Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

9.386 keer bekeken

Dit zijn de leukste standjes voor birthday sex

15 oktober 2020,

geschreven door

Het ontvangen van cadeaus en een huis vol familie en geliefden is leuk, dat snappen we. Maar welke verjaardag is nou compleet zonder een fantastisch hoogtepunt? Birthday sex is een van de beste manieren om de speciale dag van je partner te vieren. Trakteer je geliefde op een ontspannende en onvergetelijke sessie, waarbij hij of zij zich zo min mogelijk hoeft in te spannen. We hebben een aantal tips voor je verzameld om de verjaardag van je partner onvergetelijk te maken.

Het cadeautje

cadeautje
Dit standje is vele malen leuker en spannender dan het openen van een cadeautje, dat verzekeren we je! Laat je partner met zijn of haar handen tegen de muur aanleunen en neem zelf achter je geliefde plaats. Smeer je handen goed in met een lekker glijmiddel en laat ze over het kruis van je partner glijden en wissel af en toe van hand. Je andere hand kan je gebruiken om de billen en alles daaromheen te masseren. Raak de geslachtsdelen eerst nog even niet aan om de spanning op te bouwen. Het cadeautje is daardoor ook perfect om te edgen. Plaag je partner net zo lang totdat hij of zij echt begint te smeken om meer. Dit gaat de seks zeker ten goede komen!

Lepeltje-lepeltje

lepel wand
Nog zo’n standje waarbij jullie beiden lekker rustig aan kunnen doen en jullie je volledig kunnen focussen op de seks zelf. Ga op je zij op bed liggen en laat je partner achter jou plaats nemen. Terwijl jullie bezig zijn heeft de achterste partner alle ruime om bijvoorbeeld de billen van zijn partner te strelen of hem of haar zachtjes in de nek te kussen. Het standje is makkelijk om lang vol te houden en na na afloop kunnen jullie romantisch in dezelfde positie in slaap vallen.

Lotus

lotus
Op de geboortedag van je partner is er geen ruimte voor vluggertjes, maar is het veel leuker om het samen lekker rustig aan te doen. Het Lotus standje leent zich uitstekend voor een lekker potje slow sex en is heerlijk intiem! Ga in de kleermakerszit zitten en laat je partner op jouw schoot plaatsnemen. Sla je armen om je partner heen en zet je schrap voor een buitengewoon ontspannende sessie!

Tip! Wanneer zij een klein beetje met haar rug naar achteren leunt, wordt het voor hem makkelijk de G-spot te stimuleren en dieper te penetreren.

Naast elkaar

naast elkaar
Een uitgebreid voorspel mag uiteraard niet ontbreken op de verjaardag van je geliefde. Bij masturberen denk je waarschijnlijk eerder aan een solo-aangelegenheid, dan aan iets wat je samen met je partner doet. Toch is het helemaal niet raar en kan het juist heel intiem en fijn zijn om samen voorafgaand aan de seks samen te masturberen.

“Bij masturberen denk je waarschijnlijk eerder aan een solo-aangelegenheid, dan aan iets wat je samen met je partner doet.”

Wanneer jullie beiden tegenover elkaar op bed liggen, kan je naast het maken van oogcontact ook af en toe kijken naar hoe je partner zichzelf verwent. Opwindend en ook nog eens ontzettend leerzaam. Houd in de gaten wat je partner aan het doen is en wissel het masturberen vervolgens af door elkaar aan te raken. Maak het standje nog iets intiemer door je been over het been van je partner te leggen.

Tip! Houd jij van afwisseling? Gebruik het favoriete seksspeeltje van je partner om dit standje nog heter te maken.

Tease ‘n’ Please

tease n pleasePlaag je partner tijdens zijn of haar verjaardag met pikante tekstberichten of foto’s. Stuur een foto van je een speeltje wat je samen wilt gebruiken, stuur een uitdagende foto met een klein beetje inkijk of vertel je partner wat je met hem of haar van plan bent die avond. Dit is een ideale manier om de spanning tussen jullie beiden op te bouwen. Dit zorgt voor een meer gepassioneerde sessie later in de slaapkamer, wanneer de visite het huis verlaten heeft.

Vind jij het ook fijn om extra uit te pakken in de slaapkamer wanneer je geliefde jarig is?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.621 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen kent de bekende varianten en smaken glijmiddel. Zo is er glijmiddel verkrijgbaar op siliconenbasis en op waterbasis, glijmiddel speciaal voor toys of dikkere glijmiddelen voor anaal gebruik. Maar wij willen het vandaag even hebben over glijm…
1.621 keer bekeken