NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

kama sutra pocket
199 keer bekeken

Kama Sutra Pocket: de lekkerste standjes voor thuis en onderweg

12 juli 2024,

geschreven door

Vers van de pers: Kama Sutra Pocket! EasyToys presenteert een gloednieuw boek met meer dan 75 seksstandjes, van ware klassiekers tot standjes die je nog nooit eerder gezien, laat staan geprobeerd hebt. De kers op de taart? Je neemt hem zo overal mee naartoe!

✨ Meer nieuwe seksstandjes

Ja, echt waar! Kama Sutra Pocket bevat niet alleen gouwe ouwe, maar ook tal van nieuwe standjes die nooit eerder verschenen zijn in eerdere edities, of op ons online magazine.

De standjes zijn op volgorde van makkelijk naar moeilijk.

In dit boek vind je een goede mix van beginnersvriendelijke en uitdagende standjes. Eén ding is zeker: daar zijn jij en bedpartner(s) nog lange tijd zoet mee!

✨ Perfect voor op reis

Laat dit mooie EasyToys-roze boekje geen stof verzamelen op je boekenplank. Steek hem liever in je reistas, schuif ‘m in je achterzak of bewaar ‘m op je nachtkastje. Zo is ‘ie altijd binnen handbereik als het erop aankomt 😉

Standje uitgevoerd?

  1.  Vink het hokje af ✅
  2.  Beoordeel het standje met één tot vijf hartjes ❤
  3. Schrijf eventueel opmerkingen in de notitieruimte ✏

Dat is handig, want zo houd je je voortgang makkelijk bij en maak je het nog leuker om je favoriete standjes later nog eens opnieuw te proberen!

✨ Sexy tips en inspiratie

Naast de lekkerste standjes vind je in Kama Sutra Pocket ook handige tips, aanbevelingen en sexy inspiratie voor de zwoele zomermaanden. Van huismus tot wereldreiziger, er is voor ieder wat wils.

Kama Sutra Pocket is voor iedereen, ongeacht genderidentiteit of seksuele voorkeur.

De achterkant van het boek:

“In dit opwindende inspiratie- en afvinkboek vind je 80 spannende standjes voor thuis, onderweg en op vakantie. Deze pocketeditie omvat alles voor een nacht vol stomende seks: opwindende standjes, sexy tips en duidelijke en stijlvolle afbeeldingen, ongeacht je genderidentiteit of seksuele voorkeur.

Zet je achtertuin in vuur en vlam met de Up ’n Over, word lid van de Mile High Club met de Vurige Flamingo of oefen de Zijwaartse 69 in stilte in een krap tentje. Met tips voor sexy travel essentials, seks in de buitenlucht en creatieve suggesties voor een opwindend avontuurtje buiten de deur.”

🔥 Een beter seksleven

Met Kama Sutra Pocket verrijk je jouw seksleven en dat van je partner. Gun elkaar een compact cadeau boordevol spannende, sensuele verrassingen. Jouw seksuele ontdekkingsreis wacht op je!

✈ Ga je op vakantie?

Dan wil je vast graag weten of je jouw toys mee mag nemen naar je vakantiebestemming! Daar hebben wij een handige tool voor:

Staat ons boek al op jouw verlanglijstje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.856 keer bekeken

Geschreven door

Het is bijna Valentijnsdag! De dag waarop jij de liefde laat zien aan je partner of de persoon met wie je sinds kort date. Maar hoe laat je eigenlijk zien dat je echt gek bent op iemand, als je elkaar nog niet zo lang kent? Wij hebben 14 verrassende,…
3.856 keer bekeken