Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.918 keer bekeken

Sekstips: meer smaak met chocolade sex!

20 juni 2016,

geschreven door

Chocolade staat al eeuwen lang bekend als een afrodisiacum, een middel wat de geslachtsdrift stimuleert. Pure chocolade bevat stoffen die communiceren met je hersenen en je een gelukzalig, opgewekt effect geven. Voorbeelden hiervan zijn de stoffen cafeïne en fenylethylamine. Dit laatste stofje maak je bijvoorbeeld aan wanneer je verliefd bent. Logisch dus dat veel vrouwen helemaal hotel de botel worden van deze lekkernij. Het eten van chocolade leidt onder andere tot een hoger niveau van verlangen, opwinding en seksuele bevrediging. Geen wonder dat deze delicatesse van oudsher al als romantisch cadeau wordt gegeven.

Volgens onderzoeken zou zelfs 1 op de 5 vrouwen chocolade verkiezen boven seks. Maar waarom zou je moeten kiezen? Chocolade is door zijn lustopwekkende en sensuele eigenschappen juist heerlijk te combineren met seks! Het versterkt de aantrekkingskracht richting elkaar wat weer invloed heeft op je seksbeleving en orgasme. We geven je een aantal tips en adviezen om je om je liefdesleven meer smaak te geven met chocolade sex!

Chocolade massage

Geef een nieuwe draai aan jullie voorspel door middel van een lekkere chocolade massage. Het geven van een massage an sich is natuurlijk uitstekend om in de stemming te komen. Door het geven van een massage komt  bijvoorbeeld het feel good stofje endorfine vrij. Door een massage te combineren met chocolade zullen de smaak en geur je een nieuw niveau van genot bezorgen.

  • Geen producten gevonden

Voor een heerlijke chocolade massage zijn er verschillende producten om jou en je partner verder in extase te brengen. Prikkel je zintuigen bijvoorbeeld eens met een lekkere massage kaars, waarbij je met de warme wax het lichaam van je liefje kunt insmeren.  Druppel wat warme wax op het lichaam van je liefje en laat hem of haar het er vervolgens langzaam aflikken of kussen. Tegelijkertijd kunnen jullie elkaar zachtjes strelen en masseren op andere plekken om het genot verder te vergroten. Een massage geven en ontvangen was nog nooit zo intens!

Voor hete chocolade sex kun je kiezen voor een lekkere chocolade body olie of een likbare massage crème of bodypoeder. Deze producten verhogen niet alleen de sensualiteit door hun smaak, werking en geur; ze zijn ook nog eens goed voor de huid! De bodypoeder van Kama Sutra geeft de huid een zijde-achtige glans, waardoor je visueel ook nog eens geprikkeld wordt. Voor je het weet scheuren jullie elkaar de kleren van het lijf!

  • Geen producten gevonden

Creatieve chocolade sex

Zit je al een tijdje in een relatie en wordt in de slaapkamer vaak hetzelfde kunstje opgevoerd? Met chocolade kunnen jullie samen weer creatief bezig zijn! Beeld uit hoeveel je van je lover houdt door de met een klein kwastje het lichaam te strelen en te kietelen, terwijl jullie samen de mooiste creaties maken.

Je kunt je partner aan het werk zetten, maar ook je eigen route uit stippelen. Markeer bijvoorbeeld je hotspots met nummers en laat je partner ze één voor één bij langs gaan. Ook handig wanneer je net een nieuwe scharrel of liefje hebt, hij of zij weet gelijk wat jouw favo plekjes zijn! Wedden dat deze bij jullie eerst volgende avontuur weer aan bod komen..

Je kunt ervoor kiezen om een chocolade bodypaint te gebruiken maar ook gewoon met de reep uit de supermarkt. Plaats wat chocolade ongeveer 15 seconden in de magnetron. De chocolade is nu wat zacht aan de zijkantjes, maar niet gesmolten. Perfect om elkaar mee te versieren!

  • Geen producten gevonden

Waar je op moet letten

Let bij het aanbrengen wel op dat er geen chocolade in of vlakbij je vagina komt. Vrouwen kunnen gemakkelijk een infectie overhouden van dergelijke spelletjes.. Beter is om dan een beetje chocolade aan de binnenkant haar bovenbenen aan te brengen.

De mannen hebben dit probleem minder. Zorg alleen dat je het niet aanbrengt op de eikel. Je bent vrij om te verzinnen wat je wilt, wees creatief!

De chocozoen!

Zitten jullie thuis samen op de bank en hebben jullie toevallig een beetje chocolade in huis? Trakteer je partner dan eens voorzichtig door een klein stukje met je mond door te geven aan je liefje. Maak het sexy en gebruik je vingers. Of gebruik een beetje bevroren chocolade en laat het tijdens een gepassioneerde tongzoen langzaam wegsmelten. Een chocolade sex klassieker, maar zeker niet minder sensueel en lekker!

Chocolade blowjob

Niet is lekkerder voor een man wanneer de vrouw ook intens geniet van het geven van orale seks. Anders dan bij de vrouw kan het mannelijke geslachtsdeel, met uitzondering van de eikel, heerlijk met chocolade worden versierd.  Wanneer je als vrouw geen enorme fan bent van orale seks zal je merken dat je automatisch een stuk gepassioneerd te werk gaat. Tevens maak je meer speeksel aan bij het eten van chocolade wat het voor hem nog lekkerder maakt.  Een blowjob geven en ontvangen was zelden zo aangenaam!

Zoek je als man een passend cadeau voor je partner dan weet je inmiddels waar je haar blij mee maakt. Neem dus de volgende keer wat chocolade mee in plaats van een bosje bloemen!

  • Geen producten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De lente staat om de hoek en dat betekent dat jij kan uitpakken met jouw dates! Jouw date opties bestaan niet meer alleen uit samen onder een dekentje een filmmarathon houden of warme chocomelk drinken in het park. Met een zacht lentebriesje is er ve…
4.588 keer bekeken