Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Aquafilie: opwinding door water of natte omgevingen

28 augustus 2020,

geschreven door

Het is weer vrijdag! Dat betekent: weekend én een nieuwe fetisj die wij uitlichten. Want je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj aquafilie uit. Als je wil weten wat dit inhoudt, moet je snel verder lezen.

aquafilie:
zelfst.naamw. (v)

Opwinding door water of natte omgevingen

Ik word nat van je” is voor mensen met de fetish aquafilie nóg opwindender dan voor de gemiddelde mens. Mensen met deze fetsish raken namelijk opgewonden door water of natte omgevingen. Denk hierbij aan seks onder water, poseren onder water of je adem inhouden onder water. Maar ook het bekijken van zwemmende mensen of seksuele handelingen in natte omgevingen zoals de douche of in de regen windt deze mensen op. Deze fetish is niet geheel onbekend, er is namelijk ook een eigen categorie voor op pornosites. Deze categorie heet iets in de trant  van pool sex of underwater sex.

Spetter, spatter spater, ik word opgewonden door water.

Deze fetish lijkt onschuldig, maar kan af en toe gevaarlijk zijn. Omdat sommige aquafilisten graag hun adem inhouden onderwater terwijl zij zichzelf bevredigen, bestaat de kans op verstikking.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetish voor. Deze week lichten wij de fetish claustrofilie uit. Benieuwd wa…
625 keer bekeken
4.332 keer bekeken

Geschreven door

Ben je wel eens een beest in de slaapkamer genoemd? Of kun je nog wel een zetje gebruiken om beestachtig te genieten? Dan is het merk Panthra zeker het bekijken waard! De collectie van Panthra bestaat uit 10 verschillende toys om het beest in jou te …
4.332 keer bekeken