Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

62.035 keer bekeken

Satisfyer Pro 2 review: 10 eerlijke meningen die jij absoluut moet lezen!

14 december 2016,

geschreven door

Ben je nieuwsgierig naar de Satisfyer Pro 2, wil je weten of hij je gegarandeerd een orgasme geeft of vraag jij je af in hoeverre hij op de Womanizer lijkt? Wat je vraag over de Satisfyer Pro 2 ook is, wij beantwoorden hem voor je! We vroegen 10 vrouwen om deze luchtdruk vibrator te testen en er hun eerlijke mening over te geven.

Vooraf

10 vrouwen kregen de Satisfyer Pro 2 thuisgestuurd. We vroegen de dames de luchtdruk vibrator eerst te voelen en te bekijken voor hem te proberen. Ook waren we benieuwd naar hun eerste indruk en verwachtingen. Lees hieronder wat zij ervan vonden!

Wat weet je al van de Satisfyer Pro 2?

Jasmijn: De Satisfyer is bij mij bekend als de budgetversie van de Womanizer; een product met hetzelfde luchtdruk/pulse systeem, maar dan betaalbaar voor een grotere doelgroep. En het grootste pluspunt: deze is 100% waterproof en daarmee onderscheidt de Satisfyer zich.

Karin: Ik heb ook al veel over het product gehoord. Hij belooft meerdere intense orgasmes binnen een paar minuten. Nogal een belofte! Ben benieuwd of het dit ook waar kan maken.

Rozette: “Van alle rip-offs zou dit een speeltje zijn dat het dichts in de buurt komt van de Womanizer.”

Gwen: Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het verschil tussen deze twee!

Wat verwacht je van de Satisfyer Pro 2?

Merel: Dat hij mijn relaxmomentje in bad nóg leuker maakt! De Womanizer vond ik best fijn, maar eigenlijk masturbeer ik het liefst onder de douche of in bad, dat maakt wel dat ik extra nieuwsgierig ben naar de Satisfyer.

Gwen: Ik hoop natuurlijk ook dat deze net zo goed is als de Womanizer!

Jasmijn: Ik verwacht dat de Satisfyer de clitoris stimuleert en een hoogtepunt kan veroorzaken in een korte tijd. Hij komt niet met klaarkomgarantie naar mijn weten, maar ik verwacht dezelfde resultaten als bij de Womanizer.

Charissa: Ik hoop dat de Satisfyer weer wat plezier tussen de lakens brengt. Dat ik me weer wat vrijer en zekerder ga voelen. Niet meer zo onzeker.

satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Wat is je eerste indruk?

50% was fan van de kleur
20% vond het siliconen kapje/mondje te groot

Marianne: Is dit een sextoy? Ik denk dat als dit in de slaapkamer zal blijven liggen, niemand door zal hebben dat het om een seksspeeltje gaat. Ik vind persoonlijk de kleurencombinatie ook erg mooi. Het geeft een rustige maar luxe uitstraling.

Tara: “De kleur vind ik net speciaal genoeg om hem niet goedkoop te laten lijken.”

Jasmijn:  Hij oogt nogal groot en voelt redelijk zwaar. De kleur vind ik nogal twijfelachtig: een soort metallic koperachtige roze. Het doet me denken aan luxe leverpastei, maar ik vind de kleur niet heel verkeerd. Het is weer eens wat anders dan alle andere felgekleurde roze speeltjes. De vorm van de achterkant suggereert trouwens dat je er “creatiever” mee kunt zijn dan alleen gebruik van het rubberen mondje voor clitorale stimulatie.

Merel: De verpakking ziet er vrij basic uit, niet te veel poespas, dat vind ik positief! Vaak vind ik verpakkingen van seksspeeltjes er goedkoop en druk uitzien. De Satisfyer zelf heeft een mooie koperkleur en net als de verpakking een minimalistische vormgeving. In tegenstelling tot de Womanizer is hij niet gepimpt met Swarovski en hippe printjes.

Karin: Mee eens. De Satisfyer heeft een mooie rustige witte verpakking met een foto van de toy op de voorkant. Heel classy. Maar ik ben geen fan van de kleur. Het is niet goud, het is niet brons. Ze wilden naar mijn mening voor een luxe uitstraling gaan, maar slaan de plank een beetje mis.

Rozette: Stiekem vind ik hem mooier dan de Womanizer Pro. Het enige puntje is dat het siliconen zuigkapje nogal lomp is en niet mooi overloopt in het apparaat zelf.

Hoe voelt het om het speeltje in je handen te hebben?

90% vond hem lekker in de hand liggen

Gwen: Het model voelt heel licht aan en past goed in de hand.

Tara: Hij is wel wat groter dan ik had verwacht, maar dat is vooral positief. Daardoor voelt hij robuust en ben ik niet zo bang om hem te laten vallen.

Karin: De Satisfyer oogt vrij plastic en goedkoop, maar ligt juist zwaar in de hand. Het voordeel is wel dat het een vrij lange vorm heeft, waardoor het makkelijk gebruikt.

satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Wat vind je van de bediening?

Tessa: Dit vind ik de allergrootste tegenvaller. Er zit een aanknop op die helemaal prima is, maar de knop voor de intensiteit heeft geen plus of min. Je moet de hele reeks voorbij om weer bij de zachtste stand te komen. Vooral als je even een stapje terug wil, is het vervelend dat je eerst alleen maar naar een sterkere stand kunt gaan.

Karin: Inderdaad. Hij gaat telkens een stand omhoog, en gaat pas weer naar beneden als je de hoogste stand hebt bereikt. Ik snap niet waarom ze dit op deze manier hebben gedaan, je kunt namelijk nooit makkelijk terugschakelen als de huidige stand te intens is.

Jasmijn: De bediening van de knoppen hebben een goedkoop en luid klikkend geluid, daar had wat subtiliteit in mogen zitten als het aan mij had gelegen.

Charissa: De bediening is wel makkelijk. Het apparaat reageert snel.

Gebruik

Nadat de dames de Satisfyer aan alle kanten inspecteerden, was het tijd voor de daadwerkelijke test. Er werd onder andere gelet op bediening, techniek en orgasme. Uit de test kwamen behoorlijk wat enthousiaste en sterke meningen. Lees verder om erachter te komen wat ze er precies van vonden.

Beschrijf je eerste ervaring met de Satisfyer Pro 2 in detail

20% vond hem te heftig

Tara: In detail? Welk detail? Het was maar 2 seconden, er waren geen details!

Marianne: De Satisfyer deed gelijk wat hij beloofde te doen: in minder dan een minuut zorgen voor een wel heel intens hoogtepunt. En soms is dat precies wat je nodig hebt.

Merel: Op m’n clitoris vond ik hem best heftig en iets te intens, maar met dit kapje kon ik hem iets boven m’n clitoris plaatsen en Oh my, dat was lekker.

Karin: “Het lijkt niet op orale stimulatie en het lijkt niet op een vibrator. Het is volledig zijn eigen ding.”

Charissa: De eerste keer heb ik de Satisfyer onder de douche gebruikt. Als je het juiste plekje hebt gevonden doet het apparaat de rest. Was erg opwindend. Wist direct dat ik het apparaat vaker zou gebruiken.

Jasmijn: Bij het aandoen en het eerste gebruik valt me op dat het apparaat discreet stil is, vooral wanneer het goed aangesloten zit. Ik merk dat ik wel heel stil moet zitten zodat het product niet van zijn plek af gaat. Maar waar ik bang voor was, is in de werkelijkheid nog erger. Al snel doet het product te goed zijn best en zijn de pulsen te intens. In plaats van een standje lager, moet het hele product aan de kant, uit en opnieuw opgestart worden. Een vervelende onderbreking dat niet één keer, maar een paar keer voorbij komt.

Rozette: Toen het puntje bij paaltje kwam, kreeg ik hem niet zo goed op zijn plek en dat irriteerde me. Ik vermoed dat dit komt door het lompe kapje.

Voldeed hij aan je verwachtingen?

50% vond dat hij aan de verwachtingen voldeed

Tara: Veel beter dan verwacht. Het was erg intensief, vooral de eerste keer toen ik nog niet precies wist hoe het zou voelen.

Charissa: Het apparaat voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Je hoeft er eigenlijk geen zin voor te maken, want dat krijg je wel.

Monica: Soms wel, soms niet. Niet zoals de garantie doet beloven in ieder geval.

Gwen: Het valt mij eigenlijk tegen. De luchtdruk doet zijn werk, maar wel veel te heftig naar mijn idee. Ik kwam dan ook niet verder dan standje 2 want daarna voelde het gewoon niet meer fijn….
satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Wat vind je van de technologie?

Karin: De stimulatie is heel prettig en ik kwam zeer snel tot een hoogtepunt. De stimulatie voelt zacht aan. Is eigenlijk niet echt te vergelijken met iets anders. Het lijkt niet op orale stimulatie en het lijkt niet op een vibrator. Het is volledig zijn eigen ding. De hogere standen zijn heel intens, maar nooit vervelend, en kunnen daardoor een spannende afwisseling zijn.

Charissa: Ik vind de technologie top. Verbaas me er steeds weer over dat het kan.

Marianne: De luchtdruk zorgt voor een heel bijzonder gevoel. Bijzonder fijn zelfs. Het is even wennen aan het begin, zeker omdat de Satisfyer zo heftig is. Ik denk dat er in de toekomst veel meer speeltjes bij gaan komen met een soortgelijke technologie.

En in vergelijking tot andere speeltjes?

Merel: Ik vind zelf een speeltje voor stimulatie van de vagina en m’n G-spot ook heel fijn en dat mis ik bij speeltjes met luchtdruk. En de Satisfyer combineren met een vibrator of dildo vind ik te veel gedoe en onhandig. Dus wat dat betreft ben ik wel meer fan van een Tarzan bijvoorbeeld.

Rozette: De technologie van de Womanizer is verfijnder, subtieler en een tikkeltje anders. De luchtdrukgolven van de Satisfyer zijn grover, meer aanwezig, maar geven je niet sneller een orgasme. De Satisfyer lijkt iets meer te ‘zuigen’ dan luchtdrukgolven af te geven naar mijn idee.

Tessa: Dit is mijn 2e vibrator. Eerst heb ik de Womanizer aangeschaft. Waarom ik dan ook de  Satisfyer wilde is omdat hij waterproof is, en er toch een groot prijs verschil in zit. Moest de Womanizer vanwege de prijs dan echt zo veel beter zijn? Ik vind het verschil minimaal.

Hoe lang duurde het voor je een hoogtepunt kreeg?

60% kreeg zeer snel een orgasme (binnen een paar minuten)

Tara: Nog geen halve minuut de eerste keer. Later zo’n twee minuten toen ik wat meer gewend raakte aan het gevoel.

Merel: Een minuutje ongeveer? Net zoiets als met de Womanizer.

Marianne: “Hoe lang het duurt voordat je een hoogtepunt krijgt? Ik denk dat het langer duurt om je ondergoed uit te doen…”

Monica: Soms paar minuten, soms 30 minuten.

Jasmijn: Geen hoogtepunt voor mij met dit apparaat.

Gwen: Voor mij ook niet. Helaas was dit product te heftig voor mij en voelde het niet fijn aan.

Rozette: Ik heb een hoogtepunt bereikt met de Satisfyer, maar het duurde even. Ik denk dat ik de toy zeker wel een 10 minuten tot een kwartier heb moeten gebruiken voor mijn lichaam erop reageerde.

Kan iedere vrouw klaarkomen met dit speeltje denk je?

Charissa: Ja daar ben ik van overtuigd. Was voor mij ook een verrassing.

Gwen: Ja, als je houdt van ‘heftige’ clitorale stimulatie dan zeker.

Karin: Ik kan vrij zakelijk zijn als het om seks gaat. Soms wil ik gewoon snel klaarkomen als mijn partner er niet is, en daar is de Satisfyer ideaal voor! Dit is een must-have voor elke vrouw.

Rozette: Ik denk minder snel dan met een Womanizer. Maar ik denk zeker dat alsnog heel veel vrouwen hier een orgasme mee kunnen krijgen. Hierbij is de orgasmegarantie geen 100%, maar 85% ofzo.

Marianne: Ja en nee, ik denk dat het iets heel persoonlijks is. Voor veel vrouwen is de Satisfyer waarschijnlijk een erg fijn product maar ik denk dat de stimulatie ook als té intens kan worden ervaren.

Monica: Nou, ik denk eigenlijk dat vrouwen die moeilijk klaarkomen, hierbij best moeite kunnen hebben.

satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Achteraf

Tijd voor een evaluatie! We wilden niet alleen van de testers weten of ze het fijn vonden, maar ook of de Satisfyer Pro 2 de moeite waard is om vaker te gebruiken. Ook vroegen we ons af of de vrouwen het geld ervoor over zouden hebben. Op al deze vragen en meer gaven ze een antwoord.

Zou je de Satisfyer Pro 2 vaker gebruiken? En dan alleen of met je partner?

80% zou hem vaker gebruiken
60% zou de Satisfyer gebruiken tijdens voorspel met hun partner

Merel: Ja, ik zou hem met name gebruiken in de badkamer. In de slaapkamer zou ik sneller kiezen voor een ander soort vibrator. Al is hij voor de afwisseling ook daar wel leuk. Ik vind dat de Satisfyer, net als de Womanizer, niet echt uitnodigt om samen met m’n vriend te gebruiken. Hij moet vrij goed op z’n plaats zitten en dan moet je eigenlijk stil blijven liggen, niet echt sexy.

Jasmijn: Tenzij je partner graag de Satisfyer wil gebruiken voor zijn tepels – want daar past hij perfect omheen – vind ik het echt een woman-only product vanwege de weinige bewegingsvrijheid en de specifieke toepassingen (clitoraal gebruik) die je met dit product hebt. Je zou de achterkant nog kunnen gebruiken voor eventuele penetratie, maar dan raad ik aan een vibrator/dildo aan te schaffen.

Tara: “Ik gebruik hem nu al minimaal drie keer per week, haha.”

Marianne:  De Satisfyer mag in mijn nachtkastje blijven liggen. Ik zou hem alleen niet veel sneller pakken dan een mini vibrator of een rabbit, maar dat is persoonlijk. De Satisfyer mag tijdens hoge nood verlossing komen brengen wanneer andere toys het af laten weten. Samen met mijn partner zou ik hem dan weer niet zo snel gebruiken. Dan gebruik ik liever een koppel vibrator of een bullet vibrator. Deze toys zijn makkelijker te hanteren. Wel zou ik de Satisfyer soms kunnen gebruiken tijdens het voorspel omdat alles na een hoogtepunt een stuk gevoeliger is.

Tara: Het voordeel van samen gebruiken is dat ik de Satisfyer niet zelf hoef vast te houden én dat ik tegelijk ook nog gevingerd wordt.

Vind je dat de Satisfyer Pro 2 het geld waard is?

100% vindt de Satisfyer het geld waard

Merel: Ja, zeker weten! Hij doet nauwelijks onder voor de Womanizer, is een stuk goedkoper én kan mee in bad, wat wil je nog meer?

Jasmijn: Als je kijkt naar wat je krijgt voor de aankoopprijs, is het een super apparaat.

Gwen: Absoluut, dit is een veel betere prijs dan de womanizer.

Tessa: De Satisfyer is zijn geld zeker waard! Ik vind het verschil in werking niet veel anders dan de Womanizer, terwijl het prijsverschil aardig groot is. Ik zou dit product dus aanraden!

satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Vergelijken

De eerste luchtdruk vibrator die op de markt kwam is de Womanizer. Deze vibrator wordt vandaag de dag nog steeds door veel vrouwen geroemd om zijn technologie, maar bekritiseerd om zijn hoge prijs (€199,- voor de Womanizer Pro). We vroegen daarom de 6 vrouwen die tevens de Womanizer Pro testten om de twee luchtdruk vibrators met elkaar te vergelijken. Zij kwamen met een oordeel.

Satisfyer Pro 2 versus Womanizer

* 6 van de 10 vrouwen in dit testpanel hebben zowel de Satisfyer als de Womanizer getest

Even heel kort; wat vind je van de Womanizer Pro?

Jasmijn: De Womanizer is een top product, maar veel te duur voor wat je krijgt. Daarnaast miste ik – vooral voor het geld wat je ervoor neerlegt – het waterproof element.

Gwen: Als ik de Womanizer vergelijk met elk ander seksspeeltje dat ik tot nu gebruikt heb, denk ik dat je met deze investering jezelf een clitorale seksplezier geeft. En zeker wanneer je van plan bent een seksspeeltje aan te schaffen voor solo plezier. De womanizer is wel een seksspeeltje waarbij je even de tijd moet nemen om eraan te wennen. Maar als je houdt van clitorale stimulatie dan is de womanizer zeker een aanrader!

Tessa: Ik vind dat de Womanizer een luxe uitstraling heeft, en zeker zijn orgasmegarantie waarmaakt.

Benieuwd wat testers zeiden over de Womanizer? Lees onze review waarin 13 vrouwen hun mening geven over de Womanizer Pro.

Benoem iets wat je prettiger vindt aan de Satisfyer Pro 2 in vergelijking met de Womanizer

Marianne: Allereerst vind ik dat het handvat van de Satisfyer fijner is om vast te houden. De Womanizer is iets compacter maar voor mij toch lastiger vast te houden. Ook vind ik het fijn dat de toy waterproof is. Ik gebruik sextoys niet vaak onder de douche of in bad, maar vind het met schoonmaken toch prettiger om te weten dat de speeltjes waterproof zijn.

Merel: “Ik vind de Satisfyer op veel vlakken zelfs fijner dan de Womanizer Pro.”

Jasmijn: Een enorm pluspunt van de Satisfyer: hij is waterproof. En goed betaalbaar in vergelijking met de Womanizer. Maar ook het tempo, en vooral het aantal stappen van minimaal naar superkrachtig, is belangrijk en de Satisfyer heeft hier meer aandacht aan besteed.

Gwen: Wat ik ook erg mooi vind aan de satisfyer is het oplaadsysteem! Dit gaat namelijk via een magnetische USB-oplaadkabel.

satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Benoem iets wat je slechter vindt aan de Satisfyer Pro 2 in vergelijking met de Womanizer

Jasmijn: De Womanizer is duidelijk verfijnder met het design, ligt beter in de hand, heeft meer en mooiere kleuropties en het lichtknopje (rode lampje) had bij de Womanizer daadwerkelijk een functie. En niet te vergeten: een terug-knop.

Merel: Ja. Met name dat je niet terug kan schakelen naar een stand lager, dat vond ik echt wel irritant.

Gwen: De womanizer begint met een prettige aangename stand, die je vervolgens door middel van de verschillende standen heftiger kan maken. Alleen de Satisfyer begon direct op een vrij heftige stand waardoor ik niet goed aan het product kon wennen en het op een gegeven moment niet meer fijn voelde.

Rozette: De Satisfyer was qua kapje slechter. Bij de Womanizer is dit kapje veel beter gemaakt voor het vrouwelijk lichaam. Het past allemaal veel beter. Het tuutje van de Satisfyer was nogal lomp. Ook vond ik de daadwerkelijke luchtdrukgolven van de Womanizer beter. Die waren subtieler, maar heel intens. De Satisfyer was qua stimulatie heftiger en tegelijk toch ook oppervlakkiger, alsof de ‘zuigkracht’ alleen de buitenkant van je clitoris stimuleert, maar niet echt doordringt tot binnenin…

Welke is volgens jou qua prijs/kwaliteit beter?

Jasmijn: Ik zou absoluut voor de Satisfyer gaan, want de Womanizer is gewoon te duur voor wat ze is.

Merel: De Satisfyer, het prijsverschil is behoorlijk groot en ik vind de Satisfyer op veel vlakken zelfs fijner dan de Womanizer Pro.

Marianne: “Als ik me zou laten leiden door de prijs, dan ligt de Satisfyer bijna net zo snel in mijn winkelmandje als dat hij me naar een hoogtepunt brengt.”

Gwen: Womanizer. Deze is meer verfijnder, qua afwerking, luchtdruk en het model.

Tessa: Als ik de prijs en kwaliteit moet vergelijken zou ik voor dit prijsverschil toch voor de Satisfyer kiezen. Ondanks de paar minpunten zitten er ook pluspunten aan en het allerbelangrijkste: hij doet z’n werk!

Marianne: De Womanizer lijkt meer ‘af’ te zijn dan de Satisfyer. Toch denk ik dat er weinig verschil in kwaliteit zit.

Welke zou jij kiezen en waarom?

67% van de dames zou de Satisfyer Pro 2 kiezen

Jasmijn: Het liefste zou ik gaan voor de Womanizer. Jammer maar helaas dat deze niet waterproof is, maar ik zou me zo ergeren aan de bediening van de Satisfyer, dat ik er tegenop zou zien om het product te gebruiken. Helaas is de Womanizer aan de veel te dure kant naar mijn mening, dus zou ik geen van beide producten aanschaffen en hopen dat er binnenkort een soortgelijk product op de markt komt die het beste van beide heeft: betaalbaar, waterproof, degelijk vormgegeven en een prettige bediening. Misschien dat er een update komt van de Satisfyer waarin er wel geswitcht kan worden in tempo. In dat geval, ben ik Satisfied!

Merel: Ik zou de Satisfyer kiezen, ik vind het een groot voordeel dat hij waterdicht is en ik vind hem minstens zo fijn als de Womanizer. Als cadeau vind ik de Womanizer overigens wel geschikter door het Swarovski kristal en de iets luxere verpakking.

Gwen: Met de Womanizer kon ik wel klaarkomen, maar met de Satisfyer niet. De Satisfyer is zo heftig dat ik na een minuutje al overgestimuleerd was. Ook al ziet het design er goed uit en is de prijs aangenamer, ik zou nog altijd voor de Womanizer kiezen. Het gaat er tenslotte om wat het kan.

Rozette: Om portemonee-redenen zou ik gaan voor de Satisfyer. Maar heb je heel erg moeite met het krijgen van een orgasme of heb je nog nooit een hoogtepunt gehad? Spaar dan nog even door en kies de Womanizer.

Marianne: Beide mogen in mijn nachtkastje blijven liggen. Omdat er weinig verschil te merken is in gebruik, zal ik waarschijnlijk de toy pakken die bovenop ligt en is opgeladen. Als ik een nieuwe toy moest aanschaffen, zou ik me laten leiden door de prijs. En aangezien dat meer dan €100,- is, ligt de Satisfyer bijna net zo snel in mijn winkelmandje als dat hij je naar een hoogtepunt brengt.

satisfyer pro 2 review, recensie & ervaringen

Conclusie

Hier en daar verschillende de meningen over de Satisfyer Pro 2 behoorlijk. Maar al met al zijn de testers het met elkaar eens: de Satisfyer Pro 2 is het geld waard. Hij wordt geprezen om zijn sterke luchtpulsaties – die volgens sommigen – absoluut niet onder doen aan die van de Womanizer Pro. Dat hij je bovendien ook nog in bad of onder de douche kan vergezellen, is een dikke pluspunt voor veel vrouwen. En niet te vergeten: bij de meesten kwam er razendsnel een orgasme!

Maar er zijn hier en daar ook wat kritiekpuntjes. Zo zijn veel dames het met elkaar eens dat de mogelijkheid om terug kunnen in standen niet had mogen ontbreken. Enkele testers vonden hem behoorlijk heftig en een paar misten vaginale stimulatie. Toch vonden de meesten dat hij – ondanks zijn verbeterpuntjes – absoluut het proberen waard is. Lees hieronder wat zij ten slotte over de Satisfyer Pro 2 zeiden!

De meningen

Monica: Het is een fijne stimulator. Hij ziet er mooi uit, is licht en werkt prima voor de ‘normale’ vrouw. Echter de garantie voor klaarkomen vind ik gevaarlijk, voornamelijk voor vrouwen die er moeite mee hebben.

Tara: Het belangrijkste woord dat bij mij opkomt is ‘efficiënt’. Misschien niet het meest sexy woord, maar ‘it gets the job done’. Ook erg makkelijk en hygiënisch als je ongesteld bent. Essentieel voor je nachtkastje. Ik was nooit zo voor het idee van apparaten in de slaapkamer met batterijen en die geluid maken. Waarom dat was ben ik vergeten.

Karin: De Satisfyer is in tegenstelling tot zijn tegenhanger, de Womanizer, een koopje! Natuurlijk is het nog steeds wat prijzig, maar dan heb je ook wat. Ik ben van mening dat elke vrouw deze of een soortgelijk product in huis zou moeten hebben. Gooi die vibrators weg en hou het lekker bij een Satisfyer of Womanizer.

Charissa: Ik wou dat ik de Satisfyer eerder had ontdekt. Het is een apparaat die je als vrouw, mocht je je onzeker voelen over je lichaam, of je wat vrijer willen voelen, of gewoon een pleziertje willen voor jezelf of als voorspel, toch wel wilt of moet hebben.

Gwen: De Satisfyer Pro 2.0 is niet mijn ding. Ik vind het product nogal heftig. Maar het werkt wel op precies dezelfde manier als de Womanizer, alleen zijn de luchtdruk pulsaties iets heftiger. Bij ieder persoon verschilt het natuurlijk, ik ben nou eenmaal erg gevoelig. Maar als dit bij een ander niet het geval is dan is de Satisfyer zeker een aanrader!

Rozette: De Satisfyer is licht, makkelijk en mooi. De details zoals het kapje en de luchtdrukgolven zelf laten misschien een beetje te wensen over, maar zijn te vergeven door zijn lage en betaalbare prijs. Voor vrouwen die gewoon goed een orgasme kunnen krijgen of een kleine portemonnee hebben, zou ik de Satisfyer zeker wel aanraden.

Beoordeling

satisfyer-beoordeling

Satisfyer VS Womanizer

* We vroegen de testers een winnaar te kiezen op elk onderdeel.

Satisfyer Pro 2 Womanizer
Standen 3 3
Zuigkracht 4 3
Bediening 3 3
Vorm 4 2
Design 0 6

Standen: De Satisfyer Pro 2 en Womanizer Pro halen hier gelijkspel. Zo vinden velen dat de Satisfyer in standen vloeiender overloopt. De Womanizer haalt punten op het langzaam beginnende standje.

Zuigkracht: De Satisfyer Pro 2 wint met één punt verschil. De toy behaalt zijn overwinning op de zeer krachtige luchtgolven.

Bediening: Wederom gelijkspel. Volgens de testers voelen de knopjes van de Satisfyer Pro 2 prettiger aan. De knop van de Womanizer Pro is voor sommigen moeilijk in te drukken. Maar de Womanizer haalt daarentegen weer punten op de mogelijkheid om terug te kunnen in standen. Dat heeft de Satisfyer niet.

Vorm: De Satisfyer Pro 2 wint. De testers vinden voornamelijk het ergonomische handvat een heel groot pluspunt.

Design: Hoewel het design voor sommigen een beetje teveel van het goede is, wint de Womanizer Pro vanwege zijn unieke en luxe uitstraling. Maar ook vanwege het feit dat hij in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Deel je ervaring

Heb jij de Satisfyer Pro 2 al geprobeerd? Laat ons weten wat jij ervan vond en geef een cijfer! Heb je nog vragen over de Satisfyer Pro 2? Laat het ons hieronder weten en wij beantwoorden je vraag.

2 reacties

  1. Ik vind het een geweldig speeltje! Voor zowel alleen als samen met mijn man! Voor hem voelt het ook geweldig!
    Maar ik vind persoonlijk dat hij wel aardig bromt😂 stiekem onder de dekens gaat niet lukken😇 top speeltje vooral als extra stimulator erbij😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
367 keer bekeken