Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

105.914 keer bekeken

De beste standjes om deze zondag uit te proberen

13 september 2020,

geschreven door

Zondag is de perfecte dag om weer op te laden voor de komende week, of om bij te komen van een heftige zaterdagavond. Seks is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je vermoeid of ronduit brak bent. Toch is dit waarschijnlijk precies wat jij en je partner op dit moment nodig hebben. Seks kan namelijk zorgen voor nieuwe energie en een orgasme zorgt voor de ontspanning die jij nu goed kan gebruiken. Wij helpen je een eindje op weg met de vijf beste standjes waarvoor je de bank niet hoeft te verlaten.

Wist je dat… het favoriete tijdstip om seks te hebben op zondagochtend 9:00 uur is?

#1 The Greasy Spoon


Spooning behoort zeker tot een van de de beste standjes ooit. Lepeltje-lepeltje was nog nooit zo intens. Door je bovenste been op te tillen en je voet over de rug van de bank te ‘haken’, kan jouw partner je veel dieper penetreren. Zo is het nog steeds een knus en romantisch standje, maar nét een beetje fijner. Lukt het je niet om door penetratie (alleen) klaar te komen? In dit standje kan jouw partner met zijn vingers jouw clitoris stimuleren, gebruik wat glijmiddel voor een extra soepele ervaring.

#2 Flat Doggy

Hoewel de Flat Doggy qua uitvoering weinig verschilt van de klassieke Doggystyle, voelt de Flat Doggy toch duidelijk anders aan. De vrouw gaat comfortabel op haar buik liggen, waarbij ze haar bekken wat naar achteren kantelt. Op die manier komen haar billen wat hoger te liggen, waardoor het binnentreden van de man makkelijker zal gaan. De man ligt zover mogelijk over de vrouw heen, waardoor hij haar volledig ‘bedekt’ met zijn lichaam. Hij kan steunen op zijn knieën en handen of ellebogen.

#3 Oogcontact

De bank leent zich uitstekend voor een vluggertje. Maar ook voor het langzamere werk is jouw favoriete zit-meubilair zeer geschikt. Neem deze zondag de tijd voor je partner en werk langzaam naar een climax toe. Jullie zitten tegenover elkaar op de bank, steunend tegen de armleuningen van de bank. Breng jezelf tot een hoogtepunt terwijl je je partner aan kijkt of stimuleer je partner met een (op afstand bestuurbare) toy.

“Neem deze zondag de tijd voor je partner en werk langzaam naar een climax toe.”

Dit standje kan enorm goed in combinatie met een toy. Denk voor mannen aan bijvoorbeeld en P-spot vibrator en aan een vibrerend eitje voor de dames.

#4 Tafelblad

Zorg ervoor dat je een stevige tafel hebt of lekker op de rand van de bank kan zitten, want dat zul je zeker nodig hebben tijdens dit standje. Hij gaat voor haar staan, pakt haar billen vast en tilt haar op het tafelblad. Zij spreidt haar benen, steunt met haar ellebogen op de tafel en klemt haar benen om zijn heupen. Jullie zullen beide genieten van de diepe penetratie die dit standje mogelijk maakt. Ook kan hij vanuit deze positie gemakkelijk haar clitoris stimuleren of borsten aanraken!

#5 Spread Eagle

Bij de Spread Eagle ligt de vrouw op haar rug, met haar handen gekruist op haar buik en haar benen gestrekt omhoog en zo wijd mogelijk gespreid. De partner ligt bovenop, tussen haar benen, met zijn armen gestrekt, zodat hij daar op kan steunen. Vergis je niet, want dit kan zwaar voor de man zijn! Zijn benen liggen lichtelijk gebogen op de knieën. Hierdoor wordt het gewicht dat hij draagt goed verspreid.

Wat is jouw favoriete standje voor een luie zondag? Deel het met ons in de reacties!

4 reacties

  1. Lijkt me wel leuk om te doen, maar ben altijd bang dat de bank vies wordt. Hebben jullie hier ook tips voor?

    1. Als je écht zeker wil weten dat je bank schoon blijft, dan kun je een latex laken gebruiken als ondergrond 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.984 keer bekeken

Geschreven door

Seks, coïtus, knallen, gemeenschap, love making, wippen, de liefde bedrijven, ballen, wiepen, seksen, vrijen: Ontzettend veel verschillende namen voor iets wat we om ontzettend veel verschillende redenen doen. Natuurlijk is de meest logische reden d…
2.984 keer bekeken