NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.766 keer bekeken

Telefoonseks zonder dat het awkward wordt

4 juni 2020,

geschreven door

Telefoonseks kan een heel handige manier zijn om wat meer spanning in je seksleven te brengen. Of dit nou is met die knappe tindermatch, je lat-partner of die hottie die je via via hebt leren kennen. Die 0906 lijn is vanaf nu verleden tijd, want met deze tips ben jij straks een echte pro in dirty talk via de telefoon.

Inhoud van dit artikel

0906- wat?!

Als je het niet gewend bent, kan het de eerste keer telefoonseks toch erg spannend zijn. Er komt namelijk best wat kijken bij een goed potje telefoonseks. Maar ook de sexy stem aan de andere kant van de sekslijn heeft het niet in één keer geleerd. Voor alle vormen van seks geldt; Oefening baart kunst!

“Voor alle vormen van seks geldt; Oefening baart kunst!”

1. Voorbereiding

Natuurlijk kan je net als bij andere soorten seks ook spontaan telefoonseks hebben, maar toch is het voor jezelf fijn om zeker te weten dat je sekspartner niet aan de andere kant van de lijn net een kopje koffie aan het drinken is met zijn of haar oma. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste sfeer creëert zodat je je volledig op je gemak voelt en alle spanningen kunt laten gaan. De tips voor een goede voorbereiding staan hier voor jou op een rijtje:

 • Kies een tijdstip waarop jullie allebei alleen zijn en je je dus volledig kan focussen op jullie telefoongesprek
 • Ga alvast in bed liggen met een goed glas wijn, of doe een gek dansje voor de spiegel. Zo is de spanning binnen no-time uit jouw lijf!
 • Creëer de juiste sfeer voor jezelf. Neem bijvoorbeeld een douche of bad, zet zachte muziek op en steek wat kaarsjes aan in jouw opgeruimde kamer.
 • Om jezelf nog meer in de mood te brengen kan je een sextoy erbij pakken en jezelf bijvoorbeeld zachtjes strelen wanneer je aan je partner denkt. Geil jezelf niet teveel op, dat is natuurlijk aan je partner!
 • Ben je nog ’telefoonseks-maagd’ en ben je bang dat je niet weet wat je moet zeggen? Bespreek dit dan met je partner. Wanneer je in de lach schiet of even niet weet wat je moet doen, is dit voor beide partijen helemaal geen probleem.

2. De trailer

Maar weinig mensen gaan naar een nieuwe film in de bioscoop zonder dat ze eerst de trailer hebben gezien. De trailer van een film is als het voorspel van stomend hete seks, onmisbaar! Stuur alvast een sexy berichtje of een foto van jezelf in lingerie/ontbloot bovenlijf. Laat nog wel wat aan de verbeelding over, des te spannender het straks wordt.

 • Maak het spannend! Stuur een sexy foto van jezelf en warm elkaar alvast een beetje op. Zorg er wel voor dat je een foto maakt zonder je hoofd erbij op te zetten, ga discreet om met het maken van sensuele foto’s!
 • Stuur een spannend berichtje, twee voorbeelden zijn: ‘ik heb zin in je’ of ‘ik kan niet wachten om je sexy stem straks te horen’.

Bekijk ook: Marith Iedema legt sexting uit

3. Begin het telefoongesprek

Als jullie elkaar eenmaal spreken, doe dit dan in je eigen tempo. Als het je helpt ontspannen kan je ook eerst even over je dag praten, zodat jullie allebei op je gemak zijn. Onthoud; er is geen regel voor het hebben van de juiste telefoonseks, jouw manier is de juiste manier!

 • Toch nog wat nerveus? Praat dan eerst even over de koetjes en de kalfjes. Zorg er wel voor dat je het doel van het telefoongesprek niet uit het oog verliest.
 • Begin niet meteen in de telefoon te hijgen of te kreunen, net als bij ‘gewone’ seks moet je ook hier de spanning goed opbouwen!
 • Het opzetten van een zware of zachte stem kan helpen bij het creëren van de sfeer. Ga echter niet een heel andere stem forceren, daar moet de focus niet op liggen.

4. Let’s get this party started!

Om te voorkomen dat je het alleen maar gaat hebben over die goede nieuwe serie op Netflix, is het tijd om het onderwerp een beetje te veranderen. Kies een onderwerp wat makkelijk bespreekbaar is, maar wel potentie heeft om uit te lopen op een sexy gesprek. Denk bijvoorbeeld aan topics zoals;

 • Wat je zou doen als jullie samen zouden zijn;
 • Wat jij graag zou willen wat je partner nu doet;
 • Wat je nu aan het doen bent;
 • Wat je aan hebt en hoe je er uit ziet;
 • Hoe je je voelt.

Je kan bovenstaande onderwerpen natuurlijk ook aan je partner vragen, zodat je zelf nog niet zoveel hoeft te zeggen.

Als jullie er eenmaal lekker in zitten, kan je de onderwerpen uitbreiden naar een ondeugender gesprek. Beschrijft bijvoorbeeld hoe je jezelf aan het aanraken bent en vraag eventueel aan je partner wat hij/zij wil dat jij gaat doen. Ook kan je zeggen waar je aan denkt, bijvoorbeeld een herinnering aan die ene keer dat jullie hete seks hadden op het balkon van een hotel waar jullie destijds in verbleven. Wees ook niet bang om je rijkste fantasieën uit te spreken!

“Wees niet bang om te zeggen waar je aan denkt. Omschrijf bijvoorbeeld de herinnering die je hebt aan die ene keer dat jullie seks hadden op het balkon. “

5. Motiveer je partner

Daar waar je bij ‘gewone’ seks aan je partners lichaamstaal of gezicht kan zien of wat je doet ook echt goed is, is dat bij telefoonseks natuurlijk een ander verhaal. Het is daarom bij deze vorm van seks enorm belangrijk dat je je partner laat weten dat hij of zij goed op weg is.

 • Kreunen is een heerlijke manier om duidelijk te maken hoe goed je je voelt. Als dit voor jou toch nog wat ongemakkelijk voelt kan je je adem even proberen te stokken; dit zorgt ervoor dat je een zachte kreun maakt.
 • Daarnaast kan je als man zijnde ook wat ‘grommende’ en instemmende geluiden maken.
 • Ben je niet bang voor wat dirty talk? Benoem dan met woorden wat jij vindt van hetgeen dat jouw partner jou opdraagt.

6. Masturbatie en (evt.) orgasme

Gezamenlijke masturbatie is HOT! Natuurlijk is het geen verplichting, wanneer één van jullie niet wil masturberen is dat natuurlijk ook prima. Als je het toch een beetje spannend vind om alleen te masturberen, vraag dan van te voren aan je partner of hij/zij mee wil doen. Daarbij kan je natuurlijk ook gebruiken maken van een leuke sextoy. Wist je dat er ook speeltjes zijn die jouw partner op afstand kan besturen?

 • Luister met plezier naar hoe je partner zichzelf pleziert, dit zal jou ook steeds meer opwinden en misschien uiteindelijk tot een hoogtepunt brengen.
 • Als jij klaar komt en je partner heeft nog geen spetterend uiteinde beleeft, stop dan niet met hetgeen waar je mee bezig was. Blijf rustig praten en beschrijf hoe je je voelt en wat je je inbeeldt.

Let op! Het is geen vereiste dat jullie allebei klaarkomen! Een orgasme is slechts de kers op de taart, het is niet het doel van wat jullie aan het doen zijn.

7. No rules!

Er zijn geen vaste regels omtrent seks, dus ook niet bij telefoonseks! Wanneer je stopt met het gesprek is natuurlijk helemaal aan jezelf. Je hoeft niet te wachten op een orgasme, maar je hoeft ook niet te stoppen omdat jullie allebei klaargekomen zijn. Als jij nog even wilt kletsen na de hotline-bling is dat prima, maar als jij wilt ophangen nadat jullie allebei weer wat zijn afgekoeld is dat ook goed. Laat je partner wel altijd even weten dat je van het gesprek hebt genoten voordat je de telefoon ophangt.

Have fun!

Heb jij een leuk verhaal over telefoonseks of heb je nog andere vragen hierover? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

201.733 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt de afkorting vast weleens horen vallen, bijvoorbeeld als het ging over het bekende Fifty Shades of Grey. Maar wat betekent BDSM eigenlijk precies en hoe begin je eraan? In dit artikel beantwoorden we de belangrijke vraag: ‘wat is BDSM?’ e…
201.733 keer bekeken