Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Oraal in bad

12 april 2020,

geschreven door

Het is weer zondag en dat betekent maar één ding: een nieuw standje van de week! Vind jij het ook altijd zo (ont)spannend om samen met je partner in bad te gaan? Dan kan het heerlijke standje Oraal in bad natuurlijk niet ontbreken. Een spetterend voorspel gegarandeerd!  

Seksstandje: Oraal in bad

  • Categorie: Orale sex, man/vrouw actief
  • Stimulatie: Vaginaal, clitoris, anaal
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Seks in bad kan soms wat onhandig zijn door het spetterende water of de randen van het bad die in de weg zitten. Wil jij toch een heerlijke vrijpartij starten terwijl je samen met je lief in bad dobbert? Sla dan als vrouw je benen over de rand, zodat ze wat wijder komen te liggen. Op deze manier maak je jouw lady parts toegankelijk voor je partner. Hij of zij hoeft zich enkel zo te positioneren, dat hij/zij haar teder oraal kan bevredigen.

Tip! Lukt het niet om dit standje liggend uit te voeren? Dan kan het ook prima uitgevoerd worden als de ontvanger op de rand van het bad plaatsneemt.

Sextoys combineren met standje Oraal in bad

Het toevoegen van een seksspeeltje kan altijd extra wonderen verrichten. Gebruik bijvoorbeeld een vibrerende buttplug, die je op het moment suprême voorzichtig uit de anus haalt. Ook kan je met een vinger vibrator haar vagina fijn verwennen, terwijl jouw tong uitvoerig zorgt voor extern plezier. Zorg er wel voor dat jouw speeltje volledig waterproof is.

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! Deze maand hebben wij een standje dat geschikt is wanneer het erg warm is! Er is namelijk weinig huid-op-huid contact, maar jullie kunnen elkaar wel aankijken voor intiem oogcontact. Lees snel verder om me…
8.034 keer bekeken