Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: Goed (van) Voornemen!

2 januari 2023,

geschreven door

Januari is de maand die in het teken staat van goede voornemens, dus hebben wij een standje voor jullie bedacht dat hier goed bij aansluit. Deze maand bespreken wij het standje waarmee jij het jaar gegarandeerd gemotiveerd en succesvol begint. Lees verder en leer meer over het standje: Goed (van) Voornemen!

Seksstandje: Goed (van) Voornemen

seks standje

  • Categorie: Man actief, van voor
  • Stimulatie: Vaginaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Missionaris

Hoe

Een positie voor de romantici onder ons. Bij het standje Goed (van) Voornemen kan je je partner diep in de ogen kijken en elkaars handen vasthouden. Hoe romantisch wil je het hebben? Dit seksstandje is een variatie op de Missionaris. Zij ligt op haar rug met haar benen in de lucht (ze mag deze ook om haar partner slaan). Zij houdt haar ellebogen op het matras, zodat hij hier straks op kan steunen. Hij neemt plaats op zijn knieën voor haar en zet zijn benen zo wijd mogelijk. Dan pakken jullie elkaars handen en de fun kan beginnen! Dit seks standje is eigenlijk heel simpel, maar daardoor niet minder lekker!

“Het seks standje is heel simpel, maar daardoor niet minder lekker.”

Sextoys combineren met Goed (van) Voornemen

Bij dit standje hebben jullie beiden geen handen vrij en jullie willen niet te veel poespas toevoegen zodat jullie lekker in elkaars ogen kunnen verdrinken. Daarom is er eigenlijk maar één toy die echt heel goed matcht met dit standje. En dat is een vibrerende cockring! Een cockring zorgt ervoor dat zijn erectie harder en langer aanwezig is. De vibraties zorgen daarnaast voor een plezierig extraatje voor jullie beiden!

Wat vind jij van dit standje? En wat zijn jouw goede voornemens voor 2023?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Experimenteer jij graag met je partner met nieuwe seks standjes? Iedere zondag lichten wij een seksstandje uit, waar jij je seksleven mee kan verrijken! Deze week is h…
6.002 keer bekeken