Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

49.899 keer bekeken

De grote Womanizer review: 13 vrouwen geven hun eerlijke mening

31 mei 2019,

geschreven door

Weer een Womanizer review? Ja! Of je nu al eens van deze vibrator hebt gehoord of niet, het is een veelbesproken en geprezen sekstoy waarvan de makers beweren dat hij je gegarandeerd een orgasme bezorgt. Dat is natuurlijk een gedurfde uitspraak, want een hoogtepunt bereiken is voor iedere vrouw anders. Om zo’n spetterend orgasme te krijgen, maakt de Womanizer gebruik van een bijzondere techniek. En dat kost geld. Om in Hollandse begrippen te spreken: dit speeltje is nogal prijzig. Wij vroegen ons dan ook af ”doet de Womanizer wat hij belooft en is hij het geld waard”? Maar liefst 13 vrouwen zochten het voor je uit! Is de Womanizer echt zo goed?

Het testpanel

Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer
Womanizer reviewer

Dit ging vooraf aan het testen

Voordat het testpanel de Womanizer reviewde, vroegen we de vrouwen onder andere wat ze verwachtten van een speeltje als de Womanizer en hoe de eerste indruk was. Lees hieronder hun antwoorden:

Wat weet je al over de Womanizer?

Marianne: “Na het lezen van heel veel reviews, blogs en verhalen met een erotische twist (ja echt waar) wist ik het zeker. Ik MOEST de Womanizer hebben! Ik ben werkelijk nog geen negatieve review tegengekomen over dit product en verwacht dus dat de Womanizer al zijn beloftes kan waar maken.”

Yvonne: “Ik weet dat het een duur artikel is dat op een nieuwe manier vrouwen bevredigt. Ik heb hem bijvoorbeeld op de Kamasutra beurs wel eens aangeprezen zien worden.”

Imanu: “De Womanizer wordt inderdaad omgeschreven als een revolutionaire toy met een hoog orgasme-garantie en je leest er veel over. Toen ik de kans kreeg om dit product te testen, heb ik dan ook geen twee keer hoeven nadenken. Ik zei meteen ja! Ik was zo ontzettend nieuwsgierig dat ik meteen dezelfde avond het product nog testte. “
womanizer premium

Wat verwacht je van de Womanizer?

Rozette: “Ik verwacht dat de orgasmegarantie waar is en dat het ook voor mij zo werkt zoals veel vrouwen beweren. Ik hoop niet dat de Womanizer te heftig aan zal voelen.”

Karin: “Ik verwacht een ander gevoel dan een vibrator. Wat precies weet ik niet, maar daar ben ik ook zo nieuwsgierig naar. Misschien is het inderdaad wat zwaarder en intenser.”

Natalie: “Omdat het een innovatieve sextoy is, zijn de verwachtingen natuurlijk ook hoog gespannen.”

Merel: “Ik verwacht daarom wel een snel en spectaculair hoogtepunt. Ik hoop ook op iets dat ik nog nooit ervaren heb.”

Marianne: “Na al die mooie, veelbelovende verhalen verwacht ik eigenlijk ook wel een ongekend hoogtepunt! Ik ben benieuwd of het echt zo is..”

Wat is je eerste indruk?

Gwen: “Ik vind de vorm van het apparaat wel erg mooi en oogt dat wel kwaliteit!”

Rozette:  “Ik vind juist dat de vibrator een mooie afwerking heeft. De Womanizer ziet er oprecht uit als een toy die je niet voor een habbekrats in een achterafwinkeltje koopt en dat vind ik goed.”

Marianne: “De toy wordt ook verpakt in een mooi kartonnen doosje. Het lijkt op het doosje van mijn telefoon. Hierdoor is het ook een lekker discrete verpakking. Binnenin de verpakking vind ik een mooi satijnen tasje, een extra ‘mondje’ en de oplader. Het uitpakken was al bijzonder leuk, nu het gebruik nog! “

Jasmijn: “Toen ik de Womanizer Premium in mijn hand kreeg om te testen, voelde het net alsof ik jarig was. Door het mooie doosje en de verpakking voelt het alsof je een cadeautje krijgt.”

Natalie: “De womanizer komt in een mooie en elegante doos die al laat zien dat je een chic schatje kan verwachten. Nieuwsgierig open ik de bewaarbox en zie de luxe toy in een schaalvormige houder liggen. Het aangebrachte lintje maakt het uithalen van de womanizer nog makkelijker. Binnen enkele seconden heb ik dan eindelijk de Womanizer in handen.”

Wat vind je van de bediening?

Dorien: “Ik vind dat je de vibraties goed opbouwt gaandeweg dankzij de autopilot functie.”

Imanu: “Ik kan me voorstellen dat, als je niet eerder iets hebt gelezen of de handleiding niet kent, dat het heel lastig is om de knoppen te bedienen. “

Karin: “Het aan/uit knopje moet je inderdaad lang indrukken. Volgens mij kost het wel 2 seconden om hem aan of uit te doen. Dit vind ik persoonlijk ook vrij lang. Voordeel is natuurlijk wel dat je ‘m niet zomaar uitdoet terwijl je bezig bent.

Yvonne: “De autopilot functie is echt geweldig. Ik hoef niet eens meer op de knoppen te drukken wanneer het speeltje aanstaat. De intensiteit wordt vanzelf opgevoerd!”

womanizer premium

Dit vonden de dames van het gebruik..

De meeste vrouwen wilden bij het zien van de Womanizer het apparaatje meteen uit de verpakking rukken en er mee aan de slag gaan. De een ging nog sneller bezig dan de ander. Wil je weten wat de dames vonden van het uiteindelijke gebruik? Lees dan snel verder!

Voldoet de Womanizer aan je verwachtingen?

Tessa: “Deze toy heeft zijn verwachtingen helemaal waargemaakt! Binnen no time heb ik mijn hoogtepunt bereikt met dit speeltje, en dat bij de laagste standen! De hoogste stand ben ik niet eens aan toe gekomen omdat dat voor mijn gevoel zelfs too much was!”

Karin: “Ja, die hoogste stand is niet echt nodig. Zelfs op de laagste stand is de stimulatie heel fijn..”

Merel: “De eerste keer dat ik hem testte was ik nog niet opgewonden en ik moet zeggen dat ik het gevoel toen niet meteen geweldig vond.”

Yvonne: “Daar ben ik het wel mee eens.  Je verwacht er ook veel van. Want nadat ik had gelezen dat hij op lucht-technologie werkt, had ik gehoopt dat het zou voelen alsof iemand aan me zou zuigen. Dat is ook wel zo, maar alleen maar een beetje. Ik heb vroeger een ander speeltje gehad die dat simuleerde en ik hoopte eigenlijk dat dit hetzelfde zou voelen. Dat was niet zo.”

Enige kritieke puntjes?

Rozette: “Ik moet eerlijk bekennen dat ik de intimiteit miste die ik wel met mijn vriend heb. Maar daar kan de Womanizer natuurlijk niks aan doen, want die doet gewoon wat er van hem verwacht wordt.”

Wendy:“Ondanks de vele pluspunten had ik de Womanizer in eerste instantie stiller verwacht. Zeker wanneer je het speeltje wel aanzet, maar nog niet “gebruikt”. Overigens wordt de intensiviteit van het geluid tijdens het gebruik wel een stuk minder. Het geluid is dan niet hinderlijk.”

Jasmijn: “Er is werkelijk overal aan gedacht. Want ook in het donker is alles goed te vinden door het rode lichtje in het siliconen mondje. Deze kan niet uit, dus zal dit lichtje de hele tijd gezellig mee branden. “

Wat vind je van de technologie?

Imanu: “Ik had al veel gehoord over de technologie en ik had dan ook een heel speciaal gevoel verwacht. Maar met de Womanizer voelt het alsof iemand je heel zachtjes met zijn vingers/tong tegelijk bevredigt. De Autopilot functie is super handig! Hij gaat alleen aan wanneer het speeltje dicht bij het lichaam komt.”

Karin: “Ik vind het vooral heel fascinerend. Snap nog steeds niet wat het precies doet. Maar het werkt! En binnen no-time ben je op je hoogtepunt, echt ongelooflijk! “

Gwen: “Ik vond het geluid ook heel fascinerend. Het klinkt als een marsmannetje die heel zachtjes op je clitors begint te zuigen.”

Marianne: De Womanizer voelt natuurlijk als geen andere vibrator, stimulator of wat voor sextoy dan ooit. De manier van stimuleren is uniek. Er is geen andere toy (of man) die voor dit gevoel kan zorgen. Doordat het mondje van de Womanizer zo zacht is, geeft het een erg fijn gevoel.”

En in vergelijking tot andere speeltjes?

Yvonne: “Ja, het belangrijkste verschil met andere speeltjes is dat deze niet trilt. Alle andere vibrators die ik heb, hebben ergens een trilelement in zitten, soms wel twee. Dit gevoel is heel anders dan bij andere vibrators. Ik had wel wat moeite om de juiste locatie te vinden, want het is best een kleine zuigmond om op je clitoris te krijgen. Eenmaal op de goede plek vond ik het lekker, maar nog niet heel bijzonder. Ik heb de intensiteit verhoogd en dat maakte het beter. “

Rozette: “Ik plaatste in eerste instantie mijn vinger op het tuutje, maar toen voelde ik niks. Toen ik hem eenmaal op de plek plaatste waar die hoorde, voelde ik die luchtgolven wel degelijk.”

Jasmijn: “Doordat het product echt gefocust is op het afsluitbaar houden van de clitoris, kun je niet veel kanten op en doet “de rest” eigenlijk niet meer mee. Jammer? Misschien.”

womanizer premium

Hoe lang duurde het voordat je een hoogtepunt kreeg?

Merel: “Ik heb hem een paar keer getest en hoe lang het duurde voor ik klaarkwam hing ervan af of ik al opgewonden was. Als dat wel zo was, bereikte ik in ongeveer een minuut m’n hoogtepunt. Toen ik nog niet opgewonden was, duurde het iets langer, ongeveer drie minuten.”

Leonie: “Het gevoel wat de womanizer geeft is erg intens, een orgasme volgde dan ook erg snel.  Bij mij gebeurde het ook binnen één minuut. “

Karin: “Ik sta er nog steeds van versteld hoe snel het gaat. Ik denk dat 1-2 minuten niet overdreven is. Natuurlijk heb je hier ook controle over als je de stand lager zet.”

Marianne : “Dankzij de Womanizer was ik sneller klaar dan een broodje Bapao in de magnetron.”

Rozette: “Sommige vrouwen zeggen dat het bij hen minder dan 30 seconden duurde voordat ze een orgasme kregen. Dat duurde bij mij wel langer. Ik gok dat het een paar minuutjes duurde. Zelfs dat vond ik al snel.”

Yvonne: “Binnen een paar minuten inderdaad, maar sneller dan bij mijn andere speeltjes.”

Geloof je dat iedere vrouw kan klaarkomen met dit speeltje?

Imanu: “Ik geloof wel dat iedere vrouw kan klaarkomen met dit revolutionaire seksspeeltje. Door het zuigende effect denk ik wel dat vrouwen die moeite hebben met klaarkomen, vooral baat hebben bij deze toy. Je voelt de stimulatie op je clitoris wel heel gericht en veel vrouwen komen klaar door clitoris stimulatie. “

Gwen: “Ja, als je houdt van clitorale stimulatie dan zeker.”

Rozette: “Ik denk zeker dat bijna alle vrouwen kunnen klaarkomen van de Womanizer. Bij mij gebeurt het over het algemeen niet zomaar en toch was het er in een razendsnel tempo met deze vibrator.”

Zou je de Womanizer vaker gebruiken en dan alleen of met je partner?

Leonie: “Ik ga de womanizer zeker vaker gebruiken, hij geeft een heel fijn gevoel. Ik zou hem zowel alleen als met mijn partner vaker willen gebruiken. “

Yvonne: “Ik heb hem ook met mijn man gebruikt, maar ik gebruik hem toch liever alleen. Het is wel heel lastig om hem op de juiste plek te krijgen. Dat doe ik liever zelf dan dat ik aanwijzingen moet geven.”

Merel: “Ik heb hem nog niet met m’n partner getest, maar om eerlijk te zijn nodigt de Womanizer daartoe ook niet echt uit voor mij. Waarschijnlijk zal ik hem vooral alleen gebruiken.”

Rozette: “Ik heb de Womanizer geprobeerd te gebruiken met mijn partner. Geen succes. De Womanizer was te groot tussen ons in en ging elke keer van zijn plaats af. Althans bij een missionarishouding. Misschien werkt het beter in een andere positie. Dat hebben we niet geprobeerd. Op een gegeven moment was ik me meer aan het focussen op de vibrator op zijn plek houden dan op mijn vriend. Toen heb ik hem weggelegd. Om die reden vind ik hem geschikter wanneer je alleen bent.”

Karin: “Bij mij was het tijdens de seks met mijn partner juist een groot succes!”

Wanneer de nood hoog is..?

Gwen:“Soms, je moet er voor in de stemming zijn. Juist omdat hij snel en heftig een orgasme geeft.
”

Karin: “Maar natuurlijk! In een luie bui, als je geen zin hebt om het zelf te doen..is het meer dan prima als je partner er even niet is.”

Marianne: “Deze toy zorgt dat je sneller klaar bent dan dat je partner zijn boxer (of slip of string, I don’t judge) kan uittrekken, echt waar.  Ik vraag me dan ook af of het met mijn partner een succes is. Wanneer de nood hoog is, zal ik hem dan ook zeker gebruiken. Ik weet namelijk zeker dat de Womanizer mij zal redden! “

Vind je dat de Womanizer het geld waard is?

Yvonne: “Ik vind hem echt 70 tot 90 euro te duur.”

Dorien: “Ja, De womanizer is behoorlijk overprized. Daar staat tegenover dat het wel een verrukkelijk apparaat is!”

Karin: “Ik gun eigenlijk elke vrouw zo’n apparaat. Maar helaas zal het niet passen bij ieders portemonnee inderdaad. Mocht het wel passen: koop dit ding!”

Hoeveel heb je over voor een orgasme?

Marianne: “Als je bereid bent €200,- uit te geven aan een sextoy, dan zou ik inderdaad voor een Womanizer gaan. Ook wanneer je er alles voor over hebt om iets nieuws te ontdekken, kan ik de Womanizer aanraden.”

Merel: “Eens. Ik vind hem ook behoorlijk prijzig. Als je moeite hebt met klaarkomen denk ik dat het de investering ook wel waard is.”

Rozette: “Dit speeltje is perfect om tot een hoogtepunt te komen. Vrouwen die hier echt op uit zijn, doen er denk ik wel goed aan de Womanizer aan te schaffen. “

premium womanizer

En de uiteindelijke conclusie is.

De Womanizer Premium maakt helemaal waar wat erover gezegd wordt. De techniek van het speeltje is bijzonder, dat staat als een paal boven water. Ook maakt hij zijn orgasme garantie waar. Alle vrouwen uit het testpanel kregen (razendsnel) een orgasme. Iedereen is er ook van overtuigd dat een (clitoraal) orgasme met dit seksspeeltje dan ook voor alle vrouwen is weggelegd. Maar of we er ook de volle pond voor zouden betalen?

De Hollandse vrouw houdt niet van gadgets

De nuchtere, Hollandse vrouw houdt niet van te dure gadgets. Zeker niet wanneer het speeltje goedkoop oogt, zoals enkele van de dames over de Womanizer zeiden. Voor het geld dat je er voor neer moet tellen, hadden de makers wel iets meer mogen doen met het gebruiksgemak en het design. Daarnaast hebben vrijwel alle dames uit het testpanel een partner, wat de Womanizer bij voorbaat al een beetje overbodig maakt ;). Maar de algemene conclusie is wel dat je er hoe dan ook een hoogtepunt mee bereikt. En dat, als je het geld hebt voor een seksspeeltje, de Womanizer zeker als favoriet wordt aangemerkt!

Lees nog even mee met de slotconclusie van de dames

Natalie: “Ik zou andere seksspeeltjes met directe clitoris stimulatie niet willen missen, maar door de zachte pulsaties voelt de weg naar het orgasme volledig ontspannen en ongelooflijk goed aan”

Merel: “Ik zou hem alleen wel afwisselen met andere speeltjes. De Womanizer focust alleen op de clitoris en aangezien ik vaginale stimulatie ook fijn vind, zou ik dat gaan missen.”

Yvonne: “Soms wil ik gewoon fantaseren en dan tegelijk lekker bevredigd worden door een speeltje, maar dat is niet mogelijk met de Womanizer. Daarvoor kwam ik telkens te snel tot een orgasme. En ook de orgasmes zelf waren wat oppervlakkiger dan dat ik gewend ben. Dus ja. Heel mooi speeltje en mooie techniek. Ik ben er lekker op klaargekomen maar dit is niet mijn nieuwe favoriet.”

Karin: “Het is snel en gedoe-loos. De gewone vibrators mogen de prullenbak in. Sorry, maar jullie zijn vervangen…”

Rozette: “Voor de romantiek hoef je het niet per se te doen, want je bent best snel klaar. Ik zou hem vooral aanraden aan vrouwen die zelden of nooit een orgasme hebben gehad.”

Wendy: “Zelf denk ik dat de Womanizer door zijn technologie een aanrader is voor vele vrouwen die willen genieten van intense stimulatie. Ik zou de toy zelf door zijn vorm van stimulatie dan ook zeker vaker gebruiken.”

Jasmijn:“Het is aan het begin wel even zoeken hoe dit product het beste voor je werkt, maar wanneer je slag te pakken hebt, is het een heel aangenaam product die je echt wel in je nachtkastje wilt hebben liggen. Voor stelletjes zou ik hem niet direct aanraden, tenzij je partner iemand is die graag toekijkt.”

Gwen:“De Womanizer is wel een seksspeeltje waarbij je even de tijd moet nemen om er aan te wennen. Je moet even je draai vinden met hoe de clitorale stimulatie het beste voor jou tot zijn recht komt. Maar als je houdt van clitorale stimulatie dan is de Womanizer zeker een aanrader!”

Womanizer review

Wil jij de Womanizer ook graag bestellen? Dan hebben we hieronder enkele suggesties voor je.

  • Geen producten gevonden

Updates Womanizer:

Womanizer Duo

De Womanizer Duo stimuleert tegelijkertijd de G-spot en de clitoris. Naast het ‘zuigende’ mondje wat de clitoris stimuleert, heeft dit seksspeeltje ook een gedeelte wat je kunt inbrengen. De Womanizer stimuleert hierdoor de clitoris en de G-spot. De vibrator heeft twee motoren die los van elkaar kunnen worden bediend. Het speeltje heeft verder een touch-sensor die ervoor zorgt dat het speeltje het alleen doet wanneer deze in contact met de huid komt.

Heb jij al een Womanizer speeltje mogen proberen? Deel je ervaring met ons door middel van een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vandaag hebben we weer een nieuw erotisch verhaal van Wander voor jullie! Als Lauri solliciteert bij een escortbureau om haar lang gekoesterde droom om als escortgirl aan de slag te gaan uit te laten komen, gaat het allemaal sneller dan ze had gedacht. Voor ze het weet is…
140 keer bekeken