Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

Standje van de week: Leaning Cowgirl

8 december 2019,

geschreven door

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Deze week introduceren wij de Leaning Cowgirl. Een standje wat lijkt op het originele cowgirl standje, maar net even anders is. Én zeker niet minder fijn!

Seksstandje: Leaning Cowgirl

  • Categorie: Face-to-face, Woman-on-top
  • Stimulatie: G-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Cowgirl

Hoe

Dit is een eenvoudige variatie op het cowgirl standje, maar verdient zeker een eigen vermelding. Je neemt dezelfde positie aan als het originele cowgirl standje, alleen plaats je nu je handen achter je lichaam als steunpunt. Dit verandert de hoek waarin de penetratie plaatsvindt en voor hem zal het uitzicht ook net even anders zijn. Deze positie geeft je partner een geweldig uitzicht. Jij voelt je super sexy omdat jij je zo blootgeeft maar toch in controle bent.

Sextoys combineren met de Leaning Cowgirl

Gebruik bij het Leaning Cowgirl standje bijvoorbeeld een cockring of een clitoris vibrator voor extra stimulatie en plezier! Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om een wand vibrator te gebruiken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Tijd voor een nieuw standje van de maand, namelijk het Theezakje, ook wel bekend als teabagging! Hierbij staat orale ballenstimulatie centraal, maar de vagina of anus oraal stimuleren kan vanuit deze positie natuurlijk ook. Hoe voer je dit standje uit?…
13.770 keer bekeken