door SassySue

Cute! De nieuwe Satisfyer Pro Penguin Next Generation

29 augustus 2017 door SassySue

Tussen alle butterflies, rabbits, tarzans en dolfijntjes werd het simpelweg tijd voor iets anders. We stellen je daarom graag voor aan de nieuwste aanwinst voor onze zinderende zoo: de Satisfyer Pro Penguin Next Genaration!

De Pro Penguin heeft niet alleen aan ander uiterlijk dan zijn medebewoners, ook zijn functie is compleet anders. Deze toy heeft geen deel dat je in kunt brengen (sorry mannen), hij stimuleert de clitoris met luchtdruk. De Penguin heeft een zacht, siliconen mondje dat je over de clitoris plaatst. Vervolgens masseren luchtdrukgolven dit gevoelige plekje. En laten we zeggen; dat is bijzonder lekker en uiterst efficiënt! 😉 De Satisfyer Penguin heeft bovendien een schattig strikje, waardoor deze vibrator een waar cadeautje is om te krijgen.

satisfyer pro penguinsatisfyer pro 2 next generation

Satisfyer introduceert ook andere nieuwe modellen

Uiteraard is de Penguin niet het enige speeltje dat de laatste tijd aan ons assortiment is toegevoegd. Zo vind je sinds kort ook andere modellen uit de nieuwe collectie van het merk Satisfyer bij ons: de Satisfyer New Generation. Deze speeltjes werken het zelfde als de voorgangers van dit merk maar zijn nu nog beter. Zo zijn de speeltjes uit Satisfyer Next Generation collectie:

  • Stiller
  • Eenvoudiger te bedienen (je kunt trapsgewijs met de hardheid spelen)
  • Voorzien van een zuinige accu voor langere gebruiksduur
  • Sneller opgeladen
Reageer

Gerelateerde berichten

7 reacties op Cute! De nieuwe Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid