NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

hoe moet je vingeren
16.656 keer bekeken

How to… vaginale stimulatie op verschillende manieren

30 augustus 2022,

geschreven door

Het zal je vast niet verbazen als wij jou vertellen dat vrouwen lastiger tot een orgasme komen dan mannen. Onderzoek toont zelfs aan dat vrouwen vaker een orgasme hebben wanneer ze seks hebben met iemand van hetzelfde geslacht. Hoogste tijd om de verschillende manieren van vaginale stimulatie te bespreken, zodat jij jezelf of je partner tot een ongekend hoogtepunt kunt laten komen. 

De vagina en de vulva

Wanneer men het heeft over het vrouwelijk geslachtsorgaan, denken we eigenlijk meteen aan de vagina. Dat begrijpen wij, maar is eigenlijk niet helemaal correct. De vagina is enkel het inwendige deel en vormt de verbinding tussen de baarmoeder en de buitenwereld. Het uitwendige deel noemen we de vulva. Als we het hebben over de vulva, spreken we dus over de schaamlippen, clitoris, uitgang urinebuis en de opening van de vagina.

“De vagina is enkel het inwendige deel en vormt de verbinding tussen de baarmoeder en de buitenwereld.”

De vagina als erogene zone

Bij veel vrouwen speelt voornamelijk de clitoris een essentiële rol voor het bereiken van een orgasme. Toch kan door vaginale stimulatie het orgasme als vollediger en intenser worden ervaren. Dit heeft te maken met de aanwezigheid van zenuwuiteinden in de vagina in combinatie met de uitlopers van de clitoris naar de vagina.

Ook de G-spot bevindt zich in de vagina, op een diepte van 3 tot 5 cm. De gelukkige vrouwen die de G-spot hebben ontdekt kunnen door middel van stimulatie van dit plekje een krachtig orgasme opwekken. Bij een orgasme via de G-spot kan vocht vrij komen. Soms een paar druppels, soms meer. Dit wordt ook wel ‘squirten’ of ‘vrouwelijke ejaculatie’ genoemd.

Wist je dat… de gemiddelde lengte van een vagina, gemeten aan de voorzijde van baarmoederhals tot buitenwereld, 6,29 centimeter is?

Verschillende manieren van vaginale stimulatie

Er zijn onwijs veel speeltjes en technieken die kunnen worden ingezet voor vaginale stimulatie, maar ook diepe penetratie kan een vrouw helpen bij het stimuleren van de vagina en het komen tot een orgasme. Hieronder geven wij jou een overzicht met de beste toys en standjes voor een fijne vaginale stimulatie!

Vagina ballen

Ben Wa ballen, Geisha ballen, Kegelballen en love balls; er zijn verschillende benamingen voor vagina balletjes, maar ze komen nagenoeg op hetzelfde neer. Vaginale balletjes zijn balletjes die je kunt inbrengen in de vagina. De balletjes zijn te verkrijgen in verschillende formaten en gewichten, zodat jij jouw ervaring steeds naar een hoger niveau kan tillen. De balletjes zijn vaak gemaakt van siliconen of metaal. Je kunt ze gebruiken tijdens het voorspel, maar ook om je bekkenbodemspieren te trainen.

Ook tijdens de penetratie kun je de balletjes prima blijven dragen. Het kan zijn dat de man er met zijn penis tegenaan komt, maar dit is voor jullie beide niet schadelijk. Wel is het aan te raden om dan een enkele grote bal te gebruiken in plaats van twee kleinere.

Er zijn verschillende soorten vagina balletjes verkrijgbaar;  Kegelballen, de typische Ben Wa ballen en vibrerende modellen.

Vibrerende eitjes

Een vibratie ei is een leuke afwisseling voor je seksleven. Dit kleine eitje kan namelijk grote sensaties teweeg brengen. Een vibratie eitje is een compacte vibrator en is vaak te bedienen met een afstandsbediening. Het eitje kan vaginaal worden ingebracht, maar is ook te gebruiken als een clitoris vibrator.

Het eitje is zowel solo te gebruiken als in combinatie met een partner. Hoe werkt het? Zij brengt het eitje in en haar partner beheert de afstandsbediening. Succes gegarandeerd!

De Dildo

De dildo! Die kennen we allemaal wel. Een dildo is een seksspeeltje dat de vorm en look heeft van een echte penis. Deze sextoy kun je gebruiken om mee te masturberen, maar je kunt het ook betrekken bij het voorspel. In tegenstelling tot een vibrator, beschikt een dildo niet over trillingen en vibraties.

Bij een dildo geldt: hoe groter het formaat, hoe intenser de stimulatie. Je kan natuurlijk gaan voor het grote goed en kiezen voor een XL dildo, maar je kan ook gaan voor een realistische dildo; dankzij de realistische look en feel en geaderde schacht heb je het gevoel van ‘real life’ seks.


Vibrators

Een vibrator kan voor vagina-, clitoris- en anusstimulatie worden gebruikt. Het speeltje is te gebruiken tijdens het masturberen, maar wordt door stelletjes ook wel tijdens voorspel of seks gebruikt. Een vibrator heeft één of meer vibratiestanden die voor extra stimulatie van de erogene zones zorgen.

Ze komen in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Voor het stimuleren van de vagina kun je het beste kiezen voor een grote vibrator of krachtige vibrator. Een goede aanvulling op deze vibrators is de Tarzan vibrator die niet alleen vaginale stimulatie biedt, maar ook de clitoris simuleert.

Standjes voor vaginale stimulatie

Diep penetreren kan erg lekker zijn wanneer er een rustig tempo gehanteerd wordt en helpt een vrouw bij het stimuleren van de vagina en tot het komen van een orgasme. In sommige gevallen is het met diepe penetratie ook mogelijk om de G-spot te bereiken.

De Lotus

550Voor dit standje moet de man in de kleermakerszit gaan zitten. De vrouw neemt vervolgens plaats op zijn schoot, met haar gezicht naar de man toe. Ze slaat haar benen om de man heen en beweegt vervolgens van voren naar achteren. Doordat ze haar benen om de man heeft, wordt het mogelijk om diep te penetreren. Bij dit standje is het ook mogelijk om andere erogene zones gelijktijdig te stimuleren.

De Drilboor

drilboorNiet het meest makkelijke seksstandje om uit te voeren, maar biedt wel de mogelijkheid tot diepe penetratie. Zij ligt op haar rug, met haar enkels in de lucht. De man hangt boven haar en squat als het ware op en neer. Doordat bij haar het bloed naar haar hoofd zal stromen, voelt het standje nog even wat intenser aan.

Vergeet deze ook niet…

Yoni massage

De Yoni massage is een massage waarbij de vagina optimaal wordt gestimuleerd. Het is een sensuele massage zónder seksuele doeleinden. Het gaat hier dus niet over een potje vingeren, maar een yoni-massage gaat veel verder dan dat. De massage kan tot een orgasme leiden, maar dat hoeft niet per se. Er bestaan speciale yoni massage workshops, maar je kunt ook proberen deze massage zelf te oefenen.

Glijmiddel en massageolie in één van BodyGliss is perfect voor een yoni massage, omdat het geschikt is voor de vulva en een heerlijke geur heeft! Prikkel alle zintuigen met de mooie verpakking, verleidelijke geuren en een silky soft gevoel. Met dit glibberige goedje maak jij van een yoni massage écht een moment van pure ontspanning en sensualiteit.

Wat is jouw favoriete manier om je vagina te stimuleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.338 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen maakt zich schuldig aan het hebben van bepaalde verwachtingen in een relatie. Verwachtingen hebben hoeft helemaal niet zo ernstig te zijn, tenzij je deze voor jezelf houdt. Jouw partner moet namelijk wel een heel goed ontwikkeld reukvermogen…
1.338 keer bekeken