Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.021 keer bekeken

1,5 meter is geen probleem met deze social distance strap-on!

11 november 2020,

geschreven door

“Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand”. We horen het Rutte allemaal zeggen, maar hoe dan? Wat als je single bent en in desperate need voor seks? Geen probleem! Want Lee Allen ontwierp speciaal voor deze rare tijden de COVID-19 Social Distance Strap-on. Een strap-on van maar liefst 100 centimeter lang!

De Social Distance Strap-on

De Engelse Lee Allen kreeg een ingeving toen de wereld geraakt werd door de COVID-19 maatregelen. Wat nou als je op 1,5 meter van elkaar kan blijven, maar tóch seks kunt hebben?! Nou de oplossing was niet zo moeilijk: een strap-on dildo van 1 meter lang! 1,5 meter was niet nodig want zoals we allemaal weten zitten onze hoofden een stukje van onze edele delen verwijderd, dus met een dildo van een meter is hier: social distance seks!

“Een dildo van een hele meter lang!”

Het doel van het ontwerpen van deze massive dildo was eigenlijk om mensen aan het lachen te maken. En zeker niet om de volledige dildo in iemand te stouwen, want spoiler: dat past niet. De dildo is in ieder geval een grappig ding om even stil te staan bij deze rare tijden. Mocht je hem echt willen kopen, dan hebben we verdrietig nieuws, want hij is (nog) niet gemaakt. Maar wil jij echt heel graag een XL dildo dan kan je natuurlijk altijd bij onze shop terecht terecht.

Zou een dildo van ene meter wat voor jou zijn of ben jij liever up close en personal tijdens de seks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Dat seks gezond is, wist we al wel. Het zorgt voor ontspanning en maakt gelukzalige hormonen aan. Maar wist jij dat seks bijvoorbeeld ook heel goed is voor je huid en haar? Seks heeft dus vele gezondheidsvoordelen. Lees hier de beste 10 redenen! Seks…
2.341 keer bekeken
2.250 keer bekeken

Geschreven door

Dit seksspeeltje ziet er misschien op het eerste gezicht niet zo schokkend uit, maar de manier waarop je hem moet gebruiken zal voor velen op zijn minst een beetje bijzonder zijn. Deze schroef is namelijk bedoeld om de plasbuis mee te penetreren. Ind…
2.250 keer bekeken