Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de week: Staande Doggy

7 juli 2019,

geschreven door

Het Standje van de Week is er weer! Dit keer lichten wij graag de Staande Doggy toe! De Staande Doggy is een variant van de Doggystyle, maar dan staand! Dit standje staat garant voor een diepe penetratie en genoeg mogelijkheden om uit te breiden met toys!

Seksstandje: Staande Doggy

staande doggy

  • Categorie: Van achteren, Man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Dit standje is onwijs makkelijk! Daarnaast kun je het ook snel en op meerdere plekken uitvoeren. Zo kun je je partner op een tafel laten buigen, op de bedrand of in de douche. De Staande Doggy is een variant van het welbekende standje de Doggystyle en het zorgt voor ongeveer exact dezelfde stimulatie. Doordat je diep kunt penetreren, wordt de eikel goed gestimuleerd en de G-spot natuurlijk ook.

Het fijne aan dit standje is dat je gewoon kunt blijven staan, wat voor veel gemak zorgt. Bij dit standje buigt de vrouw lichtelijk voorover, zodat de man haar van achteren kan penetreren. De man kan haar heupen nog stevig vast pakken of qua positie veranderen.

Sextoys combineren met dit standje

Net zoals bij de Doggystyle is zowel een duo vibrator als een clitoris vibrator perfect om te gebruiken! Maar ook een cockring of een buttplug zorgt voor een geweldige sensatie tijdens het penetreren.

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Is inderdaad een leuk standje en het kan bijna overal worden gedaan . Voor een vluggertje , voor buiten over de motorkap , tijdens feestjes over de tafel of trapleuning , een korte rookpauze , kortom gewoon wanneer beiden zin hebben en niet willen betrapt worden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuw standje van de week! Vandaag hebben wij een standje waarbij de man de leiding heeft en diep kan penetreren. Wel heeft hij een beetje spierballen nodig. Wij leggen dit enigszins inspannende seksstandje gra…
8.634 keer bekeken