Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Aquarius met toy

9 februari 2020,

geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie voor in de slaapkamer? Zeker als je een seksspeeltje wil toevoegen? Wij lichten elke zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner even flink kunnen experimenteren! Deze week staat het seksstandje De Aquarius mét sextoy in de spotlight!

Seksstandje: De Aquarius met toy

standje aquarius

Hoe

De vrouw ligt op haar rug, met haar bekken omhoog geduwd en steunend op haar schouderbladen en ellebogen. Hierdoor komen haar billen lichtjes van de grond. Deze houding kan wat kracht vragen van de vrouw. De man neemt een knielende positie aan en ondersteunt haar bij haar onderrug. De vrouw kan vervolgens haar benen om de man klemmen. In deze houding vindt diepe penetratie. Doordat beide partner één van hun handen vrij kan maken, kan de clitoris extra gestimuleerd worden met een vibrerend speeltje.

Sextoys combineren met standje Aquarius

De extra toevoeging van een seksspeeltje kan nét het verschil maken bij de Aquarius. Kies hierbij voor een compact trillend speeltje, die gemakkelijk tegen haar clitoris (of andere erogene zones) gelegd kan worden. Een (mini)wand vibrator, clitoris stimulator of bullet vibrator zijn bij uitstek speeltjes die zich hiervoor lenen.

Duik jij vandaag nog met je lief én toy de slaapkamer in? Deel je ervaring met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Tijd voor niet één, maar twee nieuwe standjes! En dat allemaal ter ere van Singles Week omdat we op 11-11 Single’s Day vieren. Om alle vrijgezellen in het zonnetje te zetten, delen we deze maand twee standjes speciaal voor solo sexy time.  Sekssta…
3.600 keer bekeken