It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

5.097 keer bekeken

The RealCock – Creepy en uber realistisch tegelijk!

16 augustus 2019,

geschreven door

We kennen allemaal de realistische dildo’s en misschien heb jij er zelfs wel een thuisliggen! Je kunt je afvragen of het nog realistischer kan en het antwoord op je vraag is: ja. Het kan inderdaad nog realistischer!

Bah, wat vies!

Er zijn mensen die het liever bij een reguliere realistische dildo willen houden, maar voor de mensen die het graag nog iets realistischer willen heeft het bedrijf ReallDoll een oplossing. De tweede generatie van de RealCock is stiekem het meest realistische wat je vandaag de dag kunt vinden. Het heeft drie lagen aan siliconen en dit beweegt, net zoals bij een echte penis, helemaal mee als je de RealCock gebruikt!

Daarnaast kun je deze uber realistische dildo ook nog gebruiken in combinatie met een Strap-on of met een optionele zuignap aan de onderzijde. En voor de echte diehards; sluit de RealCock aan op je sexmachine voor nog meer genot! Deze extra realistische dildo is zo’n 18 centimeter lang en je kunt ‘m bijna 16 centimeter inbrengen. Ben je nou meer nieuwsgierig geworden? Je kunt deze realistische dildo RealCock aanschaffen op de website van de fabrikant!
Zou jij je wagen aan deze realistische dildo? Of is dit seksspeeltje net iets te realistisch voor jou?

1 reactie

  1. Ik zou hem graag willen proberen, maar die prijs!!
    Ben heel benieuwd of mijn vrouw het verschil voelt met de realistische dildo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.784 keer bekeken

Geschreven door

Met de Mega Pounder hebben we dit keer een bijzonder seksspeeltje uit ons eigen assortiment uitgekozen! De Mega Pounder is een compacte seksmachine die het werk voor jou uit handen neemt. Het seksspeeltje heeft een automatische stootfunctie, waardoor…
2.784 keer bekeken