Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

23.241 keer bekeken

10 manieren om Doggy Style romantischer te maken!

25 januari 2021,

geschreven door

Doggy Style is een van de meest favoriete standjes van zowel mannen als vrouwen. Het mooie uitzicht en de diepe penetratie zorgen voor een heerlijke stimulatie. Maar er zijn ook een paar ‘nadelen’ aan Doggy Style. Zo is het wat afstandelijk, want er is geen mogelijkheid tot oogcontact en er is weinig huid-op-huid contact. Het standje is dus niet echt romantisch, máár… met deze 10 tips kan jij het standje toch iets intiemer maken.

Met deze 10 manieren maak je Doggy Style intiem en romantisch

#1 Rechtop, Doggy!

Bij de gewone Doggy Style rust je op je handen en voeten. Door rechter op je knieën te staan met je handen tegen een muur of tegen het hoofdeinde te leunen en jezelf in een boog te drukken, wordt deze positie een stuk intiemer. Jouw lichaam drukt zich dan tegen het zijne aan waardoor er meer contact tussen jullie ontstaat.

#2 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Vaak mist de intimiteit in dit sexy standje doordat je elkaar niet kunt aankijken. Een spiegel biedt de uitkomst. Op die manier hebben jullie toch oogcontact met elkaar. Dit maakt het een stuk romantischer.spiegeltje aan de wand

#3 Handwerk

Een van de voordelen van deze positie is dat de gever twee vrije handen heeft. En die kunnen jullie goed gebruiken! Ook de ontvanger kan ervoor kiezen één of twee handen te gebruiken om zichzelf of de ander te verwennen. Druk je gezicht in het matras en voila, je hebt twee handen vrij! Gebruik de één om jezelf te bevredigen en de ander om de ballen van de gever te masseren.

“Gebruik de één om jezelf te bevredigen en de ander om de ballen van de gever te masseren.”

#4 Huid op huid

Als je kiest voor de Flat Doggy zal je merken dat het direct veel intiemer voelt. De man kan bij dit standje op zijn handen leunen, maar als hij op zijn onderarmen steunt komt zijn volledige bovenlichaam tegen dat van zijn partner aan. Op deze manier is er dus veel huid op huid contact want bijna jullie volledige lijven zijn tegen elkaar aan geplakt.

#5 In bad

Als er een standje is dat zich goed leent voor de badkamer, en dan met name IN bad, is deze het wel. Lekker tussen het schuim kan het een hele andere dimensie geven. En daarbij komt dat warm water ook nog eens het libido stimuleert! Tip: laat het bad niet te vol lopen zodat jullie intiemste delen niet onder water zitten. Want dan kunnen jullie vacuümzuigen en niet meer loskomen! True story…

Let op! Tijdens seks onderwater kunnen jullie vacuümzuigen en niet meer loskomen!”

doggystyle in bed#6 Give me a hug

Doggy Style wordt intiemer als hij zijn armen om haar heen slaat. In plaats van zijn handen op haar heupen te plaatsen, kan deze knuffeltoepassing zorgen voor meer romantiek.

#7 Erotische massage

Een erotische massage is een ideale vorm van voorspel. Ook tijdens dit standje geeft het een extra stimulans. Massageolie over haar rug wrijven heeft een liefkozend en ontspannend effect.

#8 Body 2 Body

Een andere manier om de lichamen meer met elkaar te verbinden, is als zij plat op haar buik gaat liggen, met de benen bij elkaar. Hij kan dan bovenop haar liggen, waardoor de lichamen elkaar volledig aanraken. Super romantic! Dit standje noemen wij de Flat Doggy.

#9 Benen haken

Dames! haak jouw benen in die van je partner. Zo heb je meer lichaamscontact met je lover. Het voelt daardoor meer intiem. En bijkomend voordeel: je krijgt meer controle over het ritme.

Romantisch koppel in bed#10 Sweet and slow

Doggy Style is een sexy standje waarbij het er ruig aan toe kan gaan. Doe het sweet and slow: zo maak je het al een stuk romantischer. Glijd superlangzaam over de volledige lengte van de penis en je maakt je partner helemaal gek. En jezelf trouwens ook, want zo voel jij elke centimeter van zijn penis heel bewust in en uit je glijden. Tempo en ritme kunnen altijd nog afgewisseld worden 😉

Wat is jouw favoriete romantische variatie op Doggy Style?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.344 keer bekeken

Geschreven door

Lieve mensen… Make love, not war. In een wereld die op zijn kop staat hebben we helemaal niks aan zinloos geweld en achterlijk gedrag. Waar we wel wat aan hebben is liefde. Heel veel liefde, voor jezelf én voor elkaar. In een nare situatie moeten …
13.344 keer bekeken