NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de maand: Hefboom Doggy

24 januari 2021,

geschreven door

De oplettende kijker heeft aan de titel al gemerkt dat er iets anders is. Inderdaad, het standje van de week is veranderd in het standje van de maand! Met bijna 100 standjes op de teller werd het tijd om iets rustiger aan te doen. Maar niet getreurd, want hoe langer je ergens op moet wachten, hoe meer je het wilt. Zo, nu over naar de orde van de dag; het standje van deze maand. We hebben voor jou een leuke variant op het populaire Doggy Style standje. Wil jij meer leren over De Hefboom Doggy? Lees dan verder!

Seksstandje: De Hefboom Doggy

Hefboom Doggy Style

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk/gemiddeld
  • Variatie: Staande Doggy

Hoe

De Hefboom Doggy verschilt niet heel veel van de normale Doggy. Maar door een klein verschil is dit standje voor jullie beiden wel een hele andere ervaring. Jij en je partner positioneren je net zoals bij de normale Doggy alleen tilt de ontvangende partner één been op. Dit been moet de gevende partner dan vastpakken. Op deze manier hebben jullie meer huid op huid contact en kan er dieper gepenetreerd worden.

“Meer huid op huid contact én diepere penetratie”

Sextoys combineren met De Hefboom Doggy

Dit standje is niet echt geschikt voor toys waarbij je je handen moet gebruiken. Want de ontvanger heeft beide handen nodig voor support en balans en de gevende partner eigenlijk ook. Gelukkig bestaan er genoeg hands-free toys! Gebruik bij dit standje bijvoorbeeld een vibrerende buttplug voor anale stimulatie of een cockring.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het Standje van de Week is er weer! Dit keer lichten wij graag de Staande Doggy toe! De Staande Doggy is een variant van de Doggystyle, maar dan staand! Dit standje staat garant voor een diepe penetratie en genoeg mogelijkheden om uit te breiden met…
10.156 keer bekeken