Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

27.339 keer bekeken

Standje van de week: Reverse Cowgirl

26 mei 2019,

geschreven door

Zoals elke zondag komen wij ook deze week weer met een nieuw standje. En we hebben er weer eentje voor je: de Reverse Cowgirl. Mocht je deze nog nooit hebben uitgeprobeerd, dan raden we je aan dit seksstandje zo snel mogelijk in de praktijk te brengen. 

Seksstandje: Reverse Cowgirl

Reverse Cowgirl

  • Categorie: Vrouw-actief, van achteren
  • Stimulatie: G-Spot, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Cowgirl

Hoe

Bij het reverse cowgirl standje zit je als vrouw ook bovenop, maar kijken jullie beide in dezelfde richting. Zij laat zich bij dit standje op de man zakken en bepaalt het tempo en het ritme. Hij kan eventueel een beetje meehelpen door zijn bekken naar boven te duwen.

De man kan bij dit standje genieten van een prachtig uitzicht terwijl zij de controle neemt. Het standje Reverse Cowgirl geeft de man de mogelijkheid om diep te penetreren, waarbij ook haar G-spot gestimuleerd kan worden.

Sextoys combineren met het standje Reverse Cowgirl 

Streel haar met een kietelveer terwijl ze hard aan het werk is! Of voeg extra stimulatie voor jullie beide toe door middel van een vibrerende cockring.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Buckle up, want dit wordt het ritje van je leven! We hebben namelijk een nieuw standje van de maand voor je en deze keer is het weer een standje voor in de auto. Ben jij benieuwd wat we deze keer voor je bedacht hebben? Lees dan snel verder. Seksstan…
10.170 keer bekeken