door CheekyCharly

How to… penis stimulatie op verschillende manieren

7 november 2018 door CheekyCharly

Seksuele bevrediging staat bij de man voornamelijk in het teken van het stimuleren van de penis. In dit artikel kun je alles lezen over penis stimulatie en de verschillende manieren waarop je dit het beste kan doen.

De penis

Bij een volwassen man heeft de penis een lengte van gemiddeld zes tot dertien centimeter lang. In stijve toestand is de penis gemiddeld vijftien tot twintig centimeter lang. De penis wordt onderverdeeld in de wortel, de schacht en de eikel. De wortel zorgt er met de huid en spieren voor dat de penis vastzit aan de bekken. Vanuit de wortel ontstaat de schacht, daarin bevinden zich drie zwellichamen, die opzwellen bij een erectie. De eikel is het voorste deel van de penis. Om de eikel heen ligt de voorhuid, deze dient als bescherming. Het stukje huid dat de eikel met de voorhuid verbindt, wordt het toompje genoemd.

Afbeeldingsresultaat voor mannelijk geslachtsdeel

De penis als erogene zone

De penis staat bekend als de gevoeligste van de mannelijke erogene zones. Er is echter niet één, maar er zijn vier plaatsen die je kunt stimuleren.

  • De eikel reageert het beste op wrijven, zuigen en warmte.
  • De schacht reageert het beste op wrijven en strelen.
  • De richel, net onder de eikel aan de onderkant, is ongelooflijk gevoelig en kan voor zeer opwindend zijn.
  • De basis is het minst gevoelige deel van de penis.

Wist je dat… fallofobie een naam is voor mensen met een angst voor piemels.

Verschillende manieren van penis stimulatie

Naast geslachtsgemeenschap zijn er talloze andere manieren om de penis te stimuleren door middel van bijvoorbeeld orale seks of een penismassage. Ook zijn er talloze seksspeeltjes verkrijgbaar die kunnen worden ingezet voor penis stimulatie.

De penis stimuleren tijdens orale seks

Pijpen is een vorm van penis stimulatie met de mond, ook wel orale seks genoemd. De penis kan door middel van orale seks op talloze manieren gestimuleerd worden. In plaats van alleen te likken, kun je ook zachtjes zuigen. Je kan met je lippen en tong te werk gaan, maar kan ook proberen de penis diep in je keel te stoten. 

Tijdens orale seks kun je ook het toompje stimuleren door bijvoorbeeld je tong op en neer te laten gaan over dit riempje of zijn eikel door met het puntje van je tong het urinegaatje op te zoeken en licht te penetreren. Belangrijk is om je lippen, je mond en de piemel vochtig te maken. Hiervoor kun je speeksel gebruiken of glijmiddel, eventueel met een smaakje.

De penis stimuleren met een seksspeeltje

De penis kan ook extra gestimuleerd worden met een seksspeeltje. Er zijn verschillende speeltjes te gebruiken voor penisstimulatie.

Kunstvagina

De kunstvagina is een seksspeeltje dat de vorm en look heeft van een vagina. Er zijn verschillende modellen. Sommige zijn verpakt in een omhulsel, anderen zijn los te gebruiken in de hand. Een nep vagina kan door de man worden gebruikt om het gevoel van het penetreren van een vrouw nabootsen en de penis te stimuleren.

 

.

Automatische masturbator

Automatische masturbatorEen automatische masturbator  is een masturbator waarbij de gebruiker zich minimaal hoeft in te spannen. Deze masturbators doen al het werk helemaal zelf. De sextoys zijn voorzien van een accu of werken op batterijen en kunnen hierdoor vibreren, pulseren of stoten. Vaak hebben deze speeltjes verschillende snelheidsopties en is de intensiteit tijdens het gebruik op te voeren.

Sleeve masturbator

Masturbator sleeveEen sleeve masturbator is een sextoy die gebruikt kan worden door de man tijdens het masturberen. Het is een soort (flexibele) koker waar de man zijn penis in kan steken. Met een masturbator sleeve wordt echte penetratie nagebootst. Deze seksspeeltjes zijn vaak uniek vormgegeven met geribbelde structuur of stimulerende nopjes. Daarnaast zijn er sleeves die beschikken over een vibratie- of zuigkrachtfunctie.

De penis stimuleren met een massage

De penis kan ook gestimuleerd worden door middel van een penis massage, dit wordt ook wel een lingam massage genoemd.  De lingam massage is een bijzondere vorm van aanraking van de intieme delen van de man waarbij de penis centraal staat. De masseuse bouwt op intieme wijze de spanning op met vele vormen van aanrakingen. Hierbij is het niet het doel om snel tot een orgasme te komen maar is de weg naar het orgasme toe vele male belangrijker.

Wist je dat… de lingam massage de mannelijke variant is van de yoni-massage.

Op wat voor manier stimuleer jij je penis graag? 

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op How to... penis stimulatie op verschillende manieren

  • Als je single bent vind ik een kunst vagina wel lekker om plan B uit de kast te halen.
    Omdat het levensecht aanvoelt en je geslachtsdeel maximaal wordt gestimuleerd.

  • Tja daar vraag je je wat. De eikel rand is bij mij erg gevoelig net als het toompje. Ook het stukje tussen de balzak en de anus is gevoelig voor aanraking. Het met de mond stimuleren is het ultieme genot waarbij de techniek van degene die pijpt erg belangrijk is!

  • Klopt Daniël. Maar ook met een van voorvocht natte hand de eikel direct stimuleren is erg fijn. Ik stel het orgasme dan vaak meerdere keren uit… Dat heet weten en uiteindelijk kom je dan zeer heftig klaar waarbij het zaad er krachtig uit komt en je intens klaarkomt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid