. Wanneer jullie afspreken eindigt het altijd in seks


Maakt niet uit wat jullie doen of waar jullie afspreken, hoe dan ook het draait allemaal om seks.

6. Hij is weg wanneer jij wakker wordt

Girl, dit is een echte zogenoemde red flag! Dit komt wanneer een man alleen geïnteresseerd is in je lichaam en heeft gekregen wat hij wou. Zo simpel is het. Hij heeft in dat geval geen reden om de ochtend met je door te brengen, te knuffelen of samen te ontbijten. Negeer zijn excuses, want dit laat echt duidelijk zijn dat hij niets meer wil dan een hookup.

7. Je weet nooit waar hij is of wat hij doet

Wanneer een man geïnteresseerd is in je houdt hij je over het algemeen op de hoogte van zijn plannen, waar hij is en wat hij aan het doen is. Maar blijft hij opzettelijk deze vraag vermijden en van onderwerp veranderen wanneer je hem er naar vraagt? Dan zou het voor hem waarschijnlijk niet zoveel betekenen.

8. Hij denkt alleen aan zichzelf in bed

De waarheid is dat hij niet genoeg om je geeft om je seksueel tevreden te houden. Zijn belangrijkste focus is zichzelf, zijn wensen, zijn behoeften en zijn verlangens. Al het andere neemt een achterbank. Je hebt vast gemerkt dat hij een egoïstische minnaar is. Er is bijna geen voorspel, geen sexy gefluister, geen knuffelen terug na een orgasme – geen niets.

Herken jij één van deze signalen bij je scharrel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, ik heb sinds enkele maanden een lieve vriend, maar op het gebied van seks en intimiteit voel ik niet zoveel voor hem. Ik merk dat ik weinig behoefte heb aan seks en beleef er ook niet veel plezier aan. Daarnaast fantaseer ik regelmatig…
1.801 keer bekeken