Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.389 keer bekeken

Maak thuis je eigen festival en creëer verschillende PLAY zones

1 augustus 2021,

geschreven door

Op festivals waan jij je even in een andere wereld. Gezellige mensen, goede sfeer,  leuke outfits, drankjes en vooral heel veel plezier. Maar dit jaar gooide een bepaald… virus roet in het eten en niet alle festivals konden doorgaan. Of misschien vind jij festivals wel te druk, te duur, te ver weg… Hoe dan ook, in dit artikel inspireren wij jou om thuis jouw eigen festival op te zetten!

Play zones

Zoals de meeste festivals, is het leuk om thuis ook verschillende zones of stages te creëren. In elke ruimte zorg je dan voor een andere vibe of activiteit. Je kan een festival met z’n tweeën houden, maar het is nog ietsje leuker met een groepje vrienden. Het tofste is natuurlijk een groot huis met een tuin, maar dat hoeft echt niet per se. Je kan het ook lekker intiem houden.

Hoe?

Maak van de tuin de music zone, gebruik de keuken voor foods & drinks, maak van je slaapkamer de sexy zone en richt de tuin in voor de chill zone. Of doe lekker wat jij wil en wat binnen de mogelijkheden ligt. Het gaat erom dat jij, je partner of vrienden een geweldige middag of avond hebben. Een thuisfestival is niet zomaar een huisfeestje, nee dit is een huisfeestje 2.0!

“Een thuisfestival is niet zomaar een huisfeestje, nee dit is een huisfeestje 2.0!”

Main stage

Kies de grootste ruimte met mogelijkheid voor een goede muziekinstallatie. Vraag iedereen die komt om de beste, leukste nummers te delen en stel een playlist op. Het tofste is natuurlijk als een van je vrienden DJ is, maar gewoon een afspeellijst met lekkere nummers draaien is ook helemaal prima. Versier de ruimte mooi, kies bijvoorbeeld een leuk thema. En dan? Juist: voetjes van de vloer!

Food & drinks

Wat is een festival zonder een food & drinks area? Dus zorg dat je lekkere hapjes klaar hebt staan in de keuken. Het is misschien een beetje zuinig, maar wel kostenbesparend als al je gasten zelf wat drank en lekkers meenemen. Niet alleen goedkoper voor jou, maar dit heeft ook altijd wel iets gezelligs, helemaal wanneer er home cooked snacks op tafel komen!

thuis festival

Chill zone

Hier wordt chille muziek gedraaid en er staan lekkere stoelen, zitzakken en kleedjes. Dit is een plek om bij te komen, te relaxen en te kletsen. Of om die ene persoon die jij zo interessant vindt te versieren Een dansfeest is leuk, maar het leuke aan een festival is dat er ook genoeg mogelijkheden zijn om nieuwe mensen te leren kennen, te kletsen en te ontspannen (het liefst in de zon!)

Sexy zone

De sexy zone is vast niet weggelegd voor iedereen, maar als het wel in je straatje past is het een leuke toevoeging aan jouw festival! Maak van jouw festival een sextival en richt de slaapkamer in als sexy zone! Darkroom, sekshok, knuffelkamer, whatever you want! Maak een spannende ruimte waar jullie erotische spellen kunnen spelen om de avond wat spannender te maken, of maak een ruimte waar alleen jij en partner mogen komen voor sexy time óf… maak er een ruimte van waar iedereen kan komen om te genieten. Jouw feestje, jouw regels
Als jij een thuisfestival geeft, hoe zou je het dan noemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

960 keer bekeken

Geschreven door

Multifunctionele seksspeeltjes, wij houden ervan! Je kent vast wel een aantal vibrators die meerdere plekjes kunnen stimuleren. Het volgende speeltje is ook multifunctioneel, maar dan op een een andere manier. De Palma vibrator, een seksspeeltje gema…
960 keer bekeken