NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Dit zijn de 7 leukste ideeën voor een speelse date!

1 maart 2022,

geschreven door

De lente staat om de hoek en dat betekent dat jij kan uitpakken met jouw dates! Jouw date opties bestaan niet meer alleen uit samen onder een dekentje een filmmarathon houden of warme chocomelk drinken in het park. Met een zacht lentebriesje is er veel meer mogelijk. Wij zetten de 7 leukste date ideeën voor jou op een rijtje zodat jij een heerlijke speelse lente kan beleven.  

#1 Organiseer een picknick

Vlieg samen met je date naar de supermarkt en haal de lekkerste dingen in huis voor de ultieme picknick. Haal bijvoorbeeld wat heerlijke afgebakken broodjes, muffins, een vers sapje en een borrel. Beleg thuis de broodjes of frutsel een lekkere salade in elkaar en zoek samen een mooie plek op om te genieten van een romantische lunch.

#2 Huur een tandem

Ik kan uit ervaring spreken: samen op de tandem is hi-la-risch. Het is wel wat lastig om gesprekken te voeren over elkaars leven, maar dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet op een eerste date. Het belangrijkste is dat jullie deze eerste keer een leuke tijd hebben samen en dat lukt met een tandem sowieso. Ben je toch op zoek naar goede gesprekken? Combineer het dan met het eerste idee uit deze lijst, of ga langs een koffietentje voor een drankje2go. 

#3 Ga naar een pretpark of arcade

Nu we het over speelse dates hebben… Vergeet de bioscoop, uit eten of ergens wat drinken. Nee, op de eerstvolgende eerste date moet je naar het pretpark of arcade! Het schijnt dat je bij een bezoekje aan een (spannende) attractie hormonen produceert die ervoor zorgen dat je een euforisch gevoel krijgt. Lachen gegarandeerd en laat dat nu ook eens super aantrekkelijk zijn…

#4 Volg een cocktailworkshop

Ook enorm leuk én lekker speels: een cocktailworkshop! Shake, shake, shake! Maak elkaars favoriete drankje tijdens een gezellige workshop. Je leert hoe je een goede cocktail maakt en scoort meteen punten als je dé perfecte cocktail maakt voor je date. Als de date erg leuk is, ga je toch lekker verder cocktails drinken op een terras?

#5 Maak een wandeling

Misschien niet super speels en het klinkt misschien een beetje suf, maar een wandeling maken is perfect voor een eerste date én het lentezonnetje maakt deze date alleen maar beter. Het is ook nog eens de ultieme date optie wanneer jij last hebt van datevrees. Omdat jullie elkaar niet continu in de ogen aan hoeven kijken, haalt dit eventuele spanning helemaal weg. Ga samen op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden in het dorp of de stad waar jullie gaan wandelen of nóg beter; ga naar het strand of een nationaal park

#6 Bezoek een lokale wijnboer

Bij de lokale wijnboer (of bierbrouwerij) kan je terecht voor een leuke rondleiding en proeverij. Een borrel maakt een date altijd extra fun en je kan ook nog eens genieten van de meest uiteenlopende gezichtsuitdrukkingen van jouw date (tenzij die alles lekker of vies vindt, maar daar gaan wij niet vanuit). Natuurlijk kan je zelf ook een proeverij hosten in je achtertuin!

#7 Een filmmarathon

Tja, de lente blijft onvoorspelbaar. Regent het toch? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een filmmarathon. Persoonlijke favoriet? Lord of the Rings of natuurlijk Harry Potter (maar dan moet je elkaar wel echt leuk vinden, want voor deze marathon moet je wel HOOKED zijn).
Heb jij nog een leuke toevoeging aan deze lijst? Laat het weten in de comments!

1 reactie

  1. Wat voor ons vaak heel goed werkt is en bezoekje aan een lingerie shop. Het passen en telkens weer showen en vragen hoe vind je dit. Het werkt bij ons vaak de nodig zin en lust op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.379 keer bekeken

Geschreven door

Het kan voorkomen jij en je partner tegen problemen aanlopen die de seks minder fijn maken. Misschien hebben jullie wel heel fijne seks, maar zijn jullie op zoek naar variatie om het extra spannend te maken. Misschien heeft je lover moeite om een go…
17.379 keer bekeken