NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de maand: Hanging & Banging

18 september 2023,

geschreven door

We genieten nog even na van de zomervakantie met het standje van de maand: Hanging & Banging. Seks hoeft niet altijd ruig en wild, maar kan ook een oase aan rust zijn. Dus schenk een (alcoholvrije) Sex On The Beach in, leun achterover en neem de tijd om weer in je alledaagse ritme te komen.

Seksstandje: Hanging & Banging

standje van de maand

  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Leun achterover in jullie favoriete stoel, bank of hangmat en kom samen tot rust. Dit is een perfect standje om even uit de slaapkamer te zijn en seks op andere plekken te proberen. Het is een makkelijk standje, want je hoeft niet sterk of lenig te zijn om het uit te voeren. Al kun je het natuurlijk zo moeilijk voor jezelf maken als je zelf wilt 😉

“Dit standje vereist geen kracht of lenigheid om uit te voeren!”

De gevende partner gaat als eerste zitten op jullie uitgekozen zitmeubel. Zoek alle steun op die het biedt zodat je comfortabel zit en spreid je benen licht, zodat de ontvangende partner hier zo de benen kan plaatsen. Als ontvangende partner ga je op de gevende partner zitten met je benen tussen die van hem/haar. Nu kun je de penis of (dubbele) dildo rustig inbrengen. De gevende partner kan de ontvangende partners heupen vasthouden en zelf omhoog stoten, of de ontvangende partner een handje helpen door op- en neer te bewegen.

Sextoys combineren met standje Hanging & Banging

Het standje Hanging & Banging is perfect voor het gebruik van bijvoorbeeld een strapon of (dubbele) dildo. Als je een zitvlak hebt met een gladde ondergrond, kun je ook een dildo met zuignap erop bevestigen. Daarnaast leent dit standje zich ook goed voor vibrators en cockringen!

Hoe geniet jij na van de zomervakantie? Laat het weten in de comments! ☀

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.097 keer bekeken

Geschreven door

Ben je wel een keer zat van steeds dezelfde routine in de slaapkamer? Mag het allemaal wel wat speelser, luchtiger en out-of-the-box worden? Het juiste seksspeeltje kan een wereld van verschil maken! Wij helpen je op weg met 7 leuke sextoys die jouw …
3.097 keer bekeken