Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Hoe je de sexy cadeaus krijgt die je wilt (en verdient!)

21 december 2015,

geschreven door

Als je niet weer een doos chocolaatjes en HTML Voor Dummies onder de Kerstboom wilt vinden, leer dan hoe je als een professional hints kunt laten vallen en de sexy cadeaus binnen ziet stromen! We weten dat je dankbaar moet zijn voor wat je krijgt, maar soms is het moeilijk om je teleurstelling te verbergen als je wéér een yogamatje krijgt… Ook al heb je die van vorig jaar nog nooit gebruikt. En de Egyptische handdoeken zijn een leuk cadeautje maar nauwelijks te vergelijken met een Wake-up Vibe, toch?

Als je wanhopig verlangt naar een nieuw seksspeeltje maar niet weet hoe je daarom moet vragen bij je partner, dan moet je leren hoe je duidelijke hints kunt geven over je sexy behoeftes – zodat je (zonder hem zelf te hoeven kopen) binnen de kortste keren een Double Dildo hebt! Belangrijk is de juiste hints geven, wat het verschil kan maken tussen een Rabbit Vibrator of een actiefiguur van Jessica Rabbit uit Who Framed Roger Rabbit.

Mannen komen van Mars

We weten alles over  de verschillen tussen mannen en vrouwen als het neerkomt op het kopen van cadeaus, maar die kloof is zelfs nog breder wanneer het gaat om hints geven over wat we willen. Het lijkt erop dat vrouwen daar professionals in zijn, terwijl mannen het concept niet helemaal snappen. Dat wil niet zeggen dat vrouwen zich nergens druk om hoeven te maken.

Kortom: meiden, als jullie willen dat je partner je hints ook echt snapt en er iets mee doet, dan moet je misschien iets duidelijker zijn. Verwar hem niet door te variëren: blijf bij wat je wil, en uiteindelijk zal hij het snappen.

Mannen, aan de andere kant, jullie hoeven niet te voorzichtig te zijn. Als je een seksspeeltje wilt, zeg dan nonchalant dat je wel eens wilt weten of een prostaatplug je knallend klaar kan laten komen als het gecombineerd wordt met wat hand- of mondwerk van je vriendin. Die hint snapt ze wel. Wil je exact weten hoe het moet aanpakken om dat stoute cadeau te krijgen wat je wilt? Lees dan onze top 4 met tips!

Onze top 4 hint tips voor het krijgen van sexy cadeaus

Leer onze top 4 hint tips uit je hoofd en met Kerst wacht je een weelde aan seksspeeltjes en stoute goodies.

Tip 1: Praat erover in bed

Ga samen in bed liggen en deel wat sexy fantasieën met elkaar. Dit is dé tijd om wat hints te laten vallen – en let ook op of je partner ergens op doelt! – over welke sexy cadeautjes en speeltjes je zou willen. Zijn post coïtale “lichthoofdigheid” maakt hem nog ontvankelijker voor je suggesties ook.

Tip 2: Ga samen winkelen

Meiden: dit betekent niet dat je hem meesleept naar elke kledingwinkel bij jou in de buurt. Jongens: dit is geen vrijkaart om je vriendin mee te slepen naar alle gadgetwinkels. Ga samen winkelen om cadeaus voor vrienden en familie te kopen, en je ontdekt snel genoeg mogelijkheden om hints te geven over wat jullie willen.

Tip 3: Ga samen online

Heb je alle hints van het winkelen en het delen van jullie fantasieën onthouden? Mooi, nu kun je die hints benadrukken en bij je partner alle twijfel wegnemen over wat je wilt.

Tip 4: Roep de hulp in van de vrienden van je partner

De vrienden van je vriend(in) lastig vallen, is dé manier om erachter te komen welke sexy cadeaus hij of zij voor Kerst wil, maar ook een goede manier om je eigen hints te geven over wat jij wilt.

  • Geen producten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Naast dat onze tong een van de sterkste spieren in ons lichaam is, zijn ze op de een of andere manier heel erg hot. Er zullen dan ook weinig mensen zijn die niet van een lekker potje tongen houden. Maar wist je dat je de tong ook nog…
4.816 keer bekeken