Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

10.439 keer bekeken

De 7 geheime regels voor het kopen van sexy cadeaus voor vrouwen

18 januari 2021,

geschreven door

Sexy cadeaus kopen, het blijft lastig! Valentijnsinkopen doen voor je vrouw, vriendin of scharrel kan een deprimerend vooruitzicht zijn, zeker als je het al eens verkeerd hebt gedaan. Maar dit jaar hoef je je geen zorgen te maken, want we delen onze zeven geheime regels over hoe je het perfecte sexy cadeautje voor je vriendin kunt kopen.

Geheime Regel 1: Onderzoek wat ze leuk vindt

Dit lijkt misschien te logisch voor woorden, maar je zult ervan versteld staan hoeveel mannen zich gewoon maar op het kopen van cadeaus storten zonder dat ze weten wat hun partner eigenlijk wil. Als je vriendin of vrouw van sportief ondergoed houdt, dan heeft het kopen en inpakken van een broodrooster en fluitketel weinig nut. Hetzelfde geldt voor het kopen van sexy cadeaus.

“Als je vriendin of vrouw van sportief ondergoed houdt, dan heeft het kopen en inpakken van een broodrooster en fluitketel weinig nut. Hetzelfde geldt voor het kopen van sexy cadeaus.”

Je moet een beetje een idee hebben waar je partner wel én niet van houdt in de slaapkamer. Als je dat niet hebt, vraag het haar dan. Probeer bijvoorbeeld eens uit of G-Spot vibrators meer met haar doen dan mini vibrators; of ze meer van sexy babydolls houdt dan van body stockings en of ze liever stoute seksspelletjes dan vibrerende cockringen heeft.

Geheime Regel 2: Luister naar haar hints

Vrouwen zijn ontzettend goed in het geven van hints, dus luister daar goed naar en vraag haar eens subtiel wat ze zou willen voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Ga etalageshoppen met je vriendin en bekijk wat lingeriewinkels – kijk wat ze leuk vindt! Het valt je misschien op dat ze van klassiek zwarte of witte lingerie houdt, of dat ze liever veel kant heeft om jou gek te maken en zichzelf sexy te voelen.

Geheime Regel 3: Koop iets voor je vriendin; niet voor jezelf!

Je hebt misschien al maanden een oogje op die Surround Sound Home Cinema set, maar om die nou te kopen voor je partner als cadeau is echt niet de bedoeling! Hoe zou jij het vinden als ze een stoombad voor je gezicht zou kopen onder het mom dat je het nodig hebt, terwijl ze heel goed weet dat ze hem zelf tien keer zo vaak zal gebruiken? Precies.

“Hoe zou jij het vinden als ze een stoombad voor je gezicht zou kopen onder het mom dat je het nodig hebt, terwijl ze heel goed weet dat ze hem zelf tien keer zo vaak zal gebruiken?”

Probeer je in te houden als je cadeautjes voor je vriendin uitkiest. Als je onze eerste Geheime Regel volgt dan weet je wel ongeveer wat ze wil hebben. Dus als ze een roze vibrator of een sexy jurkje wil hebben, houd je dan in en koop geen bondage set tenzij ze duidelijk heeft gezegd dat ze die wil! Wil jouw partner wel graag een erotisch cadeau maar vind ze het moeilijk om te kiezen? Wij hebben ook erotische cadeau pakketten op de webshop!

Geheime Regel 4: Hou je aan het budget

Sexy cadeaus hoeven echt niet veel geld te kosten. Denk bijvoorbeeld aan een vibrerende penisring. Deze kleine stouterd zal jullie beide een geweldige orgasme bezorgen, zonder al teveel te kosten. Onthoud wel; blijf bij wat je vriendin wil. Koop voor haar het mooiste wat je je kan veroorloven, maar steek je niet in de schulden voor een cadeau.

Geheime Regel 5: Koop romantische, sexy cadeaus

Sexy cadeaus kopen wil niet zeggen dat je een heel arsenaal aan sextoys moet kopen; romantische cadeaus kunnen net zo sexy zijn. Het is nu eenmaal zo dat je vriendin, lover of echtgenote haar mindere dagen heeft, waarop stoute dingen laag op haar prioriteitenlijstje staan. Op die momenten moet je veel aandacht aan sfeer besteden. Het beste begin is een ontspannend bad met heerlijke oliën erin en geurkaarsen eromheen.

“Romantische cadeaus kunnen net zo sexy zijn.”

Schenk een glas wijn voor haar in en neem samen een lekker lang bad. Als ze helemaal ontspannen is, neem haar dan mee naar de slaapkamer waar je het super romantisch hebt gemaakt met rozenblaadjes en een keur aan romantische cadeaus, massage-oliën, veertjes en stoute spelletjes om haar in de stemming te krijgen zonder dat je haar meteen bespringt.

Geheime Regel 6: Grootte doet er wél toe

Als je erachter bent gekomen dat je vriendin een vibrator wil voor Valentijnsdag, fantastisch. Maar koop niet zomaar de eerste de beste vibrator die je ziet. Verschillende vrouwen hebben behoefte aan verschillende groottes wat betreft hun vibrator, dus de enige manier om erachter te komen welke je moet kopen is door haar te vragen

Voel je niet beledigd wanneer de vibrator die ze wil twee keer zo groot is als jouw jongeheer – dit vibrerende wonder kan je beste vriend worden als je je vriendin tussen de lakens gek wil maken. Stel je voor hoe ze zich zal voelen wanneer zowel jij als een supersnelle vriend haar jullie volledige aandacht geven.

Geheime Regel 7: Wees praktisch

Seks speeltjes zijn natuurlijk ontzettend leuk, maar je moet wel denken aan je veiligheid. Is je vriendin bijvoorbeeld allergisch voor latex? Veel speeltjes zijn daarvan gemaakt, dus moet je je beperken tot speeltjes gemaakt van plastic, huidveilig rubber of siliconen. Een andere praktische overweging is glijmiddel. Glijmiddel kan fijne seks laten overgaan in wilde seks met slechts een paar druppels geweldige glibberigheid, dus als je vriendin minder snel nat wordt kun je het beste investeren in een goed glijmiddel.

Als je het evenwicht tussen veiligheid en genot kunt vinden zijn de seksuele mogelijkheden eindeloos. Dat zijn nog eens sexy cadeaus!

“Glijmiddel kan fijne seks laten overgaan in wilde seks met slechts een paar druppels geweldige glibberigheid.”

Heb jij al een leuk Valentijn cadeau voor je partner gescoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

742 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer vrijdag en dat betekent: Fetish Friday! Iedere vrijdag lichten wij graag een bijzondere seksuele voorkeur voor, want hoe je het ook wendt of keert: voor alles bestaat wel een fetisj! Deze week vertellen wij je meer over nasolingus: een fe…
742 keer bekeken