Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

penis massage
152.557 keer bekeken

Verwen je partner met een mindblowing penis massage

3 november 2021,

geschreven door

Wil jij je partner eens uitgebreid verwennen? Trakteer hem op een heerlijke lingam massage! Bij deze penis massage frunnik je niet alleen maar wat met je handen, maar leg jij hem echt in de watten. Met onderstaande tips geef jij een perfecte lingam massage!

Wat is een lingam massage?

Lingam is een Sankriet woord dat symbool staat voor het mannelijke geslachtsdeel. Het is een onderdeel van tantra massage en richt zich hierdoor vooral op het omzetten van seksuele energie in kracht en levensenergie. Een lingam massage heeft daarom niet als doel om je partner tot een hoogtepunt te brengen, maar is bedoeld om de energiestromen in het lichaam te verbeteren en seksuele energie te bevorderen.

Hoe geef je een penis massage?

1. Zorg dat hij ontspannen is

Vraag je partner om op zijn rug te gaan liggen met een kussen onder zijn hoofd. Leg eventueel een handdoek onder hem neer. Zorg voor een warme en aangename sfeer in de kamer. Dit kun je doen door bijvoorbeeld (geur)kaarsjes aan te steken en een rustig, zacht muziekje op te zetten. Op apps zoals Spotify vind je een uitgebreide keuze aan massagemuziek. Vraag je partner diep adem te halen vanuit zijn buik. Laat hem zijn benen spreiden zodat zijn penis en ballen volledig bloot komen te liggen en neem dan plaats tussen zijn benen.

2. Gebruik glijmiddel

Breng een ruime hoeveelheid glijmiddel aan op je handen en verwarm het door je handen samen te wrijven. Zorg dat je genoeg glijmiddel gebruikt. Gebruik geen massageolie, omdat je later de penis gaat masseren. Gewone massageolie kan irritatie van de geslachtsdelen veroorzaken en om te voorkomen dat je de massage moet onderbreken om je handen te wassen voor je verder gaat, is het beter meteen glijmiddel te gebruiken. Er zijn glijmiddelen in handige pompjes verkrijgbaar en er zijn zelfs speciale massage glijmiddelen. Gebruik bij voorkeur glijmiddel op siliconenbasis omdat dit minder snel opdroogt.

Bekijk ook: Marith Iedema op Masturbation Masterclass

3. Begin niet meteen bij zijn penis

Bij een lingam massage is het belangrijk om langzaam naar de penis toe te werken. Kijk diep in zijn ogen en masseer vervolgens eerst zijn nek en schouders. Je kunt strijkende of knedende bewegingen maken. Strijk vervolgens over zijn borst en masseer zijn borstspieren. Voor je naar zijn penis gaat, kun je eerst zijn benen doen. Masseer zijn scheenbenen en bovenbenen stevig. Wanneer je bij zijn geslachtsdelen aankomt, masseer je uitgebreid zijn liezen. Omdat de liezen gevoelig zijn, zijn strijkbewegingen met je handen voldoende.

4. Laat de penis massage beginnen

Je kunt nu verder gaan bij zijn schaamstreek. Zorg dat je hiervoor genoeg glijmiddel gebruikt. Blijf de gehele tijd ook de liezen af en toe masseren. Ga nog niet meteen naar zijn penisschacht, maar masseer eerst zijn ballen. Je kunt ze in je handpalm nemen, ze met je vingers strelen en er heel licht aan trekken. Let op: niet elke man vindt dit fijn. Je kunt hem af en toe vragen of hij het fijn vindt. Let ook op zijn blik die je kan vertellen hoe hij het vindt. Je kunt daarnaast zijn perineum strelen. Dit is het plekje tussen zijn balzak en anus (dit plekje is ook aanwezig bij vrouwen). Je kunt bijvoorbeeld met je duimen zijn perineum strelen terwijl je met je overige vingers zijn liezen en schaamstreek masseert.

5. Op naar de penisschacht

Je bent nu bij zijn penisschacht aangekomen. Houd in gedachten dat deze massage verschilt van gewoon aftrekken. Je gaat de gehele massage heel langzaam te werk. Er zijn verschillende massagetechnieken die je kunt gebruiken:

 • De kneder: pak met je beide handen zijn schacht vast en geef kneepjes. Knijp zachtjes en iets harder, vraag hem wat hij prettig vindt.
 • De eikelgroet: voor deze techniek gebruik je één vinger. Pak met je andere hand de penisschacht vast. Gebruik de vinger van je andere hand om kleine cirkelbewegingen te maken over zijn eikel. Vergeet zijn toompje niet. Dit is het kleine riempje tussen zijn voorhuid en eikel.
 • De wringer: pak met beide handen zijn schacht vast over de gehele lengte (zover dat mogelijk is) en maak heel voorzichtig een wringende beweging waarbij je handen ieder een andere kant op draaien.
 • De melktechniek: gebruik voor deze techniek beide handen. Begin bij de basis en omvat zijn penis met je handen. Laat je handen één voor één naar boven glijden – voorbij zijn eikel – en begin opnieuw bij de basis.
 • De kurkentrekker: houd één hand onder aan de basis en omvat zijn penisschacht met de ander. Beweeg je hand zachtjes omhoog met een draaiende beweging. Maak een extra draaiende beweging bij alleen zijn eikel. Alsof je een dop van een flesje openmaakt.
 • De skieër: hiervoor gebruik je allebei je duimen. Begin onderaan bij zijn balzak en laat één voor één je duim omhoog glijden tot aan de eikel. Herhaal deze bewegingen alsof je duimen over zijn schacht ‘skieën’.

Vraag af en toe of hij het fijn vindt wat je doet, maar overspoel hem niet met teveel vragen zodat hij ontspannen blijft en kan genieten. Vergeet ook niet van tijd tot tijd zijn schaamstreek, liezen en misschien wel bovenbenen mee te masseren.

“Vraag af en toe of hij het fijn vindt wat je doet, maar overspoel hem niet met teveel vragen.”

6. Optioneel: ‘the sacred spot’ masseren

Sommige mannen vinden het heerlijk wanneer hun prostaat gestimuleerd wordt. De prostaat is een klein orgaan dat heftige gevoelens van genot teweeg kan brengen wanneer je hem stimuleert. De prostaat zit ongeveer 5 centimeter diep aan zijn buikkant. Wanneer je één of twee vingers in zijn anus inbrengt, zul je een verdikking voelen: dit is de prostaat.

Je kunt dit plekje met één of twee vingers masseren waarna de kans groot is dat hij heftig klaarkomt. Is jouw man prostaatstimulatie of zelfs anusstimulatie niet gewend? Dan zal het masseren van de prostaat voor hem misschien wat teveel van het goede zijn. Sluit dit van tevoren kort of hij het wil of niet. Als hij het niet wil, laat je het alleen bij een penismassage. Als hij het wel wil, zorg er dan voor dat je genoeg glijmiddel gebruikt om de massage comfortabel te maken voor hem.

7. De penismassage beëindigen

Je kunt doorgaan tot hij klaarkomt, maar het is niet noodzakelijk aangezien een orgasme niet het doel is van een penis massage. Aan het einde van de massage kun je met je handen van zijn kruis naar boven strijken tot aan zijn borstkas en hart om de seksuele energie te verdelen over zijn lichaam. Jullie kunnen er nu voor kiezen om uit te rusten of andere seksuele handelingen te doen. Hij kan jou bijvoorbeeld een yoni massage geven.

Was jouw partner tevreden met de penis massage die je gaf? Vertel je verhaal in een reactie hieronder en inspireer anderen!

9 reacties

 1. Een combinatie van de beschreven handelingen voer ik ook uit als ik alleen ben en zin heb mezelf te bevredigen.
  Vooral de ‘weg’ naar het orgasme geeft me veel plezier. Te voelen dat je sexueel wordt, dat er een heerlijke sexuele lust ontstaat in m’n genitaliën, hoedat de spanning zich opbouwt tot dichtbij het punt van klaarkomen. (zegmaar 90%) Dan vertraag ik mijn stimulatie en voel hoe ik weer op een lager niveau kom (bv 70%) dan weer wat meer stimulatie tot misschien zelfs 95%, en weer terug naar 70%. Terwijl ik met dat spel bezig ben adem ik langzaam heel diep in en uit, vooral als ik bijna klaarkom adem ik heel diep in. Soms moet ik eventjes stoppen, om niet mijn ejaculating orgasme te hebben, maar door heel diep in een uit te ademen, is het alsof ik door mijn adem mijn orgasme, dat er zou zijn als ik maar eventjes doorging, omzet in een werkelijk ‘droog’ orgasme dat door m’n hele lijf heen trekt. Veel intenser dan bij een klaarkom – orgasme. Heel bijzonder! Ik zou het een hogere en veel lekkerder ervaring kunnen noemen dan het echte, gebruikelijke orgasme waarbij je dan ook klaar komt. Als je dit een poosje doet is dat ook echt heel bevredigend, ook hiervan wordt je moe en is het na 10, 15 hoogtepunten ook wel genoeg en bouw ik langzaam mijn stimulatie af totdat mijn geilheid stilaan verdwijnt.
  Je lijf voelt dan wel anders, dan dat je voelt bij een klaarkom- orgasme, je bent minder relaxed, je hebt meer een actief gevoel, alsof je de wereld weer aan kunt. En er tegenaan wil gaan.
  Natuurlijk doe ik ook zo nu en dan een vluggertje; dat ik mijzelf masturbeer en een heerlijke ejaculatie heb. Als man heb je het toch nodig, zo voelt het althans voor mij om jezelf lekker te ledigen, en te genieten van dat lege, ontspannen gevoel tussen je benen.

  1. Tja onlangs een erg fijne massage gehad bij mijn vriend die masseur is…. Begon met een lichaamsmassage waarbij als laatste mijn inmiddels flinke stijve penis heerlijk verwend werd en het hoogtepunt steeds werd uitgesteld. Hierbij werden mijn ballen het perineum en sterretje met olie gemasseerd.Ook kreeg de eikel die al flink lekte van het voorvocht uiteraard niet vergeten. De voorhuid werd daarbij zover mogelijk naar achteren getrokken zodat het toompje en de dikke eikelrand met de hand intens gestimuleerd kon worden. Na een tijdje kon ik het orgasme niet meer uitstellen en kwam goddelijk lekker klaar waarbij het dikke romige zaad rijkelijk vloeide……

   Ben zelden zo lekker klaargekomen!

 2. Een enorme afknapper als de masserende geen rekening houdt met de haren op de benen van degene die gemasseerd wordt. Nooit hard of stevig tegen de groeirichting in. Dat doet pijn.

 3. Ik dacht ik zal eens lezen of er nog tips in zitten maar blijkbaar voer ik alles al uit. Niks gelezen of bestudeerd. Ik deed het vanuit gevoel. Ik gooi er vaak al mijn passie in en bij. Gevolg was een zeer tevreden man. Net als de lapdance. Héérlijk om te geven.

  1. Gaaf! Dat is overigens ook eigenlijk de bedoeling, om je, vanuit je intuïtie te verbinden met je partner. Dat maakt het ook een heel bijzondere en bijna transpersoonlijke ervaring!

 4. de kurkentrekker was wat pijnlijk !!
  voorzichtig dus dames (of heren)
  de skieer was zeer aangenaam! maar wel een beetje koud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.409 keer bekeken

Geschreven door

In theorie is seks simpel. Je raakt opgewonden, bedrijft de liefde met je (bed)partner en komt klaar. De praktijk is echter nét wat subtieler. Natuurlijk is een orgasme bereiken fijn, maar er is iets magisch – iets betoverends – aan vrijen met ieman…
3.409 keer bekeken