Pearling: parels aanbrengen in je penis (NSFW)

21 oktober 2019 door ToyRoy

Implantaten in erogene zones is tegenwoordig helemaal niet vreemd of nieuw, maar dit soort implantaten kende wij ook nog niet. In het Nederlands noemen we dit “parelen” en het klinkt ook vrij logisch. Maar is de reden waarom mensen dit doen ook zo logisch?

Aparte lichaamsmodificatie

Je borsten of je billen vergroten met implantaten is best wel normaal onder de dames en hetzelfde geldt voor een klein beetje botox in het gezicht. Bij de mannen daarentegen blijft het eigenlijk bijna altijd bij het gezicht. Aan de geslachtsdelen wordt vrij weinig gesleuteld als we spreken over implantaten, maar in bepaalde landen wordt er wel gesleuteld in de vorm van aparte lichaamsmodificaties! Pearling is hier een goed voorbeeld van, want het kan bijdragen aan betere seks. Maar het brengt ook nodige risico’s met zich mee.

Pearling it is!

Het parelen is vrij simpel en het wordt in landen zoals Cuba of Japan vaak gewoon met huis, tuin en keuken spullen gedaan. De modificatie komt tot stand door een sneetje te maken in de schacht van de penis en hier bol- of ribvormige voorwerpen in te stoppen. Oorspronkelijk, in de oudheid, werden hier echte parels voor gebruikt en dit is ook waar de term vandaan komt. Maar tegenwoordig zijn deze vormen gemaakt van siliconen, nylon, teflon, staal of titanium.


Er wordt meestal maar één vorm aan de bovenzijde van de schacht geplaatst, maar het kan zijn dat er meerdere op een rij worden ingebracht. Of willekeurig rondom de penis. Dit ligt geheel aan welke pearling techniek en de vormen die er worden gebruikt. In gevangenissen worden er nog wel eens kiezelsteentjes geïmplementeerd bij gebrek aan beter.

Voordelen vs. nadelen van pearling

Waarom mensen aan pearling doen verschilt enorm per persoon, land en geloof. Maar het komt er op neer dat het best wat risico’s met zich meebrengt, omdat je een onnatuurlijk object laat plaatsen. Infecties en bloedingen kunnen bijvoorbeeld het gevolg zijn. Een geïnfecteerde penis is geen fraai uitzicht, dus als je het zelf van plan bent; laat het door een medici doen.

Uiterlijke pracht is niet het doel van pearling! Je ziet namelijk de vormen wel, maar niet de daadwerkelijke parels. Het gaat er vooral om dat de seks beter voelt. Je zet letterlijk je geslachtsdeel op het spel om meer gevoel te creëren. Want; waarom niet?
Zou jij parels in je penis stoppen om betere seks te hebben?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid