Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de week: Tafelblad

18 augustus 2019,

geschreven door

Zoals elke zondag komen wij ook deze week weer met een nieuw standje ter inspiratie. Vandaag is het standje Tafelblad aan de beurt. Wij wensen je alvast veel plezier tijdens het uitvoeren van dit standje. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: Tafelblad

Hoe

Zorg ervoor dat je een stevige tafel hebt, want dat zul je zeker nodig hebben tijdens dit standje. Hij gaat voor haar staan, pakt haar billen vast en tilt haar op het tafelblad. Zij spreidt haar benen, steunt met haar ellebogen op de tafel en klemt haar benen om zijn heupen.

Tip! Fan van orale seks? Laat hem op een stoel zitten, terwijl zij met haar rug op tafel ligt en haar benen over zijn schouders legt.

Jullie zullen beide genieten van de diepe penetratie die dit standje mogelijk maakt. Ook kan hij vanuit deze positie gemakkelijk haar clitoris stimuleren of borsten aanraken!

Sextoys combineren met het standje Tafelblad

Een vibrerende cockring kan heel lekker zijn bij dit standje, want op deze manier wordt ook de clitoris tijdens de penetratie gestimuleerd. Aangezien hij zijn handen vrij heeft tijdens dit standje kan hij een mini vibrator gebruiken om haar clitoris te verwennen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Vorige week Appte mijn vriend dat hij onderweg was en dat ik maar vast moest gaan klaarliggen.
    Ik wilde hem verrassen en ben op de eettafel gaan liggen en was het met mezelf aan het doen toen hij binnen kwam.
    Hij werd wild toen hij mij zag en werd een zeer geslaagde nacht! Voor herhaling vatbaar, ik vond nl erg lekker dat hij met zijn vingers goed overal bij kon komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Onder velen van ons wordt dit standje als favoriet benoemd. Goed uitzicht, diepe penetratie én voor de penetrerende persoon ook nog eens goed voor de bilspieren. Dan hebben we het natuurlijk over Doggy Style. Maar dit standje kan voor de man soms ee…
5.567 keer bekeken