door CheekyCharly

Standje van de week: Tafelblad

18 augustus 2019 door CheekyCharly

Zoals elke zondag komen wij ook deze week weer met een nieuw standje ter inspiratie. Vandaag is het standje Tafelblad aan de beurt. Wij wensen je alvast veel plezier tijdens het uitvoeren van dit standje. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: Tafelblad

Hoe

Zorg ervoor dat je een stevige tafel hebt, want dat zul je zeker nodig hebben tijdens dit standje. Hij gaat voor haar staan, pakt haar billen vast en tilt haar op het tafelblad. Zij spreidt haar benen, steunt met haar ellebogen op de tafel en klemt haar benen om zijn heupen.

Tip! Fan van orale seks? Laat hem op een stoel zitten, terwijl zij met haar rug op tafel ligt en haar benen over zijn schouders legt.

Jullie zullen beide genieten van de diepe penetratie die dit standje mogelijk maakt. Ook kan hij vanuit deze positie gemakkelijk haar clitoris stimuleren of borsten aanraken!

Sextoys combineren met het standje Tafelblad

Een vibrerende cockring kan heel lekker zijn bij dit standje, want op deze manier wordt ook de clitoris tijdens de penetratie gestimuleerd. Aangezien hij zijn handen vrij heeft tijdens dit standje kan hij een mini vibrator gebruiken om haar clitoris te verwennen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Standje van de week: Tafelblad

  • Vorige week Appte mijn vriend dat hij onderweg was en dat ik maar vast moest gaan klaarliggen.
    Ik wilde hem verrassen en ben op de eettafel gaan liggen en was het met mezelf aan het doen toen hij binnen kwam.
    Hij werd wild toen hij mij zag en werd een zeer geslaagde nacht! Voor herhaling vatbaar, ik vond nl erg lekker dat hij met zijn vingers goed overal bij kon komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid