De Womanizer vs de Satisfyer- Welke is het beste?

10 mei 2016 door JessicaJones   18.014

De Womanizer, een wereldberoemde sextoy die menig vrouw al tot een heerlijk hoogtepunt heeft gebracht. Waar je ook zoekt, over deze luxe stimulator is werkelijk geen slecht woord te lezen. Het is dan ook geen wonder dat andere merken de Womanizer proberen te kopiëren of hun eigen invulling willen geven door met een eigen ontwerp te komen. Het leek onmogelijk om met een soortgelijke stimulator te komen, maar de Satisfyer geeft ons (en onze portemonnee) hoop! Wij zetten voor jou de verschillen, de voordelen en de nadelen van beide sextoys op een rijtje.

Womanizer Pro en Satisfyer De Womanizer Pro vs de Satisfyer Pro2

Womanizer – het ontwerp

De Womanizer Pro is een compacte stimulator met een rond design. Het ronde handvat zorgt voor een fijne grip en is afgewerkt met een schitterend Swarovski element. Daarnaast is dit type vibrator verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, zo is er altijd een passende voor iedere vrouw. Of je nu van een strak wit design of spannend luipaard printje houdt, jouw perfecte kleur zit er ongetwijfeld tussen.

Womanizer Pro Lace MintWomanizer Pro

Satisfyer – het ontwerp

De Satisfyer daarentegen is verkrijgbaar in slechts één kleur: roségoud. Deze stimulator heeft een rechter design waardoor het handvat langer en smaller is. Hierdoor is de Satisfyer makkelijker vast te houden dan zijn populaire tegenhanger wanneer je kleine handen hebt.

Satisfyer Pro 2 Satisfyer Pro 2

Het materiaal

Beide stimulators zijn gemaakt van hard, stevig plastic. Het mondje is gemaakt van zacht siliconen voor optimaal comfort. Een groot voordeel van zowel de Womanizer als de goedkopere variant: het witte kapje is afneembaar. Hierdoor kun je dit speeltje eenvoudig en snel reinigen met een toycleaner, onder de kraan en zelfs onder de douche. Wat dat laatste betreft: hierin verdient het gouden model een groot pluspunt. De Satisfyer is namelijk waterproof! De Womanizer is dat niet, waardoor hij niet onder de douche of in bad te gebruiken is.

De techniek

Beide stimulators maken dus gebruik van een luchtdruktechniek. Het verschil in techniek? De Womanizer is voorzien van 8 verschillende standen die je met een plus- en minknop omhoog en omlaag kan zetten. De Satisfyer heeft er 3 meer, in totaal 11, maar je moet alle standen langs om weer bij de zachtste te komen.

Ook hebben beide toys een zacht siliconen mondje. De Womanizer heeft een kleinere opening dan zijn goedkopere variant. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je ontvangt bij de Womanizer Pro namelijk een extra siliconen mondje dat iets groter is. Daarnaast geeft de Womanizer een meer pulserende sensatie terwijl de Satisfyer meer een zuigende stimulatie geeft. Ook is de Womanizer stiller dan zijn concurrent.

Batterijduur

En batterijen? Die heb je niet meer nodig. Beide toys zijn USB-oplaadbaar. Hierin blinkt de Womanizer uit. Deze is namelijk na 2 uur opladen goed voor maar liefst 4 uur lang speelplezier tussen de lakens! Voor het andere model geldt: deze moet 4 uur aan de lader voor 2 uur genieten. Maar laten we eerlijk zijn, veel meer dan 2 minuten heb je niet nodig met beide toys.

Belangrijkste verschil: De prijs

En uiteraard een erg belangrijk puntje, de prijs. Het duurste model, de Womanizer Pro, is met een prijs tussen de €159 en €189,- een behoorlijk prijzig seksspeeltje. De Satisfyer Pro 2  is verkrijgbaar voor  rond de €45. Een verschil van meer dan € 100.-. En dat prijsverschil zit ‘m in de batterij, de afwerking, de bouwkwaliteit en het design, waaronder het Swarovskisteentje. De vraag die je jezelf dus eigenlijk moet stellen als je een keuze wilt maken: hoeveel waarde hecht ik aan design tussen de lakens?

De meest verkochte Womanizers

De Satisfyer Pro 2

UPDATE: Sinds kort ook verkrijgbaar: Satisfyer Pro Deluxe, Satisfyer Pro Penguin, Satisfyer 1 & Satisfyer 2 (deze twee waren tot voor kort alleen beschikbaar in Duitsland).

Womanizer vs Satisfyler – resultaten van het testpanel

We hebben de Womanizer en Satisfyer allebei uitgebreid laten testen door verschillende vrouwen. Wil je weten of de Womanizer zijn hoge prijskaartje waard is en of de Satisfyer Pro 2 echt een garantie is op een orgasme? Lees de mening van ons testpanel terug in de volgende blogs:

Gerelateerd: Womanizer Pro – review door 13 vrouwen
Gerelateerd: Satisfyer Pro – 10 eerlijke meningen over de satisfyer

Updates Womanizer:

Womanizer Pro40

Na het uitbrengen van de Womanizer hebben de makers in oktober 2016 een nieuw model gelanceerd. De Womanizer Pro40. Dit model is nog beter, nog stiller EN ook nog eens goedkoper. De belangrijkste verschillen tussen beide vibrators lees je op onze blog.

PlusSize

Begin dit jaar is ook de Womanizer +Size (PlusSize) uitgekomen. De +Size is groter en krachtiger dan de Pro en de Pro40 en heeft maar liefst 12 standen tegenover de 8 van zijn voorgangers. Doordat het speeltje een stuk groter is, zijn de knoppen ook eenvoudiger te bedienen.

Womanizer 2 Go

Later dit jaar komt Womanizer weer met nieuwe vibrator op de markt. De Womanizer 2 Go is een compacte clitoris vibrator die je eenvoudig met je meeneemt vanwege zijn compacte formaat en discrete uiterlijk in de vorm van een lipstick. Deze vibrator zal worden geleverd in 3 verschillende kleuren.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid