Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

Standje van de week: Old Faithful

24 mei 2020,

geschreven door

Heb jij behoefte aan wat inspiratie voor in de slaapkamer? Elke week hebben wij een nieuw seksstandje voor jou en je partner om samen uit te proberen. Deze week behandelen we het standje ‘Old Faithful’. Dit is een perfect standje om in de stemming te komen, voordat jullie over gaan op penetratie!

Seksstandje: Old Faithful

  • Categorie: Trio, Oraal
  • Stimulatie: Clitoris, Penis, Anaal
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Nou, heel simpel! Een persoon gaat op z’n rug liggen, dit kan zowel op de grond of op bed. Deze persoon kan vervolgens oraal gestimuleerd worden door een tweede persoon. Dit terwijl een derde persoon boven de liggende persoon hurkt om clitoraal/anaal gestimuleerd te worden! Volg je het nog? Dit standje is in ieder geval een oraal genot voor alle deelnemers, want jullie kunnen ook van positie wisselen.

Sextoys combineren met standje Old Faithful

Denk bij dit standje niet enkel aan seksspeeltjes, want er is zoveel meer mogelijk! Naast dat je een clitoris vibrator kunt gebruiken of een cockring, is het ook lekker om te kiezen voor een positiekussen. Op deze manier kun je het standje net wat uitdagender maken! Daarnaast kan lekkere een massageolie en een sekslaken een fijne toevoeging zijn.


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nieuwe maand, nieuw standje! Vandaag bespreken we The Lock & Rock met jullie! Voor dit standje kan hij op zijn rug liggen en genieten van het mooie uitzicht, en de partner bovenop kan het tempo, de diepte én de bewegingen bepalen. On top en in c…
11.053 keer bekeken