Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.308 keer bekeken

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen?

28 maart 2017,

geschreven door

Niet iedere man is gezegend met de looks van Ryan Gosling. Gelukkig maar, want als iedereen er hetzelfde uitzag, dan zouden we ons niet meer omdraaien op straat voor een hunk meer of minder. Wees gerust: een appetijtelijke verschijning is nooit verkeerd, maar heus niet het enige waar vrouwen op vallen. Wat vinden vrouwen nog meer aantrekkelijk aan een man? Nou, deze 16 dingen.

1. Zelfvertrouwen

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die erg zeker van zichzelf zijn, of ieder geval zo overkomen. Een man die weet waar hij voor staat, die gepassioneerd is en die niet bang is om zijn eigen mening te laten horen. Verwar zelfvertrouwen niet met arrogantie, want dat is een ding waar vrouwen absoluut op afknappen. Een man die zelfvertrouwen uitstraalt, kan door geen enkele vrouw genegeerd worden.

2. Een verzorgd uiterlijk

De meeste vrouwen vinden het karakter van een man belangrijker dan het uiterlijk. Dus ook al ben je geen tweede Johnny Depp of Justin Bieber, dan is er dus nog geen man overboord. Wat wel belangrijk is, is een verzorgd uiterlijk. Vrouwen vinden het fijn als een man aandacht besteedt aan zijn persoonlijke hygiëne. Neem elke dag een douche, poets je tanden, doe je haar en gebruik een lekkere aftershave. Ongeschoren is trendy, maar zorg dan wel voor een verzorgde (stoppel)baard, die niet doorloopt tot je nekharen.

3. Mannen in pak

Mannen in pak: vrouwen vinden het ge-wel-dig. Vrouwen voelen zich ontzettend aangetrokken tot mannen die een pak dragen. Maar wat maakt mannen nou zo woest aantrekkelijk als ze zich in een net omhulsel steken? Vrouwen vinden dat een goed gesneden pak een man knapper maakt. Ook straalt een man in pak dominantie uit en dat heeft een bepaalde aantrekkingskracht op vrouwen. Dat geldt overigens ook voor een man in uniform.

4. Als de stropdas iets losser wordt gedaan

Mannen in pak zijn enorm fascinerend, om het nog maar even goed te benadrukken. En als een man aan het einde van de dag op de bank ploft en zijn stropdas wat losser doet, dan is bij vrouwen geen houden meer aan. Vooral als die move op een nonchalante manier wordt uitgevoerd. Wij zeggen: succes gegarandeerd! Een goede plek om een man in pak te scoren? Tijdens de vrijdagmiddagborrel in de hoofdstad.

5. Kwetsbaarheid

Vrouwen vinden het fijn als ze een man hebben die zich kwetsbaar durft op te stellen. Een man die bereid is om zijn angsten en onzekerheden te delen, maakt hem voor vrouwen niet minder mannelijk, maar juist meer aantrekkelijk.

6. Mannen die durven te huilen

Mannen die stoer gedrag vertonen, zijn diep van binnen ook kwetsbaar. Een man die durft te huilen als hij zich klote voelt, laat een stukje kwetsbaarheid zien aan de buitenwereld. En zoals we al zeiden: mannen die zich kwetsbaar opstellen worden door vrouwen aantrekkelijk gevonden. Natuurlijk moet ‘ie niet huilen om elke romantische film die je samen kijkt, maar een traantje wegpinken na een rotdag op het werk kan geen kwaad.

7. Intelligentie

Een torenhoog IQ is niet nodig om appetijtelijk gevonden te worden door vrouwen, maar we willen wel graag een man met inhoud. Het gaat erom dat hij wat weet (en heeft gezien) van de wereld. Levenservaring, mensenkennis, normen en waarden: dat bedoelen we. Vrouwen vinden het fijn als ze een goed gesprek kunnen voeren met een man.

8. Een stoppelbaardje

De baard is nog steeds hip and happening, maar valt niet bij elke vrouw in de smaak. Waar het hart van veel vrouwen wel sneller van gaat kloppen is een stoppelbaardje. Uit een onderzoek van de Universiteit van New South Wales is gebleken dat vrouwen een baard van tien dagen het aantrekkelijkst vinden. Dus mannen: geef dat scheermes een week rust!

9. Gespierde armen

Bijna alle vrouwen vinden het fijn om in de armen van hun man te liggen. Of om zijn arm om hem heen te voelen. Het geeft een ontzettend liefdevol en beschermend gevoel, zeker als die armen ook nog een beetje gespierd zijn. Stroop de mouwen maar op want die armen mogen gezien worden! Maar pas op, bodybuilders armen worden weer minder sexy gevonden.

10. Nóg meer spieren

Vrouwen vinden goedgebouwde en gespierde mannen begeerlijker dan slanke, ongespierde mannen. Het vrouwelijke brein linkt een gespierde man aan testosteron, een goede gezondheid en dominantie. Hierdoor voelen ze zich meer aangetrokken tot mannen met een gespierd bovenlichaam en een smallere, slanke taille. Mannen hoeven niet meteen een V-shape te hebben, maar vrouwen hechten er wel waarde aan dat mannen sterk en in vorm blijven.

11. Lachen

Een lach zegt meer dan duizend woorden. Een man waar je niet mee kan lachen, of die jouw grappen niet begrijpt, is niet bepaald aantrekkelijk. Verder wordt een langzame grijns begeerlijker gevonden dan een snelle glimlach. Een langzame grijns is namelijk een teken van oprechtheid en hierdoor hebben vrouwen sneller het idee dat ze deze man kunnen vertrouwen.

12. Mannen met puppy’s

Het is wetenschappelijk bewezen: mannen met een hond scoren drie keer zoveel nummers als dezelfde mannen zonder hond. Een man met een hond laat zien dat hij gevoel heeft, niet alleen aan zichzelf denkt en verantwoordelijkheid heeft. En wat puppy’s betreft: vrouwen smelten gewoon als een sexy man een schattige puppy heeft. Eigenlijk geldt dit voor alle dieren die schattig en fluffy zijn.

13. Of baby’s

Maar ook mannen met baby’s scoren hoog op het wensenlijstje. Hoe ze naar de baby kijken, hoe ze een flesje geven: het ziet er woest aantrekkelijk uit voor vrouwen. Het staat voor zorgzaamheid en waarschijnlijk ook voor vruchtbaarheid. Of is het juist het kwetsbare van zo’n kleintje in de handen van een stoere man dat het hem doet?!

14. Mannen die galant zijn

Mannen die zich gedragen als een echte gentlemen vallen altijd goed in de smaak bij vrouwen. Galant zijn is helaas niet meer van deze tijd lijkt het, maar wij, vrouwen, houden ervan. Hoe sexy is het als hij in de bus opstaat voor een oudere dame? Of als hij de stoel van een vrouw naar achteren schuift in een restaurant? Vooral de onverwachte galante momentjes maakt een man onverklaarbaar sexy.

15. Affectie tonen

Niets is zo verleidelijk als een man die affectie toont. Een vrouw vindt het aantrekkelijk as hell als haar man haar zomaar even vastpakt als ze langsloopt, of dat hij haar hand uit het niets pakt of dat hij zegt dat ze er mooi uitziet of dat-ie zin in haar heeft.

16. Mannen die gekke dansjes doen

Mannen die niet te schijterig zijn om gekke dansjes te doen: dat vinden vrouwen leuk. Niet de hele avond aan de rand van de dansvloer tegen de bar hangen, maar gewoon lekker dansen. Met humor, lekker los. Vrouwen houden ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.551 keer bekeken

Geschreven door

Het voorjaar is al even aan de gang en we hebben al mogen genieten van de eerste verwarmende zonnestralen. Misschien ben je er zelfs al achter gekomen dat het warme weer jouw libido een flinke boost geeft. Niet zo gek dus dat jij steeds meer zin hebt…
3.551 keer bekeken