Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de week: Het Cadeautje

6 december 2020,

geschreven door

Het is weer zondag dus wij delen weer een nieuw seksstandje met je! Het seks standje ‘het cadeautje’ is perfect om elkaar alvast op te warmen voor een lange en intense vrijpartij. Leg je partner eens flink in de watten of verwen elkaar om de beurt met een heerlijk intieme massage. Iedereen verdient zo nu en dan een cadeautje, toch? 

Seksstandje: Het Cadeautje

het cadeautje

  • Categorie: Voorspel
  • Stimulatie: Vaginaal, penis, anaal
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

De partner die het cadeautje heeft verdient leunt met beide handen tegen de muur van de slaapkamer (of locatie naar wens). De andere partner neemt vervolgens plaats achter zijn geliefde en kan hem of haar op een heerlijke massage trakteren. Smeer je beide handen van tevoren goed in met een glijmiddel naar wens en je bent klaar om te gaan! De masseur/masseuse geniet van een bijzonder uitzicht en kan met beide handen verschillende favoriete plekjes stimuleren. Maak goed gebruik van beide handen en wissel zo nu en dan af!

Tip! Wacht nog even met het masseren van de geslachtsdelen. Sla de penis, vagina of anus eerst even over en masseer eerst de omliggende gebieden. Bouw de spanning geleidelijk op!

Sextoys combineren met Het Cadeautje

Dit standje is perfect om samen met een seksspeeltje te combineren. Een verwarmende vibrator geeft een aangename warmte af en zorgt voor een betere doorbloeding. De huid wordt gevoeliger waardoor jouw massage nog fijner aan zal voelen. Masseer de billen van je partner, terwijl je met het speeltje langs andere favoriete plekjes beweegt. Een massage glijmiddel mag daarnaast eigenlijk ook niet ontbreken. Met deze twee ingrediënten staat niets een onvergetelijk voorspel meer in de weg en zijn jullie helemaal klaar om samen het bed in te duiken!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.261 keer bekeken

Geschreven door

Deze maand nemen we het thema ‘hoe meer, hoe beter’ even als voorbeeld. Want we bespreken deze keer weer een trio standje! Sommige dingen zijn nou eenmaal lekkerder als je het kan delen, dus hey ho, let’s go! Lees snel verder en ontdek alles over het…
6.261 keer bekeken