Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Yin-Yang

30 juni 2019,

geschreven door

Iedere zondag lichten wij een spannend seks standje uit! Dit keer lees jij alles over het intieme standje, de Yin-Yang. Dit standje is speciaal voor alle orale-seks-liefhebbers, die wel eens een variatie willen proberen op het bekende standje 69. Bij de Yin-Yang draait het allemaal om wederzijds genot en… een beetje lenigheid!

Seksstandje: Yin-Yang

Hoe

Bij dit orale seksstandje positioneert de vrouw zich onder haar partner, waarbij ze haar benen zoveel en zo ver mogelijk gestrekt omhoog houdt. Ze kan haar benen in positie houden door haar enkels vast te houden. De man ligt buigend over haar heen, met zijn penis ter hoogte van haar mond. Door haar lenige positie komt haar vagina wat omhoog te liggen, zodat deze voor hem zeer goed oraal te bevredigen is.

Wist je dat… de Yin-Yang een uitstekend seksstandje is om te proberen tijdens het rimmen?

Sextoys combineren met Yin-Yang

Om extra stimulatie te geven bij orale seks, kan je gebruik maken van een tongvibrator. Dit speeltje kan om de tong worden bevestigd. Daarnaast kan een g-spot vibrator haar extra vaginaal genot geven, of een buttplug voor zowel hem als haar.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de missionaris. De missionaris is het meest gebruikte standje wereldwijd. Een echte klassieker dus. Je hebt de hele week om van dit comfortabele standje te genieten. Volgende week zijn wij bij je terug met een …
9.242 keer bekeken