Prostaat massage: een oeroude en intieme massage

22 december 2015 door AmazingAnn   67.910

Voor veel mannen rust er nog een taboe op. De prostaatmassage. Een prostaatmassage of massage van de P-spot kan juist ontzettend helend en ontspannend werken. Daarnaast heeft zo’n massage nog veel meer verschillende voordelen. Zo kan een prostaatmassage er voor zorgen dat je als man meerdere keren achter elkaar klaarkomt en kan het verlichting geven bij prostaatklachten, zoals chronische prostaatontsteking. Hoe je een prostaat massage ondergaat en welke speeltjes je hierbij kunt gebruiken lees je in deze blog!

Waar komt een prostaatmassage vandaan?

De P-spot mag dan een onderwerp zijn dat pas recentelijk ter sprake is gekomen, toch waren het de oude Grieken en Romeinen die er lang geleden al aandacht aan schonken. Voor veel hetero mannen rust er een taboe op anale stimulatie en veel mannen schamen zich als ze wel anaal gestimuleerd willen worden. Vroeger was het juist een essentieel onderdeel van je algehele welzijn en gezondheid en werd het juist als een privilege gezien als je door een knappe man in een badhuis een prostaatmassage kreeg.

Je op en top man voelen

Veel mannen voelden zich na zo’n behandeling fysiek en mentaal weer helemaal top en 100 procent man. Hierdoor waren de gevechten heftiger en de seks euforischer. Je kunt wel raden wat er gebeurde, de meeste mannen stonden in de rij voor een massage van de prostaat. De intieme omgang van mannen onder elkaar werd echter door de kerk verboden omdat het homoseksuele gedragingen zouden zijn.

Hoe onderga je een prostaatmassage?

Een prostaatmassage kun je op verschillende manieren ondergaan. Zo kun je er voor kiezen om naar een medisch specialist te gaan, je kunt een speciale masseur op het gebied van prostaat massages bezoeken of je kunt er voor kiezen een seksspeeltje te gebruiken of je partner te vragen om een massage. De P-spot is niet heel moeilijk te vinden. Het is een klein ribbelig ‘knopje’ dat ongeveer vijf centimeter diep in de anus zit. Wil je dit doen met je partner? Dan is het wel belangrijk dat hij of zij ontzettend veel geduld heeft.

“De prostaat is een ribbelige structuur ter grootte van een walnoot, dat op vijf cm diepte in de anus zit.”

Veel geduld

De P-spot is dan wel makkelijk te vinden met een gebogen vinger, het is wel belangrijk dat je partner helemaal ontspannen is en dat zijn spieren volledig ontspannen zijn. Begin daarom met een rustige massage van de billen en ga steeds een stapje verder. Gebruik daarbij veel glijmiddel. Probeer uit of je bedpartner van rustige, sensuele bewegingen houdt of juist meer van harde, pompende bewegingen. Een massage van de prostaat zorgt niet meteen voor een spetterend orgasme, soms moet je het meerdere keren proberen en soms is het nodig om je partner nog even op de ‘gewone’ manier te verwennen.

Liever met een prostaat speeltje?

We kunnen ons voorstellen dat je het misschien niet ziet zitten om een prostaatmassage te ondergaan bij een professionele masseur of dat je het niet aan je partner durft te vragen. Wil je het toch eens proberen, bijvoorbeeld in je eentje? Dan zijn er verschillende seksspeeltjes die je goed kunt gebruiken voor het masseren van de prostaat.

Prostaat stimulators

De prostaat dildo heeft een gebogen vorm en een bolle kop en beschikt vaak over een handige trekring of handvat waarmee je hem makkelijk in- en uit laat glijden. Naast de prostaat dildo’s kun je ook gebruik maken van zogeheten prostaat buttplug of een prostaat vibrator. Deze zijn iets kleiner dan een dildo, maar vaak ook ergonomisch ontworpen zodat het speeltje de contouren van je lichaam kan volgen en makkelijk in te brengen is. Ook deze prostaat speeltjes hebben een gebogen vorm en vaak een handige trekring of handvat. Met een prostaat vibrator wordt de p-spot extra gestimuleerd door middel van verschillende vibratiestanden. Door de vibrator zachtjes tegen de anus aan te laten trillen, ontspant deze daarnaast beter en wordt het eenvoudiger om het speeltje in te brengen.

Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd? Bedenk dan dat het masseren van de prostaat op een veilige en ontspannen manier moet gaan. Of je nu kiest voor een prostaat dildo of een liever een massage ondergaat. Een prostaat massage kan er voor zorgen dat je klaarkomt zoals je nog nooit bent gekomen. Wedden dat je hierna nooit meer iets anders wilt?

Is het je gelukt om de P-spot te vinden? En wat is jouw ervaring met de prostaat massage? We horen het graag in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

4 reacties op Prostaat massage: een oeroude en intieme massage

  • Begonnen met masseren en stimuleren van de anaal sluitspier met mijn door Aloe vera glad gemaakte wijsvinger. Na oefening open voor gladde middelvinger en daarna voor prostaat vibrator. Schuin naar voren ondiep ingebracht is trilling overbodig en wordt heen en weer over de prostaat gewreven. De zachte druk door de vibratortop op dit orgaantje voelt bijzonder aan en ook stimuleert het meestal tot plassen. Het heeft zich in enkele maanden ontwikkeld tot een plezierige en bijna dagelijkse ervaring waaraan ik helaas ruim een halve eeuw te laat begon.
    Greet van Cornelis.

  • Met cor. Een p spot massage is super heerlijk. Doe het vele keren bij mij zelf. Ik zelf doe het altijd met twee of drie vingers in mijn aars. Wel glijmiddel om je vingers doen en ook glijmiddel op je aars doen. Dan ik je vele keren klaar komen als je met je P SPOT speel
    Groetjes Cor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid