Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Double Cowgirl

22 september 2019,

geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje Double Cowgirl in the picture. Een ontzettend fijn en simpel standje voor drie personen.

Seksstandje: Double Cowgirl

afrodite

Hoe

Het leukste aan de Double Cowgirl is dat je het met z’n drieën kunt uitoefenen. En het is net zo gemakkelijk als dat het er uit ziet op de illustratie hierboven, want als man kun je rustig plaats nemen op je rug. Terwijl twee vrouwen (twee mannen of een man en een vrouw) bovenop de man plaats nemen, kunnen zij ook nog met z’n tweeën aan de slag in de vorm van zoenen of andere erotische aanrakingen. Daarnaast kunnen de twee personen bovenop elkaar ook nog innig aankijken, dit kan weer enorm opwindend zijn!

Sextoys combineren met standje Double Cowgirl

Om nog meer uit dit standje te halen kun je de Double Cowgirl ook combineren met seksspeeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van bullet vibrators of clitoris stimulators. Maar ook een (vibrerende) cockring is een enorme aanrader tijdens dit standje!


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Sleur in de slaapkamer? Niet met EasyToys als jouw mentor! Op EasyToys Magazine vind je elke maand een nieuw seksstandje om met je (seks)partner uit te proberen. Het standje van deze maand is vrij makkelijk, maar super stimulerend én goed uit te voe…
3.467 keer bekeken