It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de maand: De Diepe Buiging

6 maart 2023,

geschreven door

Welkom bij het standje van de maart- uh maand Deze keer hebben we een variatie op het super populaire standje Doggy Style, maar dan net iets intiemer en met meer controle voor de ontvanger. Lees snel verder om meer te weten over het seksstandje De Diepe Buiging.

Seksstandje: De Diepe Buiging

seksstandje

  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

De afbeelding spreekt eigenlijk voor zich en dit standje is niet moeilijk om uit te voeren. Het belangrijkste is dat de ontvangende partij beide benen naast elkaar plaatst en de gevende partij de benen buiten de benen van de partner positioneert, en dan het liefst lekker wijd. Omdat de ontvanger de benen bij elkaar heeft, zal de penetratie extra strak zijn, vooral als het gaat om vaginale penetratie. Maar dit standje is ook erg geschikt voor anale seks, voor man-man koppels of voor pegging!

Het verschil met gewone doggy is dat de ontvanger niet op de armen leunt, maar zich vasthoudt aan de bovenbenen van de partner. Op deze manier heb je als ontvanger wat meer controle en kan je ook wat meer meebewegen.

“Dit standje is ook geschikt voor anale seks, voor man-man koppels en voor pegging!”

Sextoys combineren met standje De Diepe Buiging

Bij dit standje raden wij een cockring aan om te zorgen voor een goede, harde erectie die het lang volhoudt! Er zijn heel veel verschillende modellen. Zo heb je siliconen cockringen die alleen om de penis gaan, er zijn metalen ringen voor gevorderden en je hebt ook modellen die om de penis én balzak gaan. Daarnaast heb je ook vibrerende modellen die de clitoris stimuleren tijdens penetratie. Wat jij fijner vindt is persoonlijk en zou je gewoon even moeten uitproberen!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Superman. Dit is een standje waarbij haar G-spot heerlijk gestimuleerd wordt. Het vergt enige spierkracht en vertrouwen, maar zodra je door hebt hoe dit standje werkt wil je niet meer anders! Het is écht de mo…
5.860 keer bekeken