Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

458.554 keer bekeken

Zo kies jij de beste vibrator voor het lekkerste orgasme!

12 januari 2021,

geschreven door

Welke vibrator is er nu eigenlijk de beste? Heel eerlijk, er bestaat niet één vibrator die de beste is, want bij iedereen past een andere vibrator die voldoet aan de wensen. Als je een seksspeeltje wilt kopen, is het belangrijk dat je let op een aantal zaken die voor jou belangrijk zijn! Denk bijvoorbeeld aan de grootte, kracht en functies van de vibrator. Als jij de onderstaande vragen beantwoordt, dan vind jij gegarandeerd de beste vibrator voor jou!

Bekijk ook: Linda de Munck over de beste vibrator voor jou!

Inhoud van dit artikel

Wat wil je graag stimuleren?

Voordat je überhaupt nadenkt over de kleur, het formaat of de intensiteit van je nieuwe seksspeeltje, is het belangrijk dat je weet waarvoor je er één wilt aanschaffen! Welk gedeelte van je lichaam wil je graag stimuleren?

Er zijn ontzettend veel plekken die je kunt stimuleren en je hebt ook erg veel keuze in seksspeeltjes. We hebben het vrouwelijk lichaam opgedeeld in meerdere delen, hierdoor is het voor jou makkelijker om een keuze te maken uit de onderstaande opties.

“Het is belangrijk om te weten welk gedeelte van je lichaam je wil stimuleren”

Vaginale stimulatie

De meeste vibrators zijn gericht op het gebruik voor vaginale stimulans. Het voordeel hiervan is dat je dan ook met vrijwel elk type vibrator goed uit de voeten kunt als je wilt genieten van vaginale penetratie met een seksspeeltje. De meeste vibrators hebben ook een gedeelte aan de schacht waarmee je de clitoris kunt stimuleren.

Wil je enkel en alleen vaginale stimulatie? Dan is de Jasmin vibrator wellicht iets voor jou. Het model heeft een soepele vorm en trilt uitstekend met 10 verschillende standen. Bovendien ziet de Jasmin erg erg schattig en vrouwelijk uit!

Clitorale stimulatie: Mini- of Oplegvibrator

Er zijn meerdere manieren om de clitoris te stimuleren, net zoals dat er meerdere manieren zijn om de vagina te stimuleren.

Als je juist alleen de clitoris wil stimuleren kun je gaan voor een clitoris vibrator, zoals een mini vibrator of een oplegvibrator. Deze kleine, en schattige, seksspeeltjes worden direct tegen de clitoris gebracht. Ze hebben een smalle punt die je heel precies kunt plaatsen. Je gevoelige plekje wordt op zeer gerichte wijze gestimuleerd, wat wil een vrouw nog meer?

Clitorale stimulatie: Luchtdrukvibrator

Naast directe en gerichte stimulatie kun je ook kiezen voor luchtdrukstimulatie. Dergelijke seksspeeltjes stimuleren je clitoris met luchtdrukgolven. De techniek werkt zo ontzettend goed dat onwijs veel vrouwen er een ongekend sterk orgasme door krijgen! Luchtdrukstimulatie kan op meerdere manieren” en er zijn ook meerdere speeltjes voor verkrijgbaar.

“Deze seksspeeltjes stimuleren je clitoris met luchtdrukgolven”

De marktleider op het gebied van luchtdrukstimulatie is natuurlijk het bedrijf Womanizer. Dit merk kwam als allereerste met de luchtdrukvibrator op de markt. Voor veel vrouwen met een kleiner budget is de vergelijkbare – maar relatief goedkopere – Satisfyer een hele goede tweede keuze. Luchtdrukvibrators worden voornamelijk gebruikt door vrouwen die moeite hebben met klaarkomen door bijvoorbeeld G-spot stimulatie.

G-spot stimulatie

Wil je je G-spot stimuleren? Er zijn verschillende seksspeeltjes die hier geschikt voor zijn. De G-spot is een klein bobbeltje dat ongeveer op 6 centimeter diep ligt in de vagina. Als je deze stimuleert, zorgt dat voor hele heftige orgasmes. Een G-spot vibrator heeft altijd een duidelijke kromming en/of bobbel zodat het speeltje goed dit plekje kan stimuleren.

Er bestaan ook wat uniekere toys om jouw G-spot mee te stimuleren. Zoals de OhMyG G-spot massager. Deze toy vibreert niet, maar heeft een bewegende ‘parel’ die jouw G-spot heel gericht stimuleert!

Voordat je een G-spot vibrator gaat aanschaffen is het handig dat je je G-spot al hebt gevonden. Zodra je het stimuleren van de G-spot onder de knie hebt, zou je er zelfs voor kunnen kiezen om te leren squirten! Dit kun je doen met je vingers, maar ook met verschillende seksspeeltjes.

Anale stimulatie

Als je voor anale stimulatie wilt gaan, is het belangrijk dat je je goed verdiept in de soorten en maten. Een model voor anaal gebruik mag namelijk niet te dik zijn. Een dunne punt zorgt ervoor dat een anaal vibrator makkelijk in te brengen is. Daarom raden we een dunne anaal vibrator aan. Deze speeltjes zijn stevig, beginnen dun en de kralen geven een bijzonder fijne stimulatie.

Als een geoefend persoon zou je verder kunnen gaan om anale stimulatie te ontdekken. Je kunt dan kiezen voor grotere buttplugs of vibrerende buttplugs, maar probeer niet te snel je grens op te zoeken. Én gebruik altijd wat glijmiddel als je anale seksspeeltjes gebruikt.

Meerdere plekken stimuleren

Het begrip ‘alles’ of ‘meerdere plekken’ is ontzettend ruim. Maar er zijn behoorlijk wat speeltjes die meerdere delen van je lichaam kunnen stimuleren. Denk aan een Wand vibrator die je ook als massageapparaat kunt gebruiken.

Liever alleen de erogene zones stimuleren? Dan is een tarzan vibrator meer iets voor jou. In dat geval kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Lily vibrator! Of daag jezelf uit door een echte alleskunner te proberen. Met een dubbele dildo kun je natuurlijk ook alle kanten op.

Samen met je partner stimuleren

Samen genieten van een seksspeeltje is uiteraard veel leuker! Zo zijn er verschillende vibrators waarmee je zowel jezelf als je partner stimuleert. Dit noemen wij Duo Vibrators! Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van het merk We-Vibe? Of van de LELO koppelvibrators?

Dit zijn seksspeeltjes die je tijdens de penetratie kunt gebruiken. Hiermee stimuleer je de clitors, de vagina en zelfs de penis. Zo genieten jullie beide van heerlijke intense trillingen.

Wat is de gewenste grootte?

Net zoals dat een penis te groot kan zijn voor de vagina kan een vibrator ook te groot zijn voor de vagina of anus. Het gebruik van glijmiddel kan dit natuurlijk versoepelen, maar let wel op welk glijmiddel je gebruikt bij welke toys.

Een kleine vibrator

Vibrators zijn er verkrijgbaar in verschillende formaten. Heb je nog niet veel ervaring op het gebied van seks of koop je voor het eerst een seksspeeltje? Dan kun je het beste kiezen voor een mini vibrator. Mini vibrators zijn nooit groter dan 12 centimeter, maar dat doet niet onder aan haar kracht. De intensiteit is net zo hoog als dat van de grotere broers.

Een goed voorbeeld is de We-Vibe Tango, die is zeer compact, maar heeft sterke vibraties. Dit model gaat zeker jarenlang mee en staat garand voor zijn uitstekende kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de We-Vibe Touch, de mini oplegvibrator is ook klein, maar ook krachtig.

“Gebruik bij siliconen seksspeeltjes altijd glijmiddel op waterbasis

Een grote vibrator

Bij de grotere jongens kom je al snel uit op lengtes vanaf 20 centimeter en diktes vanaf 4 centimeter. Het is bij deze grotere categorie vibrators handig om altijd even onderaan de pagina van het product te kijken. Hier staan de afmetingen van het speeltje en daardoor kom je niet voor verrassingen te staan!

Als voorbeeld in deze categorie nemen we de Big Boss G5, deze is met zijn 24 centimeter niet alleen groot, maar hij vibreert ook nog eens uitstekend! Natuurlijk zou je ook kunnen kiezen voor een glazen dildo, want dit zijn ook echt geen kleintjes en het zijn erg bijzondere dildo’s.

Hoe wens jij de vibratiesterkte- en intensiteit?

Als je weet wat je wilt stimuleren, dan kun je verder met je zoektocht welke de beste vibrator is voor jou. Als je het juiste type hebt, kun je bepalen hoe krachtig jouw nieuwe speeltje moet zijn. Veel vibrators hebben verschillende standen. Zo gaan veel modellen bijvoorbeeld van standje 1 tot 10, maar er zijn ook modellen met wel 20 verschillende standen. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om zachtjes en subtiel te beginnen en de intensiteit later op te bouwen.

Of een speeltje over verschillende standen beschikt staat altijd beschreven in de productspecificaties onderaan de pagina van het product.

“Zodra je het juiste type hebt, kun je bepalen hoe krachtig jouw speeltje moet zijn”

Krachtige vibrators

Wanneer je specifiek op zoek bent naar een krachtig model zit je bijvoorbeeld heel goed met wand vibrators. De eerdergenoemde Europe Magic Wand is voor veel vrouwen een favoriet onder de krachtige vibrators.

Voor een goedkoper model zit je met de Fairy Wand  of de Rosy Gold Nouveay Curve Massager ook heel goed en  wat vriendelijker voor je portemonnee! Voor een krachtige vibrator waarmee je kan penetreren is de LELO Mona het overwegen waard. Met zijn zeer diepe trillingen en populaire imago is de Mona een krachtige vibrator die niet zal teleurstellen.

Waterproof vibrators

Wie denkt dat een vibrator alleen maar te gebruiken is in de slaapkamer, heeft het mis. Want er zijn ontzettend veel vrouwen die het heerlijk vinden om te masturberen in de badkamer. En dan biedt een waterproof vibrator uiteraard uitkomst. Je kunt deze namelijk allemaal gebruiken in bad of onder de douche.

Het meest verstandige is om te kiezen voor een volledig waterdicht model. Er zijn ook varianten die spatwaterdicht zijn, maar die kun je dan weer niet onder de douche of in bad gebruiken. Onderaan de pagina van het product staat precies of het speeltje wel of niet compleet waterproof is.

Heb jij nog vragen over het kiezen van de beste vibrator voor jou? Laat het ons weten in de reacties!

6 reacties

  1. Sinds menopauze heb ik een zeer gevoelige clitoris. Ik ben dus op zoek naar een vibrator die zeer zacht kan vibreren of die mooi rond de clitoris beweegt.

    1. Hoi Frieda,
      We raden je aan om eens een kijkje te nemen in de categorie luchtdruk vibrators in onze shop. Hier vind je speeltjes die speciaal zijn ontwikkeld om te clitoris te stimuleren met luchtdrukgolven. Dit geeft een zuigend effect en bootst het gevoel van orale seks na.

  2. Ik heb een kleine penis wat ik zoek is een vibrator die niet op batterijen gaat maar een die ik over mijn penis zet en die heftig trilt ik kan het niet met handen welke adviseert uw mij graag een foto er zo dat ik hem kan bestellen groeten toin

    1. Hi Toin,
      Misschien is de FunFactory Manta iets voor jou. Dit is een vibrator die je kunt opladen, geheel waterproof is én krachtig vibreert. De zogeheten ‘flappen’ passen perfect om de penis en je kunt de vibrator ook handsfree gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

826 keer bekeken

Geschreven door

Een paar drankjes in ons systeem laten ons vaak vrijer voelen en de wereld lijkt ineens een stukje mooier. Alcohol (met mate) kan een fijne zelfvertrouwen boost geven, maar wat voor effect heeft alcohol eigenlijk op je seksleven? Hoe overleef je dron…
826 keer bekeken