It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Aquarius met toy

9 februari 2020,

geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie voor in de slaapkamer? Zeker als je een seksspeeltje wil toevoegen? Wij lichten elke zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner even flink kunnen experimenteren! Deze week staat het seksstandje De Aquarius mét sextoy in de spotlight!

Seksstandje: De Aquarius met toy

standje aquarius

Hoe

De vrouw ligt op haar rug, met haar bekken omhoog geduwd en steunend op haar schouderbladen en ellebogen. Hierdoor komen haar billen lichtjes van de grond. Deze houding kan wat kracht vragen van de vrouw. De man neemt een knielende positie aan en ondersteunt haar bij haar onderrug. De vrouw kan vervolgens haar benen om de man klemmen. In deze houding vindt diepe penetratie. Doordat beide partner één van hun handen vrij kan maken, kan de clitoris extra gestimuleerd worden met een vibrerend speeltje.

Sextoys combineren met standje Aquarius

De extra toevoeging van een seksspeeltje kan nét het verschil maken bij de Aquarius. Kies hierbij voor een compact trillend speeltje, die gemakkelijk tegen haar clitoris (of andere erogene zones) gelegd kan worden. Een wand vibrator, clitoris stimulator of mini vibrator zijn bij uitstek speeltjes die zich hiervoor lenen.

Duik jij vandaag nog met je lief én toy de slaapkamer in? Deel je ervaring met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Dit wordt alweer het honderdste seks standje dat we met jullie mogen delen. Dat verdient een feestje, toch? En hoe meer mensen, hoe gezelliger het feestje! Het volgende standje is bedoeld om met drie personen uit te voeren. Heb jij een trio op de pla…
13.891 keer bekeken