door SassySue

De meest luxe sextoys voor vakantieseks!

8 juni 2020 door SassySue

Op vakantie willen we het allemaal: baden in luxe! Een mooi hotel met zwembad, bounty strand met helderblauwe zee, of een kampeerplek met het toiletgebouw op 5 meter afstand zodat je niet hele kilometers met je toiletpapier onder de arm naar de wc moet lopen. Ja, ook dat is een luxe.

Ben jij ook zo’n luxepoes en hou je wel van een luxe poes? ( 😉 ) Wij hebben de paklijst voor de meest luxe toys en accessoires alvast voor jou samengesteld.

Ik ga op reis en neem mee..

Condooms

Yes, people! Ook condooms kunnen luxe zijn. Vooral deze condooms hebben een verpakking waar wij hier heel blij van worden. Vergeet die verberg vakjes in je koffer, met deze condooms mag je pronken!

Accessoires

Het woord accessoires is afkomstig uit de Franse taal en betekent vrij vertaald ‘bijzaken’. Denk in deze categorie bijvoorbeeld aan kettingen, bodypaint, massagekaarsen, handboeien, rozenblaadjes etc. Allemaal bijzaken die jouw seksleven een hoop sensueler, spannender en -jawel- luxer zullen maken.

Verzorgingsproducten

Naast accessoires kunnen ook verzorgingsproducten jouw seksleven een flinke boost geven. Ga maar na, wanneer jij je goed voelt, voel je je zelfverzekerder. Ben je zelfverzekerd? Dan heb je minder remmingen in de slaapkamer. Investeer dus eens in een lekkere parfum voor hem of haar, massageolie of een feromonen spray.

Buttplugs

Nou, als we iets wel even kunnen verwennen met wat luxe, zijn het onze billen wel. Die moeten namelijk wat verduren tijdens een vakantie. Zitten op die oncomfortabele vliegtuigstoelen, uren in de auto, één op één contact hebben met die vieze campingtoiletten, verbranden in snikhete zon.. Do we need to say more?

  • Geen producten gevonden

Vibrerende toys

Er zijn veel vibrerende toys op de markt, maar een aantal winnen toch echt wel een schoonheidsprijs! Extra genieten tijdens quality-time met deze toys.

Luchtdruk vibrators

De bekende luchtdruk vibrators zoals bijvoorbeeld de womanizer of Satisfyer kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Daar waar sommige van deze toys wel erg op je gezichtsreiniger kunnen lijken, heb je ook in deze categorie van ‘sport’ een paar beauty’s er tussen zitten. Welke is jouw favoriet?


Welk speeltje ligt standaard in jouw koffer?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid