Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

Standje van de week: Greasy Spoon

16 februari 2020,

geschreven door

Het is de week van het Greasy Spoon standje! Er is bij dit standje niet enorm veel inspanning nodig, maar het vereist wel enige lenigheid. De Greasy Spoon heeft iets weg van het Lepeltje, Lepeltje standje, maar dan met een extra handeling. Ook bij dit standje kan de man goed penetreren en ondertussen met de tepels of clitoris van de vrouw spelen.

Seksstandje: Greasy Spoon

Hoe

Spooning behoort zeker tot één van de allerbeste standjes ooit. De Greasy Spoon is een variant op Lepeltje, Lepeltje en dit heb je nog nooit zo intens meegemaakt. Waar Lepeltje, Lepeltje als een lui standje wordt gezien, is de Greasy Spoon iets actiever. Door je bovenste been op te tillen, kan jouw partner veel dieper penetreren. Zo is het alsnog een knus en romantisch standje, maar dan iets fijner! Dit standje is perfect voor lange, ontspannen vrijsessies. Daarnaast kun je ook heerlijk in slaap vallen in deze houding. Of in de Lepeltje, Lepeltje houding!

Sextoys combineren met standje Greasy Spoon

Bij dit standje heeft je partner zijn of haar handen vrij. Hierdoor kun je eenvoudig de clitoris stimuleren met bijvoorbeeld een vibrator of de tepels even goed onder handen nemen. Daarnaast kun je als man ook gebruik maken van een cockring of buttplug tijdens dit standje.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Ook uitermate geschikt voor de actieve ‘senioren’, want langdurig te beleven. Dit geeft haar de gelegenheid om als eerste klaar te komen en daarna zelfs gelijktijdig.
    Vooral een aanrader voor in de nog halfslaap van de vroege ochtend en het dan echt uitgerust wakker worden; ter voorbereiding op een intiem gezamenlijk ontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! Vandaag een standje waarbij we de focus leggen op anale penetratie (al kan vaginaal ook prima in deze positie). Dit standje kan je op de bank, op het bed of zelfs op de trap uitvoeren. Je kan het zo kinky …
8.342 keer bekeken