Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.065 keer bekeken

Stimuleer je partner met een penis tongpiercing!

5 juli 2019,

geschreven door

Een tongpiercing heb je in verschillende soorten en maten, maar vergeet voor het gemak dat standaard rondje bovenop je tong even. Je kunt nu namelijk ook een realistische penis op je tong leggen én als klap op de vuurpijl vibreert deze ook nog eens!

De Punisher Lix tongpiercing

Voor het geval je de boodschap graag direct duidelijk wil maken, dan is deze penis tongpiercing perfect voor jou! Het kleine piemeltje ligt op je tong en stimuleert de penis of vulva bij orale seks. Geef je creativiteit de vrijheid om aan de slag te gaan met deze spannende kleine vibrator. Het apparaatje is uitermate geschikt voor koppels of om weg te geven als een leuk cadeau voor een wel heel erg speciaal persoon! De vibrerende penis tongpiercing is samen met nog meer soorten, maten en kleuren aan te schaffen op de website van BodyCandy.
Zou jij een vibrerende tongpiercing willen proberen? Of lijkt dit jou helemaal niks?! Laat het ons weten in een reactie 😉

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

873 keer bekeken

Geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is het de beurt aan keraunofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! keraunofilie: zelfst….
873 keer bekeken