door CheekyCharly

Standje van de week: De Lotus

21 april 2019 door CheekyCharly

Deze week is het standje van de week de Lotus. De Lotus is een erg intiem standje waarbij je elkaar diep in de ogen kunt aankijken. Hoewel dit standje een beetje flexibiliteit en kracht van beide vereist, is het redelijk eenvoudig om uit te voeren. Veel plezier met oefenen! Wij zijn volgende week bij je terug met nieuwe inspiratie. 

Seksstandje: De Lotus

  • Categorie: Face to face, Woman on top
  • Stimulatie: G-spot
  • Penetratie: Niet diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

De man moet op zijn billen gaan zitten met zijn benen gekruist, vrij dicht tegen elkaar aan. Dit is dezelfde houding als de traditionele yogapositie, namelijk de kleermakerszit. De vrouw moet vervolgens bovenop zijn kruis gaan zitten met haar gezicht naar hem toe. In de Lotus-houding houd je elkaar stevig vast doordat je armen en benen om elkaars rug heen wikkelt.

Wanneer zij iets naar achteren leunt in de Lotus-houding is het voor hem gemakkelijker om haar G-spot te stimuleren. Indien het hem niet lukt om zijn benen te kruisen is dit geen probleem. Het is net zo plezierig als hij ze strekt.

Wist je dat… de Lotus een intiem standje is en daardoor ideaal voor slow-sex?

Sextoys combineren met standje Lotus 

Probeer bij het standje standje Lotus eens een vibrerende cockring. Deze sextoy is ontworpen om de penis langer stijf te houden en de clitoris meer te stimuleren. Maar ook een buttplug kan een leuke toevoeging zijn bij dit standje voor zowel de man als vrouw.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid