NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Footjob: Zo verwen jij je partner met je voeten

9 oktober 2019,

geschreven door

Laten we eerlijk zijn; veel mannen houden van voeten. Een voetenfetisj is niets om je voor te schamen. Het is zelfs één van de meest populaire fetisjen ter wereld. Hoe kan je je partner dan het beste verrassen? Met een kinky footjob natuurlijk! In deze blog lees je alle tips en tricks over het geven van een footjob. 

footjob:
zelfst.naamw. (m.)

Een footjob is een seksuele handeling waarbij een man of vrouw de penis van de man stimuleert dan wel aftrekt met zijn of haar voeten. De handeling behoort tot het voetfetisjisme.

 1. Glijmiddel, glijmiddel en meer glijmiddel!

Dit klinkt misschien een beetje raar als eerste tip voor het geven van een footjob, maar het gebruik van glijdmiddel is heel belangrijk. Wanneer een gevoelig deel van je lichaam een gevoelig deel van iemand anders lichaam aanraakt, ontstaat er wrijving. Geloof ons; wrijving op je voeten voelt niet goed, laat staan wrijving op de penis van je partner.

Wij bevelen een glijmiddel op waterbasis aan wanneer je een footjob gaat geven. Glijmiddel op waterbasis gaat lang mee zonder dat je voeten plakkerig worden. Daarnaast maakt glijmiddel het makkelijker om met je voeten over de penis van je partner te glijden. Het zal de ervaring voor jullie beide in ieder geval een stuk aangenamer maken.

2. Gebruik je tenen tijdens het geven van een footjob

Door met je tenen te friemelen rondom zijn penis, geef je hem alvast een voorproefje voordat je overgaat op de footjob. Naast het gebied rond zijn penis te masseren met je tenen, kun je ook andere lichaamsdelen aan doen. Speel met je voeten en tenen bijvoorbeeld op zijn borst en/of benen. Daarnaast vinden sommige mannen het lekker om op je tenen te sabbelen. 

3. Houd je voeten tegen elkaar aan

De meest gemakkelijke manier om een footjob te geven is wanneer je de voeten tegen elkaar aanhoudt en de penis tussen de voetzolen laat glijden. Probeer hierbij je tenen en hielen tegen elkaar aan te duwen voor extra stimulatie. Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden, zo kun je ook zijn penis tussen je tenen door laten glijden.

4. Vergeet je benen niet te bewegen bij een footjob

Een goede footjob hangt samen met hoe jij je benen beweegt. Doe dat vooral vanaf de heupen. Vermoeiend is het zeker, máár het zal je footjob wel een stuk lekkerder maken.

5. Laat hem je helpen

Als je moe wordt, kun je hem ook zelf het werk laten doen. Buig je benen, zodat hij kan meeveren. Laat hem vervolgens met zijn heupen op en neer gaan, terwijl zijn penis tussen je voeten zit. Hierbij kan hij zelf het tempo en de diepte bepalen.

Wat is jouw ultieme tip voor het geven van de perfecte footjob?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.778 keer bekeken

Geschreven door

Open en eerlijke communicatie is sowieso belangrijk in een relatie, maar vooral als het op hiv aankomt. Jij hebt hiv en je partner niet. Of net andersom. Een hiv-infectie kan behoorlijke druk leggen op je relatie. Maar hoe ga je eigenlijk om met dit…
1.778 keer bekeken