It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: De Oester

21 juni 2020,

geschreven door

Yes, het is weer zondag en dat betekent een nieuw standje van de week. Om je seksleven spannend te houden is het belangrijk om te variëren in de slaapkamer. Daarom delen wij elke week een lekker standje met je. Vandaag stellen wij de Oester aan je voor.

Seksstandje: De Oester

Hoe

Even stretchen of opwarmen met een ander standje is geen overbodige luxe als jullie voor de Oester gaan vandaag. Bij dit standje wordt namelijk een hoge mate van lenigheid van de ontvangende persoon verwacht. De Oester is geschikt voor zowel diepe vaginale penetratie als anale penetratie. Het standje is daarom ook erg populair bij man-man relaties.

De ontvangende partner ligt op de rug met de benen omhoog.  Bij de “lazy” variant zijn de benen gebogen zoals op de afbeelding. Maar voor de lenige mensen is het eigenlijk de bedoeling dat de benen recht omhoog staan, je kan ze laten rusten op de schouders van de gever of de gever kan de benen richting het hoofd van de ontvanger duwen. Op deze manier voelt het nog intenser omdat de ontvanger spanning op de beenspieren voelt. De andere persoon gaat er vervolgens op de knieën voor zitten. Op deze manier kan hij lekker diep penetreren en werk jij aan je lenigheid!

Wist je dat… dit standje de Oester heet, omdat de vagina op een oester lijkt tijdens deze sekspositie?

Sextoys combineren met de Oester

Om dit standje extra spannend te maken kun je natuurlijk gebruik maken van leuke koppel sextoys. Misschien handig om de lichamen eerst een beetje los te masseren met een lekkere olie en vervolgens wat extra stimulatie toe te voegen met bijvoorbeeld een vibrator. Ook leuk bij dit standje is bondage.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Peek-a-boo! Natuurlijk hebben we ook in oktober een nieuw standje van de maand dat we met jullie willen delen. Gooi die beentjes maar in de lucht, grijp je lievelingsspeeltje en geniet samen van Het Spreidstandje! Seksstandje: Het Spreidstandje C…
7.947 keer bekeken