NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

28.758 keer bekeken

De 5 heetste standjes waarbij zij domineert

5 januari 2020,

geschreven door

De praktijk leert ons dat vaak mannen dominant zijn in bed. Bij veel standjes is het dan ook de man die actief is. Zin om eens de rollen om te draaien? Probeer dan vooral deze 5 standjes uit waarbij zij domineert!

1. Pegging Doggy

Dat anale stimulatie enkel voor homoseksuele mannen of voor vrouwen is weggelegd, is allang een achterhaald idee. Via de anus kan de prostaat bereikt worden, dat in een gevoelig gebied ligt. Stimulatie van de prostaat kan leiden tot een intens orgasme. Genoeg reden dus om te experimenteren met anale stimulatie! Pegging is het fenomeen waarbij een vrouw haar mannelijke partner anaal penetreert door middel van een voorbindpenis. De Pegging Doggy is een perfect standje om kennis te maken met anale stimulatie, terwijl de controle volledig bij je partner ligt.

2. Cowgirl

Cowgirl

Favoriete standje van menig man: de Cowgirl. Niet alleen biedt dit seksstandje een mooi uitzicht over haar lijf, ook kan je in deze positie het als man wat rustiger aan doen en haar het tempo, ritme en diepte van de penetratie laten bepalen.

Tip! Liefhebber van haar bilpartij? Dan is de Reverse Cowgirl bij uitstek jullie standje om te proberen.

3 Facesitting

Facesitting

Ook als jij orale seks aan je lief geeft, kan zelfs zij nog steeds de macht over jou houden. Hoe? Met het seksstandje Facesitting. Door erotisch op jouw gezicht te zitten en haar vulva ter hoogte van jouw mond (en/of neus!) te laten zakken. Als man zal je niets anders kunnen doen dan haar een oraal pleziertje te geven.

4. Bonding Blowjob

We winden er geen doekjes om: de meeste mannen worden wel wild van een fijne blowjob. Waar je normaal gesproken je partner bij het hoofd vast kan pakken om het ritme, tempo en diepte te bepalen, gaat dat bij de Bonding Blowjob niet werken. Met je handen vastgebonden zal jij je niets anders dan moeten overgeven aan de orale kunsten van je partner.

Tip! Wil je de sensatie nog intenser en meer kinky maken? Laat haar jou dan blinddoeken voordat ze overgaat tot de Bonding Blowjob.

5. Double Cowgirl

Double Down

Wil jij als man even niets te hoeven in de slaapkamer én genieten van niet één, maar twee dominerende dames? Dan is de Double Cowgirl bij uitstek het standje om op je bucketlist te zetten. Eigenlijk combineer je bij dit standje twee andere, dominerende standjes samen: de cowgirl en facesitting. (Drie)dubbel plezier dus!

In welk standje zou jij je graag willen laten domineren door je partner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

24.052 keer bekeken

Geschreven door

Heet kaarsvet op je partner laten druppelen kan een hele intense massage of erotische BDSM-ervaring opleveren. De verfijnde hitte en geweldige sensaties van heet kaarsvet kunnen de huid extra gevoelig maken, waardoor je partner sensitiever wordt voo…
24.052 keer bekeken