door NaughtyNick

Standje van de maand: Legs in the air

26 augustus 2021 door NaughtyNick

Sleur in de slaapkamer? Op EasyToys Magazine vind je elke maand een nieuw seksstandje om met je partner uit te proberen. Het standje van deze maand heeft alles in huis. Er valt wat te halen voor liefhebbers van diepe en snelle penetratie, maar het standje is tegelijkertijd ook erg liefdevol en innig doordat beide partners zich dicht op elkaar bevinden en er volop ruimte is om elkaar aan te raken en heerlijk te zoenen.

standje legs in the air

Seksstandje: Legs in the air

  • Categorie: Staand, man-actief
  • Stimulatie: Anaalg-spot, p-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Door diep te penetreren is het mogelijk om haar G-spot te stimuleren en je nog dichter bij je partner te laten voelen. De vrouw gaat bij dit standje op de rand van de tafel zitten, plaatst haar handen achter haar lichaam ter ondersteuning en draait haar handpalmen in de tegenovergestelde richting. De man staat tegenover haar en legt de benen van zijn partner op zijn beide schouders. Zijn benen heeft hij op schouderbreedte uit elkaar en zijn knieën licht gebogen. Zijn armen kan hij gebruiken om het lichaam van zijn partner te ondersteunen. Het standje is enorm intiem en nodigt uit om te kussen en elkaar aan te raken terwijl jullie bezig zijn.

Sextoys combineren met Legs in the air

Breid het standje ‘Legs in the air’ uit door een aantal spannende seksspeeltjes aan jullie spel toe te voegen. Maak haar borsten gevoeliger door haar een setje tepelklemmen te laten dragen of vergroot het seksuele uithoudingsvermogen van de man met behulp van een penisring.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Standje van de maand: Legs in the air

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid