De Wheelie Vibe: het waterrad onder de vibrators

28 december 2018 door ToyRoy

We gaan even terug in de tijd met We ❤ Weird… De Wheelie Vibe is een vibrerend gevaarte dat wel iets weg heeft van een (vochtig) waterrad uit de serie over Thomas De Stoomlocomotief. Zo’n roterend wiel zou je eerder verwachten bij een oude watermolen dan bij een seksspeeltje, toch? “Spetter, Pieter, Pater, lekker in het water”

Draai spetterende overuren met de Wheelie Vibe!

Wheelie Vibe

Geef wat stuwkracht en laat je likken!

Als je op zoek bent naar een vibrator, dan zal je waarschijnlijk niet zo snel een waterrad kiezen, toch? Maar de 10 siliconen tongen aan het roterende wiel van de Wheelie Vibe geven jou een ongeëvenaard goed gevoel! Met deze clitoris vibrator draai je letterlijk spetterende overuren van genot. De functies van deze vibrator komen heel erg overeen met bijvoorbeeld een reguliere rabbit vibrator, maar dan net even anders. Een klein beetje stuwkracht voor dit roterende waterradje is wel gewenst, het is net echt..

Wheelie Vibe

Tongetje, tongetje in je hand..

De Wheelie Vibrator staat bekend om zijn unieke clitoris stimulatie! Met deze toy kun je jezelf enorm verwennen, maar ook je partner mag deze sensatie zeker niet missen. Het wieltje is wel de echte eye-catcher van deze vibrator en deze kan je bijvoorbeeld gebruiken voor vaginale-, anale-, of clitoris-stimulatie. De gladde vibrator ligt stevig in de hand en bedien je met de onderste knop op het speeltje. Om het fantastische wiel aan de praat te krijgen gebruik je het bovenste knopje. De Wheelie Vibe kun je op meerdere manieren gebruiken, omdat het zo’n weird design heeft. De illustraties hieronder geven je wat beeld om je gedachten op los te laten gaan.

Hoe creatief kun jij omgaan met de Wheelie Vibe? Laat het ons weten in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid