Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: Kinky Koala

12 december 2021,

geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! In deze feestelijke maand die draait om warmte en liefde hebben wij een heel toepasselijk standje voor je! Namelijk: De Kinky Koala. Een super intiem standje dat voelt als een héél intieme knuffel.

Seksstandje: Kinky Koala

standje van de maand

  • Categorie: Staand, man actief, sportief
  • Stimulatie: G-spot,
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

De Kinky Koala? Daar heb jij vast nog nooit van gehoord. Maar als je het standje ziet, gaat er vast een belletje rinkelen. Dit standje zie je vooral vaak in films waar het er mega sexy uitziet, maar in het echte leven kan het vooral even wennen zijn. En ja, het is ook wel een work-out, maar als je de Kinky Koala goed uitvoert, dan is het een waar genot.

Voor dit standje staat de man rechtop en tilt de vrouw op. Zij slaat haar benen én armen om hem heen en geeft hem de meest innige knuffel die er bestaat. Hij laat haar op zijn penis zakken en dan kan het plezier beginnen. Zij kan haar benen gebruiken om zich naar voor en achter te bewegen of hij kan haar omhoog tillen en omlaag laten zakken. Klinkt zwaar? Is het ook. Dus om het iets makkelijker te maken kan je een paar dingen doen:

  • Je kan de vrouw met haar rug tegen een muur laten leunen. Als zij tegen de muur steunt, hoeft hij haar alleen maar omhoog te houden zodat hij met zijn heupen kan steunen.
  • Hebben jullie een hoge tafel of aanrecht? Dan kan zij ook op het randje van de verhoging zitten. Zo wordt het standje een klein beetje anders, maar het aspect van de intieme knuffel blijft!
  • Of gebruik een seksschommel.

“Dit standje klinkt zwaar en dat is het ook. Maar je kan het iets makkelijker maken met deze tips.”

Sextoys combineren met de Kinky Koala

Dit standje is zo intiem en zo zwaar dat het moeilijk wordt om een seksspeeltje te gebruiken. Wat wij wel kunnen aanraden is een lekker stimulerend glijmiddel! En wil je dit standje urenlang uitoefenen? Dan is een seksschommel natuurlijk een perfecte uitkomst!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is weer zondag en dat betekent weer een nieuw standje van de week. Om je seksleven nóg leuker te maken delen wij elke week een nieuw standje met je. Omdat sommige mensen zondag zien als een rustdag, hebben wij deze keer een heel rustig en relaxe…
4.513 keer bekeken