Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de maand: De Dijenklem

21 februari 2021,

geschreven door

We hebben al bijna 100 standjes op de teller staan, dus we besloten om het iets rustiger aan de toen en niet meer elke week een standje met jullie te delen. Het standje van de week is nu het standje van de maand geworden. En het standje van deze maand is alweer nummer 98! Deze maand hebben we een lekker lazy standje voor jullie. Of nouja, lazy… ligt eraan hoe je het bekijkt eigenlijk. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek alles over De Dijenklem!

Seksstandje: De Dijenklem

seks standje

  • Categorie: Face-to-face, man-actief
  • Stimulatie: Vaginaal, g-spot
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk/gemiddeld
  • Variatie: The Lusty Leg Wrap

Hoe

Bij De Dijenklem ligt de man op zijn zij en de vrouw neemt voor hem plaats. Zij ligt op haar rug en slaat haar ene been over zijn schouder en het andere been ligt over zijn onderste bovenbeen. Op deze manier zijn haar benen gespreid en wordt de penetratie makkelijker. Dit standje heeft alles wat een intiem standje nodig heeft! Heerlijke penetratie, veel huid op huid contact, oogcontact, een lekker uitzicht én ruimte voor clitorale stimulatie! Het fijne aan dit standje is dat je als penetrerende partner ook heel goed bij de clitoris van de vrouw kan! Zo kan je haar naast vaginaal, ook clitoraal verwennen. Zij kan dit natuurlijk ook zelf doen (erg sexy!).

“Heerlijke penetratie, veel huid op huid contact én ruimte voor clitorale stimulatie”

Sextoys combineren met De Dijenklem

Omdat je bij De Dijenklem easy acces hebt tot haar clitoris, ‘moet’ je deze natuurlijk ook verwennen. Dit kan de geven met zijn of haar handen doen maar je kan hiervoor ook een toy gebruiken. Of de dame in kwestie kan zichzelf verwennen. Zo kan de gever genieten van penetratie én kijken hoe zij zichzelf bevredigd, oeh la la. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een wand vibrator om haar tepels of clitoris mee te stimuleren of een luchtdruk vibrator om haar clitoris te verwennen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Alle fitboys- en girls opgelet! Wil jij jouw kracht gebruiken in de slaapkamer, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor nieuwe seksstandjes? Dan hebben wij deze zondag het perfectie Standje van de Week voor jou: de Olympus. Seksstandje: Olympus …
3.054 keer bekeken